יווווווו איזה יופי!!! :cool:

~Supergirl~

New member
יווווווו איזה יופי!!! :cool:

היום קיבלתי תשובה מלשכת הגיוס. התקבלתי ללוחמת הנדסה קרבית- אב``כ. לצערי הרב אני אוכל לצאת לטיס רק בגיל יותר מאוחר כנראה 20 רק מתוך הצבא בגלל בעיות רפואיות. (ולכן אני גם לא אהיה בגיובש הקרוב - בהצלחה לכל מי שיהיה שם!) ולכן - עד אז אני אהיה לוחמת - מה שכל כך רציתי! אני כל כך מאושרת שהתקבלתי לזה. לכל הבנות שהיו איתי ביום מיון בניצנים ללחימה התנדבותית - לאן התקבלתן (במיוחד אלרגיה)? ומה התאריך גיוס החדש שלכן? שיהיה לכולנו בהצחלה, טל <המאושרת>

טל עדתו

New member
אופססס - רשמתי בשם אחר! אבל זאת אני

רשמתי בהודעה למעלה בשם ה2 שלי - אבל זאת אני!

טל עדתו

New member
אריק

כן. יש לך איזשהי בעיה עם זה? כי לפי מה שהבנתי -אמרת שלוחמת נח``ל זה חרטא , ושתותחנים זה עוד יותר חרטא, אז מה בדיוק רצית? טוב , זה לא ממש משנה. שיהיה. כן. הנדסה קרבית ואני גאה בזה וטוב לי עם זה. קורס טייס לצערי יצטרך לחכות עד גיל 20 לערך. טל.

jedi knight

New member
לא אמרתי לרגע שזה רע

פשוט לא ציפיתי שבסוף תגיעי לאב``כ זה יכול להיות תפקיד מעניין זה תלוי איך לוקחים את זה זה אכן יותר מעניין מתותחנים לדעתי

amir18

New member
כל הכבוד טל, אולי נפגש בהנדסה קרבית

סימנתי את זה הכי גבוה בשאלון העדפות בטעות...(בחי``ר)

palmino

New member
אתה נורמלי????

ניראה לי אחי שאתה היחיד בארץ שסימן את זה בעדיפות הכי גבוהה שלו, אני ההיתי בקצין מיון ואמרתי לו שאני רוצה בעדיפות שניה נ``מ והוא היתעלף כימעט, ושנפלט לי עדיפות שלישית הנדסה קרבית אז היו צריכים להנשים אותו כבר. בכל מיקרה שיהיה לך בהצלחה ושתפתח את הדרכים כמו שצריך כדי שאנחנו החירניקים נוכל לזרום פנימה, ואל תשכח שהנדסה קרבית זה חוד הכנית. יאלה ביי אמיר

amir18

New member
זה לא וודאי

עדיין יש מיונים לעוד יחידות. אבל זה מה שסימנתי בטעות בעדיפות הכי גבוהה, אבל כמובן גם צנחנים-דובדבן.

אלרגיה

New member
טל! מזל טוב!!!

כל הכבוד אחותי!!! ואני ארוץ לדואר עוד מעט כדי לבדוק!!! התייאשתי מהדואר אחרי שכל השבוע בדקתי... היום אני ארוץ! בכל אופן- כל הכבוד!

טל עדתו

New member
אלרגיה! ובכלל...

דיברתי עם עוד 2 חברות שלי שהיו איתנו באותו היום של המיון 17/4 וגם שתהין קיבלו לוחמת הנדסה קרבית- אב``כ. אלרגיה - קיבלת כבר את התשובה? גם לאב``כ? טל.

למעלה