ברוכה הבאה!!!!! תהני פה.. ד"א קוראים לי ליר!!
ת תותה פרוטה New member 4/8/04 #19 ../images/Emo24.gifברוך הבא מאמי../images/Emo70.gif את ממש תהני בפורום יש פה אחלה ילדים!
פ פירבולירה New member 4/8/04 #21 ../images/Emo24.gifברוכה הבאהה מותק=)../images/Emo15.gif תהני בפורום! יש פה אחלה חברא'ססססססססססס
א אחת בטרוף New member 4/8/04 #23 נצל"שששששש../images/Emo14.gif שמתם לב שלמעלה...רשום לתוכנית יש 120 פרקים ורשום שם משהו אל הdvd ....איזה נחמממממממממדדדדדדדד.........
נצל"שששששש../images/Emo14.gif שמתם לב שלמעלה...רשום לתוכנית יש 120 פרקים ורשום שם משהו אל הdvd ....איזה נחמממממממממדדדדדדדד.........
א אחת בטרוף New member 4/8/04 #28 אבל בעיקרון.../images/Emo14.gif זה אמור להיות: מים=חיים חיים= אהבה אהבה=סקס סקס=איידס איידס=מוות
צ צל של עכבר New member 4/8/04 #30 מוקש ../images/Emo3.gif אני לא זוכרת את המקורי... אבל זה לא ניראה לי הגיוני שכותבים מים=חיים ואז בסוף זה אמור לצאת שמים=מוות לא נורא... קיצר, שתו קולה ותחסכנו את כל העניין !! ותישארו בחיים !
מוקש ../images/Emo3.gif אני לא זוכרת את המקורי... אבל זה לא ניראה לי הגיוני שכותבים מים=חיים ואז בסוף זה אמור לצאת שמים=מוות לא נורא... קיצר, שתו קולה ותחסכנו את כל העניין !! ותישארו בחיים !