יוו חתלתולה... איך שכחנו אותך?!
י יiנגyרמjx New member 21/6/06 #7 אז אולי איתך?! אולי איתך השיחה תהיה יותר נורמלית?.... (אבל בלי להתבונן יתר על המידה, וודאי לא מהשחקים... זה נשמע קצת מפחיד.)
אז אולי איתך?! אולי איתך השיחה תהיה יותר נורמלית?.... (אבל בלי להתבונן יתר על המידה, וודאי לא מהשחקים... זה נשמע קצת מפחיד.)
כ כוסון בצפון 20 New member 21/6/06 #13 את החתולה שלי... קצת לא ממושמעת אבל בחיים כמו שבחיים תמיד צריך להתפשר...
ח חתולה חמודה New member 21/6/06 #16 שום דוגלי. כבר סיכמתי עם ראזל- רק שמנת מובחרת. וממתי חתולים ממושמעים? אם אתה לא יודע, לחתולים יש עבדים, לא בעלים. אז תרגיע
שום דוגלי. כבר סיכמתי עם ראזל- רק שמנת מובחרת. וממתי חתולים ממושמעים? אם אתה לא יודע, לחתולים יש עבדים, לא בעלים. אז תרגיע
ח חתולה חמודה New member 21/6/06 #19 מה נסגר איתך? אתה מוריד מערכי.. איזו חתולה באמת תאכל דוגלי? בונזו? ברצינות... ואתה רוצה לשמוע מזה גרגורים? גבר, תשים לב איך לפנק את החתולות שלך..
מה נסגר איתך? אתה מוריד מערכי.. איזו חתולה באמת תאכל דוגלי? בונזו? ברצינות... ואתה רוצה לשמוע מזה גרגורים? גבר, תשים לב איך לפנק את החתולות שלך..
ח חתולה חמודה New member 21/6/06 #18 עכשיו ראיתי את השרשור השני... איך שכחת אותי, שהגבתי לך כ"כ הרבה ומכל הלב....נו באמת.. אני מאוכזבת קשות..
עכשיו ראיתי את השרשור השני... איך שכחת אותי, שהגבתי לך כ"כ הרבה ומכל הלב....נו באמת.. אני מאוכזבת קשות..