y o u r s o n l y
New member
יווופי דו 
וואי, אני כ"כ מאושר. לפני שנה, בחופש הגדול, החבר הכי טוב שלי היה אצלי. היה לילה ושנינו התחלנו להתחרמן על סרטי פורנו באינטרנט וזה. עברנו למיטה שלי (מיטה נפתחת- הוא על אחת, ואני על השנייה) והדלקתי ערוץ אגו (למי שלא מכיר- בשעות המאוחרות של הלילה יש כל מיני סדרות סקסיות כאלו
). בקיצור, החבר הוריד את המכנסיים והתחיל לאונן בקצב. אחרי מספר דקות הוא אמר לי "בוא", ואני, צייתן שכמותי, פניתי למלאכה. מצצתי לו. הוא גמר, ואח"כ כאילו הכל נשכח. הסיפור הזה לעולם לא מצא את הסוף. לא חזרנו על זה שוב, אבל אף פעם לא דיברנו על מה שהיה ולאט לאט התרחקנו. בקיצור, אני סתם חופר. מה שאני בא לספר הוא שעכשיו דיברנו פתוח וגלוי וגיליתי שהוא עדיין בן אדם מדהים ושאני כ"כ אוהב אותו, בתור החבר הכי טוב. בנוסף, גיליתי שהוא נהנה מהמציצה ובגלל זה הוא כ"כ הדחיק. היה קשה לו להודות בעובדה שהוא נהנה, בהתחשב בעובדה שהוא אחד כזה שתמיד מדבר, חושב ומאונן על בנות. בקיצור- אני שמח. אני מרגיש שלאט לאט הדברים מסתדרים ואני כ"כ מאושר על השיחה הזו. אחרי הרבה זמן של לבד, בלי חבר טוב אחד, אני יכול להגיד שיש לי שוב חבר טוב. לא חייבים להגיב. סתם היה חשוב לי לספר על זה למישהו ובגלל שכולם חורפים כבר, מצאתי פה מין מקלט.
אז תודה על האוזן הקשבת. הייתם נפלאים 
וואי, אני כ"כ מאושר. לפני שנה, בחופש הגדול, החבר הכי טוב שלי היה אצלי. היה לילה ושנינו התחלנו להתחרמן על סרטי פורנו באינטרנט וזה. עברנו למיטה שלי (מיטה נפתחת- הוא על אחת, ואני על השנייה) והדלקתי ערוץ אגו (למי שלא מכיר- בשעות המאוחרות של הלילה יש כל מיני סדרות סקסיות כאלו