יווווו אתם לא קולטים!!!

roni4ever

New member
יווווו אתם לא קולטים!!!

ביום רביעי, אני הולכת לחוג הדרמה שלי..(כרגיל). דיברנו ככה לפני על כל מיני דברים ואמרנו.."וואו איזה כיף חזרה השמיניה!" ראיתם ת'פרק היום?" וכו'.. אז המורה שלנו שאל 'מי משחק בשמיניה?', אז כמובן אני שהכי שולטת בשמיניה מכולם{מימי שהיה שם אני בטוחה שרובכם מבינים יותר ממניי} אמרתי:" מהבנות: שירה ולנסקי,הילי ילון, עדי הימלבלוי ודון לני גבאי, ומהבנים: מיכאל אלוני, אבי קרוניק, דני לשמן וידידיה ויטל." אז הוא אומר לנו, שהוא מכיר את ידידיה, אז אנחנו שואלים 'באמת? איך?' ואז הוא אמר: "שלפני 6 שנים בערך, שהוא עשה אודישנים לקבוצה שלו , אז ידידיה בא ונורא הצחיק אותי". הוא גם אמר שהוא לקח אותו לקבוצה שלו וכנראה ככה ידידיה יודע משחק...בזכות המורה שלי

shminia com

New member
מגניב בטירוף!!

החוג שלי יום חמישי ואנחנו מריצים סצנות מהשמיניה באופן חופשי. חח.. זה ממש קורע ! בעיקר ביום שבאו לצלם אותנו לסרט אוי זה ההיה מצחיק.. אם מישו ייכנס באמצע החוג והוא לא מכיר אותנו יחשוב שהוא נכנס לבית משוגעים

KiShKooSh

New member
אמ.. טוב...

אין כזה דבר לדעת משחק, זה דבר שמתפתח ידידיה למד משחק בעזרת המון אנשים בדרך אבל בזכות עצמו (תובנות עמוקות מניסן
מוטי)

roni4ever

New member
אני יודעת שאין כזה דבר

אבל צריך ללמוד את זה, כדי לדעת לשחק הכי טוב, יש כאלה שנולדו עם וצריכים לפתח את זה. למשל שירה, אפילו אם יש לך כישרון את לא יכולה ישר ללכת להופעה, את צריכה ללמוד פיתוח קול לפני כן, זה כמו ללמוד. וב. אמרתי שכנראה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שהבנת את הרעיון :p אביגיל

DoRiNuS sMiNiA

New member
נצל"ש חשוב דורש התייחסות../images/Emo70.gif כנסו../images/Emo70.gif

זה התקפל אז אני מעלה את זה שוב...ומי שכבר הגיב,לא לתקוף אותי...
שימו
לתמונה תסתכלו טוב טוב תחשבו מה היא מזכירה לכם? תחשבו שוב... לא זה לא מה שחשבתם... נו תתאמצו...! טוב...כנראה שלא הצלחתם... אז הנה הסבר קטנטן: לכאורה תמונה תמימה,של מיכאל והילי(אני רואה אבל גדול מתקרב) א-ב-ל שימו לב שהתמונה מצולמת בזווית אלכסונית,מיכאל מחבק את הילי. מה זה מזכיר לכם?! תמונות של חתונות! שתמיד מצלמים את הזוג לפי החתונה תמונות שמכילות את המאפיינים האלה חיבוק וצילום בזווית אלכסונית. אל תתייחסו לרקע של בית הספר וללבוש הצעיר,אני לא מנסה לרמוז לכם משהו,לא על חתונות ולא על ספוילרים! אלא סתם לשתף אתכם במשהו שחשבתי עליו... הבהרה:אין בכוונתי לצחוק על הצלם (או הצלמת) ואין בכוונתי לצחוק על התמונה ועל המצולמים,אלא להפך התמונה מעולה ומיוחדת וזה לא למטרות של ירידה וכו' אז לא לתקוף!

DoRiNuS sMiNiA

New member
שלא נדבר על מיקה ואבי../images/Emo70.gif

הפרידה שלהם (אם תהיה) בטח תהיה מאוד עצובה לגמור קשר חזק כזה זה יראה כמו גיורשים...

Oshi love Tamir

New member
ראסמי../images/Emo70.gifאבל...

אני לא רוצה שהם יפרדו וגם לא אדם ואיה...כמה שכולם רוצים את זה כי הם דיבקים וכל זה אבל זה יהיה עצוב והם חמודים לפעמים
ואני רוצה שנטשה ודורי יהיו ביחד כי הם ממש חמודים ביחד,וגלות כבר מיזה המעריץ האלמוני שלה

איה ואדם ומיקה ואבי

הם חמודים ביחד ורואים שטוב להם ביחד!! אין שום סיבה שהם יפרדו!! חוץ מקצת מתח בעלילה ושינוי

Oshi love Tamir

New member
מהאתר של "השמינייה" דרך...

פלוריסיינטה. איזה מותק היא והנה עוד כמה תמונות חמודות חבל על הזמן
איזה מצחיקים הם

למעלה