יוווו עוד חודשיים....

jenni17

New member
יוווו עוד חודשיים....

זה נגמר!!!! לא רוצה שהסדרה תגמר!!! זאת הטלנובלה הישראלית הכי טובה שראיתי עד היום! חולה על נירית קופללללללללללללללללללללל

like daa

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

עד כמה שקשה לי להודות שיש טלנובלות טובות [
] אני מודה שזאת הטלנובלה [הישראלית ובכלל] הכי טובה שראיתי עד כה
התסריטאים עשו עבודה נהדרת
והשחקנים הרבה יותר טובים מהשחקנים של לחיי האהבה[
] ושל לגעת באושר [
]
לדוגמה, עד כמה שניסיתי מספר פעמים [בשביל חברה שלי] לצפות בלחיי, זה ממש לא הלך. זעזע אותי לראות משחק כל כך נורא ולא מקצועי, וטקסטים טיפשיים ויבשים.
אז ללא ספק
משחק החיים הטלנובלה הישראלית הטובה ביותר

e X o T i C

New member
../images/Emo45.gif אבל...

אל תחשבו על עוד חודשיים...אני אומרת- תחיו את הרגע, למי שקרא את הספוילרים יודע שיש עוד הרבה הרבה התרחשויות מפתיעות ולכן תהנו מהסדרה המקסימה הזאת בחודשיים האלה... ועוד חודשיים נדבר בטוח יהיו עוד מלא טלנובלות בסגנון הזה (לחיי האהבה, משחק החיים) לאור ההצלחה המסחררת!!!

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifנכון!

את צודקת! גם אני חושבת ככה! הלוואי שתיהיה עוד סידרה שתשתווה ל"משחק החיים" (למרות שלא נראה לי!)

יעל צל

New member
יוווווווווווווווווווו עצוב...

תחשבו איזה עצוב יהיה בשבילם לצלם את הפרק האחרון...יו מסכנים! בטח אחרי הסצינה האחרונה הם יבכו

Vendetta

New member
גם אני לא ../images/Emo10.gif

יהיה ממש קשה להיפרד מהסדרה. טוב, לפחות יש עוד כמעט חודשיים של התוכנית, ויש למה לצפות - רומן לסבי בין רותם לשירן!!!

טלוש13

New member
אווווף../images/Emo7.gif

זה סדרה ממש יפה - כבר התמכרתי מהפרק הראשון...

MrJacKasS

New member
יש לי הצעה...

אם וכאשר הפרק האחרון (120) ישודר בתקופת החופש הגדול (נראה לי שכן. תחשבו בעצמיכם), נעשה את מפגש הפורום ביום הזה וכולנו ביחד נצפה בפרק האחרון. הבעיה היא - איפה נצפה? מסכימים? שרשרו

למעלה