יוווואוווווו!!!!!!!!!!

Dark Storm

New member
עוד ניצלו"ש קטן....

רק להגיד שגם היום אני אהיה במשמרת ולא אוכל להגיע
בכל מקרה אני אנסה לראות ג'אג היום (אם איזה קצין מסויים לא יחליט לשלוח אותי לסוף העולם שוב!!) אז תהנו לכם וד"ש לכולם!

: ( גמאני לא אהיה היום...

אני ישנה אצל חברה שלי ... ואנחנו צריכול ללמוד למבחן בספורט( למה עושים לי מבחן עיוני בספורט?? משיהו יכול להסביר לי את זה??) עצוב לי מאוד.. אבל אני אתעדכן מחר!! תהנו כאן היום... סורי סוזי אני לא אהיה כאן הערב לסגור איתך את הבאסטה :)... יום טוב!! וג'אג מהנה לכווולם!!! אה וד"א- מגישים אותי על 87 לבגרות במתמטיקה!!!!!!!!!!! איזה כייייף!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) וקיבלתי במגן- אוקיי זה ממש מדהים-98!!! בחיים שלי לא קיבלתי כזה ציון במתמטיקה.. אני זבל במתמטיקה... אה ומגישים ואתי "רק" על 87 כי הממטצע שלי קודם היה איזה 65.. אז בכולופן... כל הכבוד לי... :)) תחח.. ערב טוב חמודים !!!!!!!!

Nushi G

New member
דניאל- אני נפעמת!!! וואו!!!

98 במגן?!?!הלוואי עליי... כמה יחידות את עושה? אני עושה ארבע ונראה לי שהיא תגיש אותי על 80-85 ככה... גם אני זבל במתמטיקה.. יותר מדי מספרים חסרי משמעות.. תנו לי סיפורים אני אבין... ולמה באמת מבחן עיוני בספורט??? אמלנו רק כאלה שיש להם פטור מגישים עבודה... ולי יש מחר בגרות בספורט גם!!! אבל תרגיל...

הרמוני

New member
כשזה נוגע למתמטיקה- אני קוראת אותכם

3 יחידות, אני יודעת את החומר מעולה, ואני נכשלת בכל מבחן. למה? כי אני משוגעת!

shipper heart

New member
אכן...חחח למה לעזאזל צריך ללמוד

גיאומטריה?! וטריגו?! ופונקציות?! למה צריך ללמוד עוד דברים חוץ מכפל חילוק חיבור חיסור שורש ואחוזים?!

בגלל שאני זוכרת ששאלתי את

השאלה הזו...וכמובן אפ'עם לא קיבלתי תשובה
.... זה כנראה אבוד...לעולם לא נדע...WTF IS מתמטיקה תתן לנו בחיים....

shipper heart

New member
אני שואלת את זה לפני כל שיעור...

וחוצמביומשלישי *חחחחחחחחחחח שופו על המילה הזאת...חחחח* יש לי שיעור כל יום...*שישי לא נחשב...לא לומדים
*

נכון שזה מטרף?? הייתי בשוק...

אני עושה 4 יחידות... היכ טוב 4!:) מקום טוב באמצע... תחח.. וכבסוף הברזתי מהעיוני בספורט.... טוב מה יכלתי לעשות?? התבטלו לי שעתיים לפני ושלוש שעות אחרי.. מה הייתי נשארת לשעה אחת של ספורט??? נו באמת.... :))

למעלה