יוווו

shanyz

New member
יוווו

אני ממממש תפוסה.. ויש לי סימנים כחולים ליד הברך כזה.. איפה שהרגל שלי כאילו התחכחה באוכף.. לכולם זה ככה? או רק לי?
בזמן הרכיבה זה לא כאב, אבל איך שירדתי לא יכולתי ללכת נורמלי.. הלכתי עקום.. חשבתי שזה יעבור אחרי שעה..(כמו תמיד שהייתי רוכבת פעם עפם) אבל..זה לא עובר לי !נאי הולכת כמו פינגווין!!! והסימנים הכחולים ממש כואבים
אוף... זה...קצת מוציא יל את החשק.. אני מקווה שזה ככה רק בהתחלה...

זה ככה רק בהתחלה........

זה בגלל שאת לא רכבת כמה וזמן ואת כנראה גם לא ישבת נכון על האוכף אז זה עשה לך סימנים... אבל זה עובר אחרי שבוע שבועיים.....

dearanita

New member
גם יכול להיות שהאוכף היה קצת קשה

מידי... אוכפי בית ספר בדרך כלל לא משהו...

shanyz

New member
דווקא הוא אמר לי שאני יושבת טוב...

אוף, לא יודעת למה... אולי כי אני לא רגילה.. כי כשהייתי רוכבת בחבצלת השרון לא הקפדתי להיות עם גב ישר ולקחת את הרגליים קצת אחורה כזה.. אולי בגלל זה..? טוב, בכל אופן.. אני מקווה שזה יעבור.. כי מזה כואב לי..

Sweet SuGaR

New member
השרירים שלך לא רגילים...

את לא עם מכנס רכיבה או משהו מספיק עבה.... בקשר להליכת ברווז...כן זה מה שקורה... לוקח כמה רכיבות עד שמתרגלים...

shanyz

New member
חהה ברוווווז../images/Emo13.gif

מממ..כנראה שאולי בגלל זה.. לא ידעתי שיש מכנסי רכיבה שהם עבים במיוחד לרכיבה
חחהה..

Sweet SuGaR

New member
בעיקרון זה לא מכנסיים עבות

אבל יש להם אזור עם מגינים..... פפ אני אשים לך תמונה
הקטע הכהה שם זה המגן... זה עוד שיכבה של בד...

shanyz

New member
אהה בדיוק שם יש לי סימנים כחולים!!!

חחהה
אני כזאת פדלאה! השרירים שלי כ-ל כ-ך תפוסים! בחיים לא היה לי ככה
אני לא יכולה להזיז את הגוף בכלללל!!! נראה לי שאני נשארת היום כל היום בבית:) אני לא יכולה לזוז חחההה

Sweet SuGaR

New member
תקשיבי מה תעשי

בעיקרון עד שאת מחליטה אם את לוקחת את הרכיבה רציני קחי גרביים ארוכות, תחתכי רת החלק ששמים על הכף רגל שישארו רק ה"שרוולים" ככה תוכלי לשים אותם על איזור הברך והשוק.

Sweet SuGaR

New member
בבקשה...

וגרביים מכותנה לא לייקרה או סומטינג כי בכותנה פחות מזיעים

f a l c o r

New member
עצה שלי:

בדרך כלל אין סימנים כחולים מרכיבה.. לאף אחד (נראה לי..) אפילו אם לא יושבים טוב.. כנראה משהו הציק לך באוכף או דקר לך.. (גם לי זה קרה) אז הדבר הכי טוב הוא צ'אפס או מכנסי רכיבה... מקווה שעזרתי

Sweet SuGaR

New member
נכון אבל היא עוד לא התחילה לרכב

ברצינות...... ככה שהרעיון עם הגרביים הכי הגיוני

ובקשר לשרירים התפוסים...

עבדת קשה.... בעקרון איך שאת חוזרת הביתה היית צקריכה לעשות אמבטיה עם מים חמים ואז לשבת ולהזיז את השרירים הכואבים (כן, זה כואב אבל זאת הדרך היחידה לשחרר אותם..)

למעלה