יווו העצביםם!!!

Ben Dor

New member
יווו העצביםם!!!

שמעו אח שלי הביא עיתון ראש 1 לא יודעת מאיפה... קיצר היה לי משעמם אז דיפדפתי בשטויות שבדר"כ יש שם פתאום אני רואה "בוחן פתע מתאים לך להיות גולש גלים" התחלתי לקרוא...וכל שאלה יותר עיצבנה אותי... הנה הבוחן פתע... תתכוננו לגולשי פוזה וגולשי קיץ... זה מראה כ"כ מה חושבים על הספורט הזה...כמה שזה ספורט של "לוק" איך אני רואה דיאלוג שלי עם ילדה בת 12 בים של מטר אני "מה את גולשת" היא "כן כבר המון זמן" אני "מה כמה זמן" היא "שבועיים וחצי" אני "חח וואלה?! איך הגעת לזה שאת רוצה לגלוש" היא "עשיתי מבחן בראש 1 והיה רשום שאני מתאימה להיות גולשת" אני "סתמי תפה שלך" מתביעה אותה ותוקעת לה תגלשן בתחת!

Ben Dor

New member
יודעים מה עוד יותר עיצבן אותי!?

שמו תמונה של ידיד שלי... עכשיו הוא לא ידע על זה... עזבווו אני עצבנית חח

Ben Dor

New member
נו מה אתה רוצה שאני יעשה?! חח

דוגרי...אנלא יודעת אם לצחוק או לבכות מהמצב הזה...

yanay4

New member
ראיתי את זה.... דוגרי מעלה תג'ננה

שימו לב לשאלה "איזה בגדים אתם לובשים" ואין לי שום דבר נגד החברות, יש לי אפילו כמה פריטי לבוש של זה, אבל גלישה זה לא בגדים, נקודה.

Ben Dor

New member
כל שאלה עיצבנה אותי יותר

הייתה גם שאלה שהייתי הכי לא קשורה! מה אתם חושבים על גולשים באינטרנט... עוד ילדים בני 10 יגידו שהוא גולשים בגלל שהם לא גולשים באינטרנט...

yanay4

New member
חחחחח אם זה ככה

לכי תראי איך ייראה דור העתיד של הגלישה......

Ben Dor

New member
מאוד מצחיק...

אני מקווה שתמשיך לצחוק גם שתבוא לתפוס גל וילדים בני 12 יהרסו לך כי הם פתאום יהיו בנתיב שלך...

yanay4

New member
אני חושב שהנודניק יותר התכוון

שאת בעצמך כזו... ואת צודקת זה לא נעים, אבל בחורף זה לא ככה.

Ben Dor

New member
הבנתי שהוא התכוון שזאת אני

אבל וואלה הוא על הזין שלי! כי אני יודעת מי אני באמת...ומי שצריך לדעת מי אני באמת יודע...וכל השאר שימצצו!

אודלינה

New member
עשיתי ../images/Emo45.gif למה שהיא אמרה

אבל אם כבר... אני נהנת לראות אותו מתעצבנת משטויות

DaRזה אני

New member
דיי כבר להתחנף

אתה לא תזיין פה בנות צא מהסרטים. תתחיל להיות כנה ולהבין שהן כותבות הרבה שטויות!

yanay4

New member
יש לי חברה

ואני מספיק בוגר כדי להבין מה זה שטות ומה זה לא הנה למשל מה שאתה כותב זה שטויות, אתה לא מכיר את הבנדאם וישר יש לך ביקורת שלילית. שירשמו מה שבא להן בכיף, אם הן כ"כ מפריעות לך אתה מוזמן לא להכנס להבא להודעות שלהן או אפילו לעזוב את הפורום במקום להתבכיין.

DaRזה אני

New member
יש לי גלאי חרטטנות

ואתה מבזבז את הזמן שלך, לא תשנה פה דעה של אף אחד..

למעלה