יווו...

Padme Amidala

New member
יווו...

למי שלא יודע אני מאוד מאוד אוהבת לצייר (יש את זה גם בפרטים שלי)! אני גם לומדת במגמת אומנות ועכשיו אני מציירת ציור של פדמה במגמה שלי ועוד אחד בבית...אני מתה כבר לסיים את שניהם!! במגמה אני מציירת אותה בשמלת הפיקניק הצהובה ובבית בחליפה הסגולה שלה, זאת שאיתה היא רואה את אנאקין ספעם הראשונה מזה 10 שנים, נפגשת בסנאט וכו´.... ד"א, אתם יודעים שבטרילוגיה החדשה יש מאסטר ג´דיי (אישה) בשם עדי גליה?! מוזר, לא?

funkey monkey

New member
כן...

אדי גליה.. מכיר אותה... היא חברת מועצת הג´די, היא מופיע בכמה משחקים כמו: Jedi Starfighter ו Jedi Power Battles לי יש כל מיני ציורים שציירתי, כמו הקרב של ווידר נגד לוק (נמבר 1), או ההתקפה על כוכב המוות הראשון. יש לי ציור של ג´נגו פט וכו´. ויש עוד כמה ג´די בנות, כמו מרה ג´ייד סקייווקר (אישתו של לוק), ועוד כמה.. גם ליה הייתה יכולה להיות ג´די אם היא הייתה לומדת. יש לה מספיק מידיקולריאנים. שיו, כמה זמן לא הגבתי פה..

Padme Amidala

New member
ציירת במחשב או על דף?

אני מציירת את פדמה בשמלת הפיקניק הצהובה על קרטון ביצוע ב-4 טכניקות, ובחליפת הסנאטורית על דף חום כזה עם גירי פסטל. אפילו הצלחתי לצייר לה את האף והידיים!!!! וזה הכי קשה!!

funkey monkey

New member
על דף.יותר נכון...

יותר נכון על בלוק, הייתי סורק, אבל בגלל הגודל אני לא יכול והמצלמה שלי באיכות של נעל. P: אני לא טוב בציור בנות, תמיד יוצא לי עקום, אז אני נמנע מזה... אבל לא אכפת לי, יש לי פוסטר בגודל טבעי של פדמה ואנאקין (שיש רקע של ג´דיים) הרישמי של הסרט ושל אובי-ואן ומייס... אני מדבר על פוסטר בגודל 2 מטר כל אחד.

funkey monkey

New member
דרך אגב..

דרך אגב, יש לי אהבה למקס ריבו, או כמו שאני מכנה אותו: Dj_Pill. (ראה תמונה מצורפת) והיום ציירתי אותו בתור ג´דיי P: דרך אגב, פדמה, יש לך איסיקיו?

Padme Amidala

New member
כן, יש לי!!

יש לי איי סי קיו והמספר הוא-106610800 אני להפך- אני טובה בלצייר נשים אבל לא בלצייר גברים. ראיתי את מה שפרסמת, זה מאוד יפה. אני אולי אצלם את העבודות שלי במצלמה דיגיטלית כשאני אסיים, אבל אני אשלח את זה רק למי שרוצה באי מייל או באיי סי קיו, אני לא רוצה לפרסם את זה ככה בפומבי... אז צור איתי קשר!!

funkey monkey

New member
הממ אבל..

הוספתי אותך לפני כמה ימים אבל את אף פעם לא מחוברת הניק שלי זה Jedi Knight (כמה מפתיע) המממ היום ציירתי עוד פעם את מקס ריבו, נלחם נגד יודה (אל תשאלו למה)

Sith Master

New member
נחמד../images/Emo19.gif

גם אני הייתי עד השנה באמנות פלסטית. באיזה בית ספר את? אני ציירתי בגודל 70 על 100 את הפנים של דארת´ מול חוצמזה עשיתי פרויקט של 5 עבודות של 25 על 25 שיש בהן: 1. דארת´ מול 2. וינדו ואוביוואן 3. יודה 4. סתם ג´דיי 5. ג´דיי שחור אפל כזה

Padme Amidala

New member
וווואו נשמע יפה!!

אני רוצה לעשות במסגרת המגמה שלי וגם בבית סדרת ציורים של פדמה בכל מיני טכניקות, עד שאני אסיים לצייר אותה בכל השמלות ממתקפת המשובטים ואימת הפנטום. ובקשר לבית ספר- אני באמת מעדיפה לא לחשוף יותר מידי פרטים- סה"כ זה פורום באינטרנט...

Sith Master

New member
בואי נעשה את זה ככה../images/Emo19.gif

הרבה טכניקות מזכיר לי את המורה שלי דוד. אם את תלמידה של דוד (ששם המשפחה שלו מתחיל באות ב´) תגידי או שתשלחי הודעה בפרטי. חוצמזה מה זה יותר מדי פרטים. נניח תגידי איפה את לומדת, זה יסגיר רק את העיר שאת גרה בא. את יודעת שקשה למצוא בן אדם ספציפי אפילו אם את בעיר של 2000 תושבים

Padme Amidala

New member
אוקיי...

אני לא מכירה את המורה הזה... ובקשר לעיר...אם אתה רוצה אני אוכל להגיד לך בפרטי, אבל מאיפה אתה?

למעלה