יוו איזה כיףףף

Funky Giraffe

New member
יוו איזה כיףףף

הייתי כולי מבואס שהמורה שלי הפסיק ללמד אותי לפני 3 חודשים, ועכשיו יש לי מורה חדשה שנשלפה כאילו ישר מה"סצינה" כמו שאומרים היא סיפרה לי שהיא הייתה בהופעה של האורקסטרה עם שאנן וכל האורקסטרה בקשר טוב איתה והיא מנגנת עם שלומי וסלוצקי בקיצור מורה סבבה לגמרי.. עשה לי ת'יום והיא גם אמרה שבהופעה של האורקסטרה ושאנן היו שירים מהמכונה- לא מוותר (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) עבריין (מה?! לשמוע ביצוע של האורקסטרה לשיר הזה זה טירוף!) ושיר סולו של שאנן באנגלית מוזר... ג'רוזלם, עבריין, לא מוותר, מליונר בתקופות כ"כ קרובות... מה הלאה, אני הדג נחש ואין לי שום חשש?

T W I G G Y

New member
חחחחחחחחח

אני לא מאמינה מה הסיכויים ששתינו נגיב על אותה הודעה באותה שעה????????? טוב....כנראה שזה בגלל תוכן ההודעה.... אחחחחח הטלפתיה..... :)

shiroo

New member
חחחח כל עוד אנחנו לא חושבות...

הכל בסדר......חהחה

T W I G G Y

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל עוד אנחנו לא חושבות ולא שותות הכל בסדר.... או שלא....

shiroo

New member
קבלי תיקון....

כל עוד אנחנו לא מאמצות תמוח שלנו הכל בסדר.... לשתות זה סבבה...רק לא לערבב....חחחח מי כמונו יודעות..../:

T W I G G Y

New member
חופשי לא לערבב....

ולא לרוץ אחרי אנשים שהולכים להשתין!!!! זה לא יפה!!!! (שיט עידו נראה לי תוריד ת'הודעה הזאת....) :) חחחחחחחחח

Funky Giraffe

New member
יאללה, אין לי כח ללכת למחוק הודעות

תאכלו את מה שאתם עשיתם. תשקלו מילים פעם הבאה... :\ או שתחכו שהג'ינג'י יבוא... גם לי נגמרת הסבלנות בשלב מסוים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

עד לפני שניה היתי בטוחה שזה "לכן אתמול הלכתי וקניתי בנק חדש"... ולא הבנתי מה לעזזל זה אמור להיות... חחח...

למעלה