יווווו.....

P a d f o o t

New member
יווווו..... ../images/Emo121.gif

הודעה לא קשורה, אבל... איזה יופי לראות את הפורום הזה חיי....!!!!!!
למי שלא יודע-פעם הייתי המנהלת הראשונה של הפורום הזה.
רק קפצתי לביקור ורציתי להגיד בהצלחה לפורום ואל תעזבו אותו כמוני. שיהיה לכם אחלה סופשבוע.

NarihS

New member
ווי מגניב!!! איזה כבוד! ../images/Emo24.gif

את רשאית להישאר פה!! ולמה עזבת?

P a d f o o t

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo121.gif

עזבתי כי לא היה לי זמן לנהל יותר את הפורום, לצערי. אני אשתדל להשאר פה, כי אלוהים יודע שעכשיו אין לי יותר זמן מלפני שנתיים כשהפורום נסגר בפעם הראשונה כי לא היה מי שינהל אותו. אוי בגרויות... עוד חודש זה נגמר!!!!! דרך אגב, הכינוי הקודם שלי היה Kim Carter, סתם למי שרצה לדעת.

NarihS

New member
הא!!! אני מכירה אותך!!!

הסתכלתי בארכיון כמה פעמים!! וראיתי אותך! חחחח איזה מגניב! :) ולמה עוד חודש מסתיימים הבגרויות?? אצלי זה ב-13 ליוני בגרות אחרונה בהיסטוריה וזהו!!! איזה כיף!

P a d f o o t

New member
הבגרות האחרונה שלי... ../images/Emo121.gif

שהיא בגרות במוסיקה, היא בראשון ביולי.

P a d f o o t

New member
לומדים יותר מדיי... ../images/Emo121.gif

תיאורייה (שזה דיי מתמטיקה וממש קשה), תולדות המוסיקה (שזה היסטוריה כמעט טהורה) ופיתוח שמיעה שזה המקצוע הכי הכי הכי כיף. בנוסף לזה יש לנו חלק מעשי, שבו כל אחד בעצם מנגן על הכלי שעליו הוא לומד (דה...) ובעצם יש לנו להקה כזאת, שעובדת פעם בשבוע ובסופשנה מופיעה.

LiOr CaRtEr

New member
קייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה קטע בדיוק עכשיו ראיתי אותך באייסיקיו וחשבתי אם את נכנסת לפורום לפעמים! חשבתי אפילו לשאול אותך אבל אני צריכה לעוף עוד דקה. חמודה=)

backstreet n1

New member
נ"ש-דחוף!!

יש תמונות של קווין המושלם על הבמה ב-"שיקאגו"? חייבת!! דחוווווף!! (תעלו תעלו)

Miss Kitty

New member
ארמממ..

ארממ.. אני יודעת שראיתי תמונות.. שנייה, תני לי לחפש..

sivanick

New member
חחחח טוב שקפצת לבקר! ../images/Emo24.gif

תשתדלי להישאר פה גם לנו יש בגרויות וגם לי זה עוד חודש מסתיים (בגרות אחרונה ב-29.6) ושם המשפחה שלך קרטר???? איזה צירוף מקרים גם שלי!!!! =)

P a d f o o t

New member
איזה כיף... ../images/Emo121.gif

איזה קבלת פנים מגניבה!!!! יאיי!!!!
לשאלה אם אני עוד מעריצה: התשובה היא כן, מעריצה במיל'. באקסטריט תמיד יהיו בלב ובאוזן שלי. את הפורום ניהלתי מבערך 2000 עד 2002, אם אני לא טועה.

P a d f o o t

New member
דרך אגב... ../images/Emo121.gif

קים זה רק כינויי אחד מרבים שיש לי. אם תיכנסו לכרטיס האישי שלי, תוכלו למצוא את השם האמיתי והאיום שלי.

NarihS

New member
אויש! קים!

יש לנו מיליון דברים במשותף! חחחח אני גם אוהבת את ספרי הארי פוטר!!! ואני חולה על מטריקס, טרויה, וכל מה שרשמת שם!! חח אין לי כוח לפרט.. איזה מגניב זה! יש לך איסיקיו? מסנג'ר? משהו?

P a d f o o t

New member
אכן אכן... ../images/Emo121.gif

מגניב. יש אייסיקיו, בהחלט. הוא גם רשום שם, בפרטים האישיים שלי.

למעלה