יווו, סקאלי, איזה יופי!
התחדשי!

../images/Emo9.gif תודה, אני מסמיקה ...

אני מבינה ששם הפורום עשוי להעלות מחשבות נוגות, בעיקר למי שמחוץ לקבוצה. אבל בשבילנו לצד העובדה המצערת, החיים ממשיכים, והעובדה הזו היא חלק ממי שאנחנו... וזו ההזדמנות לומר שאני מקווה שהפורום הזה יהיה גם מקום שאפשר להביע בו כאב וצער, אך גם מחשבות של התמודדות וזכרונות נעימים ותמיכה הדדית ואופטימיות. את העובדות הכואבות לא ניתן לשנות; ניתן לסייע זו לזו בהתמודדות. אגב, ברוח זו בחרתי את שם הפורום. עלו אופציות נוספות כמו "יתומות מאם" או "אובדן אם", שנראה לי שהן נושאות מטען כבד של כאב. חפשתי שם ככל האפשר שם נייטרלי, כדי שיאפשר לכל אחת להביע את כל קשת הגוונים של רגשותיה נוכח העובדה האובייקטיבית שהיא בת ללא אם. שוב תודה על כל מה שכתבת, ואהבתי בחזרה...

תודה!

עוד מעט אינשאללה ייפתרו הבעיות הטכניות, ואז יופסקו גם הניסויים... נחמד שקפצת לבקר!

../images/Emo24.gif

א. תודה רבה. ב. מזל טוב גם לך מגיע, לא? אז
ויומולדת שמח! ג. אולי יהיה גם פורום כזה... אני מניחה שיש איזשהו קושי מיוחד באובדן הורה מאותו המין. משהו במודל ההזדהות, וכן בסוציאלזציה של הילד. אינני יודעת לומר לגבי בנים ואבות, אבל מחקרים בהחלט מעידים על כך בהקשר לבנות שאיבדו את אימן. בכל מקרה, תודה!

ברכות וכו'

והייתי פותח פורום "בנים שיש להם הורים ולא תמיד הם מברכים על כך" אבל זו כבר אופרה אחרת ואני מברך על האכסניה הזאת והתפקיד החשוב שממתין לה ועל האדם הנכון במקום הנכון העומד בראשה

SunShine28

New member
אני בטוחה שלא לזה התכוונת, אבל

מישפטים מהסוג הזה בד"כ מזכירים לי את המשפט "אין השבע מבין את הרעב"... אנשים רבים צוברים כעסים וטינות כלפי הוריהם במשך השנים, ולעתים אף לא נמצאים בקשר בשל כך, בעוד שאחרים היו מייחלים לעוד רגע קט שיש בו הזדמנות קטנטונת רק להחליף עוד מילה ... בכל מקרה, אני מבינה שגם האופרה שלך בודאי לא מרנינה ...

למעלה