אבל... שם זין.... אני גולש ולא מעניין אותי מה אנשיח אחרים יחשבו... אם יבוא לי גולש מתחת לגל שלא ידע לצאת משם בזמ.. אז חבל... אבל אולי יש סיכוי שאני אתקע בו... כי אני לא אפסיד גל מושלם בשביל גולש ש"אוהב גלישה" בגלל עיתון "ראש1" מטריף אותי הקטעים האלה! טוב... בעצם על מה אני מתעצבן? אני יודע שאני גולש בשביל עצמי... ולא בשביל להראות שאני גולש... ולא בשביל להשיג בנות... אף אחד לא יבין את ההרגשה שאנחנו הגולשים האמיתיים מרגישים... ולא כמו שאר הפוזרים שאצלם גלישה זה "יואו הצלחתי לעמוד על גל!! איזה בחורה ראתה אותי על החוף?" סיימתי להיום עם העצבים
ואז אחרי שנהרוס את הגלשנים שלנו נכריח אותו לקנות לכולם גלשנים חדשים וואי איזה קטע קרה לי בזבולון..הייתי כ"כ מותש שלא הצלחתי לצאת מהים...המציל התחיל לקרוא לי וזה...והידיים שלי היו כל כך הרוגות...אבל בסוף יצאתי...בא גל שלקח אותי בדיוק עד לחוף...כי משום מה לא עזר לי לחתור ולא גלים..פשוט לא זזתי.
לגולשים חשוב מאוד לשמור על כושר בארצנו בגלל שהגלים לא מגיעים בקביעות וצריך יד על הדופק. לפני בוא הקיץ (ולא שבוע לפני!), אני ממליץ לך להכנס לכושר, ככה תהנה כמובן יותר מהגלישה בקיץ.