יווווו

kramberg

New member
יווווו

הפורום לא זז, מה קורה עם זה? יש דממת אלחוט כבר יום שלם. מי בא ביום חמישי ערב לשפיץ?

t P R

New member
אז מה נסגר...,

חמישי ערב, או שישי בוקר, או אולי אפילו שניהם? יאללה, יש לי כידון חדש לבדוק...

nirosm

New member
גם אני בעד שניהם

חמישי בערב שפיצרינג ושישי בבוקר מה שבא יתקבל בברכה

kramberg

New member
סגרנו

את איגור אני גם מביא באוזן, מה שאומר שיהיה נחמד ומעניין. רושמת, רוצה גם לבוא? לוני, אם תתפנה קצת מתחבולות היהלומים שלך, תבוא גם? כRובי? עוד מישהו? אחחחחחחח, איך אני אוהב את הסופ"ש.

t P R

New member
יש מצב גדול לשניהם...

יום חמישי ערב אני פנוי ככה שאני מגיע. ושישי בוקר פטוצ'יני נשמע טוב... אני גם חושב לקפוץ משם למירוץ, עוד נראה. וד"א, הרושמת בחופשת חגים אצל המשפחה בניו-יורק...

kramberg

New member
ברור

שקופצים משם למירוץ, מה, נפסיד את כפיר מקפץ לו במסלול?

t P R

New member
לאחר התעקמות של הכידון המקורי,

הרך מאוד(מאוד) יש לציין, של הדרוזי, עקב החלקה על בוץ במסלול מוטוקרוס, רכשתי כידון אלומיניום סטנדרטי אצל שחר אופנועים, במחיר של 350ש"ח לפני הנחה. 7/8 בעל קוטר פנימי של 12מ"מ לעומת הקיסם של סוזוקי בקוטר פנימי של 18מ"מ. כמו כן, החלטתי לבדוק כידון גבוה יותר לעומת המקורי ובחרתי בגובה Mid.

t P R

New member
האם הוספת את הרייזרים,

גם בנוסף לכידון גבוה יותר...? למרות שאני זוכר שאתה עדיין עם המקורי.

אני עם כידון רנטל נמוך + רייזרים

המקוי בבוידעם... זוכר?
מה שכן, התועלת בשבילי היא בתנוחת עמידה בשטח. לגביך, אולי ההסטה קדימה תעזור. ואולי בכלל לא צריך.

t P R

New member
לא...

רייזרים אין מצב לשים עכשיו... אם הייתי הולך על Low אז הרייזרים היו יכולים להכנס בחשבון... ת'אמת... שעשיתי איתו נסיעת מבחן במגרש גני התערוכה... הרגיש לי טוב, אמנם קצת מוזר, לא רגיל בתנוחה... אבל סה"כ מרוצה.

druzi1

New member
Bar

Although I am not too tall, but added these raisers (or how do you call them?
) since I love when my druze is on the flow, and with the regular Renthal bar, I had problems such as - when leg is out the bar is touching leg. Sorry for: 1. Not wrighting hebrew 2. My English ius not too good. The advise is in place in time

kramberg

New member
תקשיב טוב יא חתיכת רוסי

חלק טוסיק שכמוך, הכידון סבתות שלך לא מעניין אף אחד, הוא בגודל של כידון של הארלי. תעשה לעצמך טובה ותחליף אותו, כמה שיותר מהר.

kramberg

New member
הכידון של הדרוזי עשוי

מהגבינה שממנה עשוי הירח, עוד לא החלפתי אותו כי היה לי קל ליישר אותו
אבל בקרוב הוא יוחלף בפרו טאפר או רנטל.

t P R

New member
כבר העדפתי להחליף את הכידון...

מאשר כל פעם לעסוק באמנות כיפוף מתכות... אני יודע ששחר כבר לא מתעסק עם רנטאל למרות שנשארו לו עוד כמה חתיכות. למרות זאת הוא החל להביא כידונים של פרו-טאפר. תבדוק אפשרות להזמין מהם ספציפי למה שאתה רוצה, כי כרגע המבחר לא גדול במיוחד והמחירים סבבה לגמרי... בכל מקרה, קניתי את הסטנדרטי מכיוון, שהוא נראה באיכות טובה, מחירו נמוך יותר אבל עדיין הגיוני (שם מותג).

kramberg

New member
יום אל סטה גיברנאו

טוב, אז יום חמישי סגור, מה על שישי? מי בא לאיזה פטוצ'יני בפיתה על הבוקר?

t P R

New member
טוב, אז נכון לעכשיו...

היום ב21:00 בשפיצר, שנקבע היום בערב מתי מחר, או כבר כאן? נראה לי 8:30 בבוקר יהיה סבבה.

למעלה