תגובה.. [גם לשאר חבריי הפורום]
נחמד לראות שאת כן יכולה להגיב באופן שבאמת ניתן לקרוא ולהבין ממשהו שאת כתבת. תשמעי, היחס כלפייך בפורום הוא כפי שעכשיו מאחר ואת גרמת את זה לעצמך, את מגיעה לפורום מסויים ומתחילה ללכלך על מקור ההערצה של חלק מהאנשים פה. את לדוגמא לא יכולה להכנס לתור להופעה של בריטני ואז להתחיל לצעוק שהיא זונה ועד כמה שהיא גרועה, ועוד לצפות שתצאי משם חייה. אם את באמת מתנגדת לכל עניין האובססיה, אז יש דרך להביע את זה, ולא ישר לכתוב "איך אפשר לאהוב סדרה כזאת, יחסרי חיים" וכו וכו... נכון לעכשיו אני בן 19 וחצי, ואני פשוט מטורף על הסדרה הזאת, אני לגמריי ל-א מרגיש שאני חסר חיים, אלא להפך, האו.סיי הכניסה בי הרבה תובנה בנוגע ליחסים עם חברים, יחסים עם משפחה, יחסים לחיים בכלל ועוד... רק מלשמוע את שיר הפתיחה כבר מעביר בי צמרמורת בגוף, וזה עושה לי טוב, ואני ממש לא מרגיש שזה משהו שלא נורמלי. אם זה עושה לאנשים טוב, אני לא מבין למה הם לא יכולים להמשיך לחיות עם זה, זה לא שהם הגיעו למצב שהם משנים את השם או את שם המשפחה שלהם בגלל זה. :] והדבר שאני מסכים איתך בנוגע אליו הוא העניין שחברים בפורום שולחים אותן הודעות 10 פעמים ביום. זה באמת מתסכל לקרוא אותה הודעה שוב ושוב ושוב, רק על ידי חברים אחרים. ודבר נוסף אם כבר אני מדבר על זה, חייבים לשים סוף לספויילרים האינסופיים שאנשים פה כותבים בהודעות ושוכחים לציין, זה מבאס תחת!!!