יווווווווו בע"ה למה המנהל של הפורום כמעט לא כותב כאן? יום טוב מולדת....
מ מולדת. New member 30/9/01 #1 יווווווווו בע"ה למה המנהל של הפורום כמעט לא כותב כאן? יום טוב מולדת....
ב ~ביסלי גריל~ New member 30/9/01 #2 שלום מולדת.. שאלה לי אלייך ../images/Emo9.gif נורא מסקרן אותי מה זה בע"ה ו דמ"י ועוד עש"ו (זה ככה נכון :-{) אה ו בס"ד אממ אני מקווה שזה לא חוצפני מדי לשאול, זה פשוט מסקרן אותי..
שלום מולדת.. שאלה לי אלייך ../images/Emo9.gif נורא מסקרן אותי מה זה בע"ה ו דמ"י ועוד עש"ו (זה ככה נכון :-{) אה ו בס"ד אממ אני מקווה שזה לא חוצפני מדי לשאול, זה פשוט מסקרן אותי..
א אוהב ישראל New member 30/9/01 #3 מה שעכשיו אני זוכר בס"ד - בסיעתא דשמיא - בסיוע השמיים בע"ה - בעזרת ה´ עמ"י עש"ו - עזרי מעם ה´ עושה שמיים וארץ ודמ"י - שכחתי
מה שעכשיו אני זוכר בס"ד - בסיעתא דשמיא - בסיוע השמיים בע"ה - בעזרת ה´ עמ"י עש"ו - עזרי מעם ה´ עושה שמיים וארץ ודמ"י - שכחתי
B B.Shokor New member 2/10/01 #4 חשבתי שאמצא פה תשובה של הנהלת הפורומים לשאלה שלך שאני המנהל הכי כותב פה. אך לפעמים יש לי מקרים מסויימים שאני חייב להירחק ממסך המחשב לתקופה מסויימת.
חשבתי שאמצא פה תשובה של הנהלת הפורומים לשאלה שלך שאני המנהל הכי כותב פה. אך לפעמים יש לי מקרים מסויימים שאני חייב להירחק ממסך המחשב לתקופה מסויימת.