יוו ממש מכוריםם

shanis12

New member
יוו ממש מכוריםם

אני רק לוחצת רענן וכבר 20 הודעות חדשות על המסך אין לכם חיים? דיי הפורום הזה כבר שיגע אתכם אולי תפתחו יומן אישי בבית? תלכו ללמוד תתאבדו תעשו משהוו תגרמו לפרו למות מהר מהר מהר מהר איכס ונאמר א=מ=ן וקידשנו במצוותיו ונאמר אמן!!!!!!!!!!!

mbsgf

New member
...

שני, אני באמת שלא יודע מה הבעייה איתך, אך על פי השפה הירודה והנחלשת שלך, את ללא ספק מצדיקה את גילך, כפי שכתוב בנייק שלך, בת 12. אני נהנה מכל רגע שאני נמצא בפורום הזה, ושמח שיש את הקהילה הזאת. אם אני אמצא לנכון להתאבד יום אחד, זה לא יהיה בגלל הפורום הזה, ובטח שלא בגללך, אז אנא, חסכי במילים וחסכי מעצמך את מסך הדביליות שנשקפת מולך, בתודה, מושיק.

shanis12

New member
תקשיב מושיק.

אתה דווקא נשמע די נחמד לעומת כולם. תראה אם אתה נהנה מהקהילה הזו שיהיה לך בכיף אני לא זו שאפריע לך להנות מהקהילה רק אני רוצה שתדעו שיש גבול להתמכרות הזו. אתם לא יכולים לחיות סביב סדרת טלוויזיה שלא נותנת כלום. היא לא נותנת שום מסר והיא לא תתן לכם כלום בעתיד. באמת שאין לי שום דבר נגד סדרות כאלו אבל עד שמתמכרים. יש ילדים שהיו רוצים לראות את הסדרה הזו והם לא יכולים לראות ואתם רק מעוניינים בDVD של העונה השנייה ובכל השידורים החוזרים האלה. אם אתם מעריצים שחקן מסויים למה שלא תפתחו לו אתר ותשאלו הכל שם ותכתבו הכל במקום לחסוך את הדביליות שבפורום.

GaloshiT

New member
חלאס! די! מספיק!

נמאסת.. ואני באמת מתאפקת לא להתייחס להודעות שלך אבל זהו...הגיעו מים עד נפש...תפסיקי להתנהג כמו תינוקת.. אני חושבת שצריך לעשות משהו נגדה.. היא הורסת את הפורום .. חצי מההודעות פה זה הודעות שלה שהיא מתלוננת ואומרת לנו כמה אנחנו "משועממים" .... וכן.. אנחנו כן יכולים לחיות סביב סדרת טלוויזיה...אמרת שהיא לא נותנת כלום?! אולי לך לא.. אז אל תצפי בה ואל תיכנסי לפורום הזה.. כי א ףאחד לא רוה צאותך פה.. את מקניטה ומתנהגת בצורה מגעילה לאנשים.. בטח סתם ילדה בכיתה ו' (אני ל-א מזלזלת בילדים בכיתה ו' פשוט היא ספציפית...) שאין לה מה לעשות בחיים...

shanis12

New member
דבר ראשון אני בכיתה ט'

אני בכיתה ט' בת 15 אני רק חושבת שלהפוך את הסדרה לחיים שלך זה דבר מפגר. ואני לא הורסת את הפורום הוא כבר היה הרוס לפני שהגעתי הוא היה מת בערך כמו פרו=) חוץ מזה שהסדרה הזו לא מעבירה מסר. ביי

GaloshiT

New member
אם את בכיתה ט' ובת 15

אני מתפלאת על ההתנהגות התינוקית שלך....אנחנו לא הופכים את הסדרה לחיים שלנו... וגם אם כן .. מה איכפת לך? את תחיי את החיים שלך בשקט ותעזבי אותנו.. כי כיף לנו.. ואנחנו מרוצים מזה שאנחנו אוהבים את הסדרה הזו....ולך אישית היא כנראה לא מעבירה מסר... אבל אם את באמת מעריכה את הסדרה הזו ומכירה אותה.. אני מאמינה שאת תמצאי שם כמה מסרים...

GaloshiT

New member
והעובדה שאת כתבת את ההודעה

בשעה 15:56 ואנית עליה ב16:20 אומרת שאת נמצאת הרבה בפורום.. ועושה רענן רק כדי לראות תגובות להודעות המפגרות שלך...או כי את רוצה להמשיך ולהקניט ולהציק לאנשים....

תמיר1991

New member
בהחלט../images/Emo70.gif

ילדה מטומטמת, לא שווה תגובה. היא נהנית מלהטריד אותנו. יודעים מה? תנו לה
תמיר.

mbsgf

New member
תגובה.. [גם לשאר חבריי הפורום]

נחמד לראות שאת כן יכולה להגיב באופן שבאמת ניתן לקרוא ולהבין ממשהו שאת כתבת. תשמעי, היחס כלפייך בפורום הוא כפי שעכשיו מאחר ואת גרמת את זה לעצמך, את מגיעה לפורום מסויים ומתחילה ללכלך על מקור ההערצה של חלק מהאנשים פה. את לדוגמא לא יכולה להכנס לתור להופעה של בריטני ואז להתחיל לצעוק שהיא זונה ועד כמה שהיא גרועה, ועוד לצפות שתצאי משם חייה. אם את באמת מתנגדת לכל עניין האובססיה, אז יש דרך להביע את זה, ולא ישר לכתוב "איך אפשר לאהוב סדרה כזאת, יחסרי חיים" וכו וכו... נכון לעכשיו אני בן 19 וחצי, ואני פשוט מטורף על הסדרה הזאת, אני לגמריי ל-א מרגיש שאני חסר חיים, אלא להפך, האו.סיי הכניסה בי הרבה תובנה בנוגע ליחסים עם חברים, יחסים עם משפחה, יחסים לחיים בכלל ועוד... רק מלשמוע את שיר הפתיחה כבר מעביר בי צמרמורת בגוף, וזה עושה לי טוב, ואני ממש לא מרגיש שזה משהו שלא נורמלי. אם זה עושה לאנשים טוב, אני לא מבין למה הם לא יכולים להמשיך לחיות עם זה, זה לא שהם הגיעו למצב שהם משנים את השם או את שם המשפחה שלהם בגלל זה. :] והדבר שאני מסכים איתך בנוגע אליו הוא העניין שחברים בפורום שולחים אותן הודעות 10 פעמים ביום. זה באמת מתסכל לקרוא אותה הודעה שוב ושוב ושוב, רק על ידי חברים אחרים. ודבר נוסף אם כבר אני מדבר על זה, חייבים לשים סוף לספויילרים האינסופיים שאנשים פה כותבים בהודעות ושוכחים לציין, זה מבאס תחת!!!

חחח בואנ'ה את פשוט קורעת אותי מצחוק

מהטימטום כמובן. בנתיים מי שנמצא פה בפורום וכתב הודעות כל הזמן זה א-ת

NoWords

New member
במקום לגרום לה לקבל מה שהיא רוצה

תפסיקו להגיב לה.

helipr13

New member
מה נסגר איתך?

את נכנסת לפורום וכותבת הודעות כבר יותר מכולם פה! מבין כולנו את הכי משועממת!!!!!!

shanis12

New member
צודקים=)

תחיו את החיים שלכם. אני את שלי. רק שתדעו שאתם לא צריכים להפוך את זה לחיים שלכם. שיהיה לכם בכיף ושתהנו מהסדרה.

לי דווקא נראה..../images/Emo42.gif

שאת מכורה לפורום!! כל הודעה חדשה אני רואה שאת כתבת אותה.. אז לכי את ותעשי את כל הדברים האלה! א-מ-ן-! יאללה ביי!

למעלה