P PURPLE CHICKEN New member 7/11/02 #18 וואי ת´נק יו...../images/Emo9.gif זאת המיוחדות שלי... חחחח... אני תמיד מפוצצת באייקונים!! אם דיברת אליי בכלל... ילדה! שתפי אותנו! בנים? אודישנים? טאם טאם טאם... ונסלח לך... שאת כותבת הודעות עוף! חחח... רולז!!!
וואי ת´נק יו...../images/Emo9.gif זאת המיוחדות שלי... חחחח... אני תמיד מפוצצת באייקונים!! אם דיברת אליי בכלל... ילדה! שתפי אותנו! בנים? אודישנים? טאם טאם טאם... ונסלח לך... שאת כותבת הודעות עוף! חחח... רולז!!!
Y YaLdoNet 4 EveR New member 7/11/02 #26 אמת. ../images/Emo13.gif שמרית ואני הלכנו אתמול לאודישן.. לאיזו להקה..
נ נעלולת בית New member 8/11/02 #46 איזו להקה.................../images/Emo13.gif מעניין באמת מי בלהקה הזאת כבר שנה וקצת........
Y YaLdoNet 4 EveR New member 8/11/02 #47 עומר בוביתתתתתתתתת כן כן אנחנו נהיה (*מקווה*) בלהקה עם עומר.. זאת לא להקה להקה כמו ספייס גירלס, זאת להקה אזורית..
עומר בוביתתתתתתתתת כן כן אנחנו נהיה (*מקווה*) בלהקה עם עומר.. זאת לא להקה להקה כמו ספייס גירלס, זאת להקה אזורית..
ל לאנה New member 7/11/02 #19 ייאי!, מקשיבים לי! *אהמ* ו-וואו, אני מעופפת לגמרי, קניתי ראש 1 בעיר אחרי שחיררתי את גבתי (!!!), ועוד לא הסתכלתי בו..., אבל זהו, אני עוף לגמרי *WTH?!*, אני אלך לבדוק את העיתון ולעבור לשרשור אוף-טופיק...
ייאי!, מקשיבים לי! *אהמ* ו-וואו, אני מעופפת לגמרי, קניתי ראש 1 בעיר אחרי שחיררתי את גבתי (!!!), ועוד לא הסתכלתי בו..., אבל זהו, אני עוף לגמרי *WTH?!*, אני אלך לבדוק את העיתון ולעבור לשרשור אוף-טופיק...
Z z O e i New member 8/11/02 #44 ../images/Emo2.gif ולא אמרת כלום../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif תתחדשי בובע
G Gilmore Girl Rules New member 7/11/02 #32 לא ../images/Emo3.gif לי יש את מעריב לנוער... אבל אני דפינטלי קונה את זה מחר! יש לי אחות תאומה בעיתון... וגם צ´אדוש... וגם כרמלוש! (סינג סונג ווייס )
לא ../images/Emo3.gif לי יש את מעריב לנוער... אבל אני דפינטלי קונה את זה מחר! יש לי אחות תאומה בעיתון... וגם צ´אדוש... וגם כרמלוש! (סינג סונג ווייס )
G Gilmore Girl Rules New member 7/11/02 #38 אמ. זה היה ראש אחד, אבל לא נורא כלומר, הסיבות. כלומר, אויש, שניהם לא מהו, אבכל מעירב לנוער יותר טוב לדעתי. כלומר, אויש, אויש! (חח... זה כמו אוינק אוינק! לא...?)
אמ. זה היה ראש אחד, אבל לא נורא כלומר, הסיבות. כלומר, אויש, שניהם לא מהו, אבכל מעירב לנוער יותר טוב לדעתי. כלומר, אויש, אויש! (חח... זה כמו אוינק אוינק! לא...?)
ל לאנה New member 8/11/02 #51 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif