יוווו מוקדם בבוקר

יוווו מוקדם בבוקר

הייתי בבצ´פר שעתיים, מתמטיקה. שיעמוםםם. אני יודע את החומר יתר טוב מהמורה אשכרה... אז סתם ישבתי וקישקשתי לי במחברתי הקטנה (טוב היא די גדולה האמתי...). נוראאא עייף. לישווון. למזלי הבית ספר הנחמד החליט שבמקום לתת לתלמידים לישון הוא גורר אותם לשעתיים (של *מתמטיקה*! מ-ת-מ-ט-י-ק-ה!) ואז מבזבזים את הכסף על מסיבת קצף שכולם מתפלחים ממנה. כולם זאת אומרת כל מי שחשוב, שזה מסתכם רק בי
אחחח... עוד שבוע לונדון. איזה כייף לי! רק לשלושה ימים אבל עדיין נחמד. קפיצה קטנה לחו"ל. מישהו מכיר שם חנויות קומיקס במקרה? בכל מקרה... זהו בערך. לא היה לי משהו מעניין לכתוב
סליחה שקישקשי לכם את הפורום. סולחים לי? יופי. מר מומינ´לה

אופק L

New member
היי מר מומין, אוהב קומיקס?

גם אני הייתי בקטע המון זמן, קניתי חוברות בכל מדינה אליה הגעתי (באנגלית כמובן). בלונדון יש מלא חנויות קומיקס, בכל מקום שרק תסתובב בו. בכל חנות עיתונים יש קומיקס, חנות ספרים קטנה או גדולה, וגם חנויות ייעודיות לקומיקס ואביזרים למעריצי סטאר-טרק למיניהם. נסה לבדוק בטרוקדרו, וכמובן ברחוב הראשי (אוקספורד) - בטוח תמצא (הייתי שם לאחרונה רק לפני שבע שנים
אז אני לא זוכר כתובת מדוייקת). נ.ב. אני ממליץ לך לבקר במוזיאון האימה של לונדון - LONDON DONGEUON, חוויה של פעם בחיים לאוהבי הסאדו-מאזו
(זה מוזיאון שמציג את העבר של לונדון מבחינת עינויים ומלחמות ומגיפות)

הממממממממממ

לך יש קומיקס לי יש כסף can you see the possibilities? תן רשימה קטנה של מה שיש לך (בערך, לא עותק עותק). מר מומין ששולף את ה*ארנק* העבה שלו

MARMELAD

New member
תקשיב..

יש בלונדון איזור כזה... קוראים אותו הסוהו. ויש שם הכל. תקליטים יש רביעית, מעילי פלסטיק שקופים שצריך לנפח כמו מזרן ים, נעליים מקש, וגם קומיקסים. ו...בטאואר רקורדס באוקספורד (בכיכר) יש מחלקה ענקית של חוברות ועד כמה שאני זוכר יש גם קומיקס. ו...אם בא לך על קומיקס חתרני והומואי... בארל´ס קורט יש חנות קטנה ומטריפה של גייז ויש בה ה-כ-ל, גם גירסאות הומואיות לבטמן ורובין... לא שצריך להתאמץ כדי להפוך אותם לאוחצ´ות. ו...גם ברחוב אוקספורד יש מרכז משחקי וידאו ענק של סגה, יש להם שם מחלקה של קומיקס אבל רק קומיקסים של החברה ורק המסחריים יותר... מתי אמרנו שאתה נוסע? אולי אני אבוא איתך... יש מקום ?

המלון שלי אמור להיות בסביבות הרבע

מטר משם. אתה מוזמן להיכנס לתיק גב שלי. נכון שצפוף שם אבל יש ניסיון מהארון
בכל מקרה... אני אוהב קומיקס *ממוסחר*. ואם אני כבר "מסתכן" וקונה משהו הומוסקסואלי, אני מעדיף ללכת על משהו קצת יותר... נחמד... מקומיקס. אנחנו חיים בעידן דיגיטלי.
מר מומינ´לה

MARMELAD

New member
אחי, אתה ענק ../images/Emo6.gif

כשאני הייתי בגילך... וכו´. אז מתי אמרנו שאתה (אנחנו) נוסע...........?

marco

New member
מרקו חזר מעבודת תחקיר מקיפה ../images/Emo101.gif

מר מומין היקר: מרקו התגבר על רגשות הקנאה העזים אשר תקפו אותו לנוכח ביקורך בלונדון ועוד למטרות קניית קומיקס (שני דברים אהובים מאוד על מרקו). מתוך תחושת אחווה נעשתה עבודת תחקיר מקיפה ולהלן הממצאים: 1. מצאתי כתובות של 3 חנויות בלונדון - אבאלון, קריפטון קומיקס וקומיקאנה. 2. אני קניתי בעבר בחנות אחרת, אבל אני לא זוכר את שמה (אני מפשפש בטירוף בזיכרון). תהנה!!!!!!!!! ד"ש ונשיקות ללונדון. מרקו

Yaniv-DC

New member
יניב אכול קנאה.

וכאן, ממרומי הקומה השביעית בדירתו הנושקת לדי.סי, מרשה לעצו יניב לקנא קנאה עזה במומין שטס למקום שיניב משוכנע שהיה אמור להוולד בו, לונדון. יניב היה בלונדון ביולי 95 שבועיים לפני הגיוס, בנובמבר 98 4 חודשים אחרי השחרור, ושוב בדצמבר 99-ינואר 2000 כדי לחגוג את המילניום. יניב פוקד על המומין ללכת לדאנג´ן, יניב היה בו פעמיים ובכל פעם היו דברים שונים (החליפו את המיצג על ג´ק המרטש למשהו מ-ד-ה-י-ם). אני מקווה שזו לא הפעם הראשונה, כי 3 ימים לא מספיקים. ליניב לא הספיקו 3 פעמים ואת טיסתו הבאה לארץ יעשה עם בריטיש רק בשביל העצירה בלונדון.

MARMELAD

New member
וגם מרמלד אחוז קינאה

למרות שהוא לא כך הסתובב בלונדון בשעות היום אלא בשעות הלילה.... ולמרות שהוא לא כל כך זוכר מה הוא ראה שם... כי הפופרז´.. שאז עוד לא הגיע לארץ עשה בו שמות... אז בכל זאת הוא אהב את לונדון ו...מת.....לנסוע שוב.... אולי את הפגישה שלנו נעשה בלונדון? אני מכיר בית קפה מאלף ממש ליד מדאם טוסו ויש להם מרק צדפות שלא תאמינו

yoavon1

New member
אם אני זוכר נכון

ברחוב New Oxford בלונדון, שזה ההמשך של Oxford, יש חנות ע-נ-ק-י-ת שנקראת The Forbidden Planet ושם מוכרים מלא מלא מלא מלא מלא קומיקסים וגם כל מה שקשור למדע בדיוני. חנות מופלאה ונהדרת, אבל רצוי לבדוק אם היא עוד קיימת (תוכל אפילו לברר במלון, זאת חנות מאוד מוכרת) כי הפעם האחרונה שהייתי שם היתה לפני 5 שנים. ודרך אגב, סתם אם בא לך, אז ממש מעבר לכביש לחנות הזאת, יש חנות ספרים ענקית ומדהימה, שמוכרת גם ספרים עתיקים, ממש חנות מדהימה... אבל שוב... זה לפי הזכרון שלי מלפני חמש שנים... רצוי לברר את הנושא...

למעלה