X xCxD New member 13/10/12 #16 hold it against me נראה לי שזה השיר של בריטני ששמעתי הכי הרבה פעמים. מאז שהוא יצא ועד היום לא נמאס. בהחלט אחד השירים הטובים שלה אי פעם והכי טוב מהאלבום השביעי!
hold it against me נראה לי שזה השיר של בריטני ששמעתי הכי הרבה פעמים. מאז שהוא יצא ועד היום לא נמאס. בהחלט אחד השירים הטובים שלה אי פעם והכי טוב מהאלבום השביעי!
I Itzik200 New member 14/10/12 #30 וואו... ממש לא לדעתי אחד הסינגלים הפחות מוצלחים שלה, הוא גם לא תפס מספיק לדעתי, עזבו שהוא הצליח במצעדים, אנשים לא באמת שומעים אותו או אפילו מכירים אותו
וואו... ממש לא לדעתי אחד הסינגלים הפחות מוצלחים שלה, הוא גם לא תפס מספיק לדעתי, עזבו שהוא הצליח במצעדים, אנשים לא באמת שומעים אותו או אפילו מכירים אותו
T The Gloaming New member 15/10/12 #43 זה לא סותר הוא פחות מוכר כי הוא פחות רדיו-פרנדלי וגם כי TTWE יצא ממש מהר אז HIAM לא ממש הספיק להבנות. חוץ מזה, בישראל לא השמיעו את השיר הזה הרבה, בעולם כן... לדעתי הגרסת אולפן דיי חלשה, אבל הגרסא של הטור פשוט מטורפת.
זה לא סותר הוא פחות מוכר כי הוא פחות רדיו-פרנדלי וגם כי TTWE יצא ממש מהר אז HIAM לא ממש הספיק להבנות. חוץ מזה, בישראל לא השמיעו את השיר הזה הרבה, בעולם כן... לדעתי הגרסת אולפן דיי חלשה, אבל הגרסא של הטור פשוט מטורפת.
S spiceupmylife1 New member 14/10/12 #26 ellie goulding- figure 8 i chase you love like a figure 8 i need you more then i can take you promised forever and a day then you take it all away אני !! נראה לי שזה אחד השירים הטובים באלבום
ellie goulding- figure 8 i chase you love like a figure 8 i need you more then i can take you promised forever and a day then you take it all away אני !! נראה לי שזה אחד השירים הטובים באלבום
S spiceupmylife1 New member 14/10/12 #28 לגמרי שני אלו ו Anything could happen לגמרי הטופ 3 וזה רק אחרי שבוע..
B Bulletproof4Ever New member 14/10/12 #34 הוא טוב מאוד אבל לא יודע... לא התחברתי יותר מדי. הוא בהחלט אחד היותר טובים באלבום בכל אופן.
T theone24 New member 14/10/12 #31 Leona Lewis - Glassheart פאקינג שיר ענק! אולי הכי טוב בקריירה שלה, כאשר החידוש לRun כנראה במקום שני.