בזיון אין מילים שיכולות לתאר בזיון כזה הרי איךך אפשר לקיים מפגש ב20 לחודש? המיקום של כוכב שבתאי ביחס לירח יוצר קו הנמצא בזוית יחסית לגובה התלתל שממוקם מאחורי האוזן של יעובחמוביץ שבמקרה היום הרביץ לעצמו מחר!! לפיכך ועל פי זאת לא יתן לקיים את המפגש בתאריך הניתן לחילוק ב 2 ללא שארית
אבלאבלאבל... זה יהיה בזיון גם אם לא נקיים ב20 :X כי הרי נאסא עצמם אומרים שצריך לעשות את המפגש ב20, אחרת השמיים יפלו עלינו ומטאור ינחת באנטארטיקה וכל המים יעלו למעלה ויציפו את כדור הארץ.. ומכך נובע שכולנו נמות. ולכן, צריך לקיים את המפגש ב20 ולהתעלם מהתלתל שמאחורי האוזן של יעובחמוביץ.
אני לא מכירה את קארל. אבל אני מכירה את לודמייר, הוא איש הקשר שלי מסוכנות החלל הרוסית >>; הוא אמר שרק ב20 אפשר ושהטורקים סתם מקשקשים כמו תמיד. הוא אמר שב20 כוכב הצפון נמצא בדיוק בצפון וזה אירוע חד פעמי שצריך לחגוג במפגש XP
כי רק אז אני יכולה ......... וזה שני ימים שתי אופציות !!! ולא רק אחת. אני לא אהיה ב20 אני חייבת לעבוד..... ואני רוצה לפגוש את כולם חוץ מיזה ......אם עושים ב18 19 אני ורותי יכולים לאסוף כול מיני אנשים אם האוטו שלנו.....שווה !! כן כן מפגש ב19 !!!!!!!