יווו!!! איזה כיף! כנסו...

יווו!!! איזה כיף! כנסו...

עכשיו-בעודי רואה את ערב אדיר עם אדיר מילר-לקט,פתאום פריצי אומרת שהיא רוצה לשיר עם עברי לידר (אני יודעת שהקטע היה כבר,לא האמנתי שישימו אותו שוב!!) ואז צרחתי וכל המשפחה שלי -תירגעי תרגעי! ואז היה את הקטע ובכיתי! פשוט יצא לי,התחלתי לבכות מרוב אושר!!אבל ממש! הוא כל כך חשוב לי! איזה אדם יקר! אני כל כך אוהבת אותו!וכל כך מעריכה אותו! איזה רגע מרגש! ואז ההורים שלי ניסו לעשות לי שיחה על זה שאני אוהבת אותו יותר מידי ושהוא החיים שלי (צבי?צבי??) הקיצר-אני מאושרת!
@
@
@ מישהו ראה???

אני ראיתי בובה!!!

אומנם התגובה שלי לאירוע היתה קצת (הרבה) שונה, אבל אכן היה מצחיק הקטע הוא שפעם האחרונה שזה היה, הייתי בצבא ולא ראיתי את זה ולמחאת כל החברים שלי אמרו לי שזה היה ואיך לא ראיתי אז הפעם ראיתי וזה באמת היה מצחיק וחברה מאוד טובה שלי שלא אוהבת את עברי (איך אפשר??) אמרה שהיא חשבה שהוא סתם מתלהב ונפוח מעצמו והכול ושבתוכנית הוא היה ממש חמוד וביישן. מה שאני ניסיתי להגיד לה כל הזמן!! בכל אופן, אכן היה מצחיק. (כמובן שלא הזיק לכל הסיפור שהוא ממש חבר טוב של מי שמשחק את פריצי, רועי בר-נתן או משהו כזה)

בעודי נמצאת אצל חברה ומעבירה ערוץ..

אמא מתקשרת לבסר לי שיש עברי ופריצי ושנראה.. :) (חינכתי אותה טוב..) אז אני מחכה בקוצר רוח שזה יתחיל וכל כך צחקתי, זה לא יאומן (ועוד יש לי את זה על המחשב..) בכל מקרה, התחלתי לדקלם את מה שהיפנית אומרת וידיד של חברה שלי היה קצת בהלם..(ככה זה כשפוגשים אותי פעם ראשונה ושעוד יש עברי בטלויזיה..) לסיכום- היה ממש מבדר אז לבכות זה דיי הסחפותאבל הוא יכול להיות החיים שלי בלי קשר.. "עברי תעשה לי ילד!!" (או שלא..) רותם

וואלה?

איך אתה יודע שהוא חבר טוב שלו? ובאמת נראה שהם מסתדרים טוב!! אני ילדה נורא רגשנית ובגלל זה אני הגבתי ככה-בכי צעקות וכולי וכולי.. היה מאוד מאוד מבדר,ואיך אפשר לחשוב שעברי מתלהב???הוא כל כך שומר על פרופיל נמוך כל הזמן ("פרופיל 21"-הלהקה של אח שלי!) עכשיו היא אוהבת אותו? אני ממש אוהבת את רועי בן נתן-הוא אחלה שחקן! וואי אני בטח אחלום על זה בלילה וכאלה! זה עשה לי את חיים תאמין לי! איזה מרגש!!!!!! אנ כל כך אוהבת אותוווו!! הוא החיים שלי ותחשוב מה זה עושה לי כשאני רואה אותו בטלויזיה, ד"א מישהו אמר שהוא ראה משהו במעריב לנוער על עברי-ראיתי את זה-זה היה משפט אחד וזהו,אבל גם טוב...

למה היסחפות?

אני לא רואה אותו הרבה בעיתונים וטלויזיות אז אני מתרגשת-כשאני מתרגשת אני היסטרית ובדרך כלל בוכה-אין מה לעשות-רגשנות זה קטע חזק אצלי,ואי אפשר להיפתר מזה! כבר מהתחלה ראיתי שזה לקט והתפללתי שיהיה עברי! הוא היה ממש חמוד,ואיך שהוא ליטף את פריצי כששהיא "התעלפנ" נורא הצחיק אותי-לא יודעת,זה נראה כאילו הוא נוראאאא מתבייש-הוא באמת ביישן כמו שהוא טוען! אדם יקר תאמינו לי-אהובי!

הוא יודע כי אני סיפרתי לו...

יחד עם עוד מליון אלף ואחד דברים אחרים (גרופית= ידיעה וזכירה של המון המון המון פרטים קטנים ולא חשובים..) ורועי(פריצי) מגיע כמעט לכל ההופעות של עברי, הוא כבר אורח כבוד.. וכמו שאני באה להגיד לכולם שלום אחרי ההופעה, אני ישר מחפשת אותו ואומרת לו שאני מתה עליו ושהוא ענק...הוא מותק :)

LiX rAn

New member
אנימ גם ראיתי

אני מתלבש בשביל לצאת ואז אבא שלי אומר לי לירן חבר שלך באדיר מילר ישר פתחתי היה גדול בפעעם הראשונה לא ראיתי את זה באדיר מילר כי הייתי במסיבה של חבר אבל הורדתי את זה

יוו פיספסתי גם את זההה...!!

מישהו יכול לתת לי את השם של הקובץ כדי שאני אורידד?? הייתי מבקשת שישלחו אבלל יש לי אס"ק דפוק ואי אפשר לשלוח דברים.. ולאימייל זה בטח גדול מידי...

בובההההההה

בזכותך ראיתי את זה שוב!!!
וגם לפני כמה זמן שלחתי אימייל לרשת שישדרו את זה שוב אולי בזכותי?
ואיזה בובון שהוא התפקע מצחוק!!!

מה היום למה אני לא שם?

כי יש לי מחר מבחן בתנ"ך... אבל אני משתדלת בהפסקות לבוא ולכתחוב פה נחמד לא?! אם לזה התכוונת בכלל...

תודה אחותי...

כבר כל היום אני אני לומדת,וממש נמאס לי.... למה אני תמיד דוחה הכל יום האחרון?! אני ממש מתגעגעת אלייך!!!!!!חחחחחח אבל אם אני אכנס אני לא אצליח לצאת! ואני לא אוהבת להיות שם כל כך-כאילו שאיבדתי את הרצון שיהיו לי פנים!

mushmor

New member
אתם יועים איך נמסתי שם על המיטה

כמו מים!!!רררר הוא כזה חמוד שם!

RozeMary

New member
את מטורפת על כל הראש

מה נסגר איתך?!??@?@ תגידיף בת כמה את?

למעלה