יוווואוווווו!!!!!!!!!!

Nolly

New member
יוווואוווווו!!!!!!!!!!

איך אהבתי את הפרק של אתמוללל!!!!!!!!!!!! אבל גם התעצבנתייי....!! טוב שמאק לא אמרה לאהרם שהיא אוהבת אותו והוא כזה...לא, רק איתך... ראיתי את הפרק הזה כבר 3 פעמים ובכל פעם אני רק מחכה וחושבת שהם יתנשקו! איזה באסה אח"כ כל פעם להתאכזב.. אבל גם אהבתי את הקטע שהארם חשב שמאק היא טופ-לס..

shipper heart

New member
יש כבר שירשור על הפרק הזה למה את

פותחת עוד אחד?! *א-ל-ע-ד!!!! אפשר לצרף את זה לאחרים?*

Nolly

New member
לא ראיתי את השרשור..

אבל מה זאת האנטיות הזאת? אני מרגישה שאת צועקת עליי מההודעה..

shipper heart

New member
לא צועקת...

אבל זה סתם מוריד שירשורים פעילים לעמודים אחרים ואז אפחד כבר לא שם עליהם כי אפחד לא מסתכל בעמוד השני....אז פשוט לשים לב... אה וגם אמרת שאת אוהבת את באגמי...איכס...*באגמי..בררר חחח כמו במלך האריות חחח עם הצבועים*

shipper heart

New member
איוווווווו חחחח סו נוט!!!ב

באגמי מגעיל *איכס שונאת את הדמות הזאת...איכס...*

הרמוני

New member
ולמה לעזעזל הוא כל הזמן מחייך?!

אפילו בקטעים הכי לא קשורים בעולם! והחיוך שלו מגעיל איככ...

כבר ענו יל אבל שאלה אחרת...איך הוא

נקרא לפני שהוא נהפך לעו"ד כלומר מה היה תפקידו בג'אג?

אני אכן מדבר על הדמות - באד רוברטס

אני התבלבתי למעלה וכתבתי ג'אג במקום באד
... לפני שהוא הפך לעו"ד מה הוא היה במטה ג'אג, פקיד

הרמוני

New member
לגבי באד

בהתחלה הוא היה די פקיד ולאט לאט הוא התקדם להיות עוזר משפטי, הוא עזר להארם ומאק בחקירות ובחיפוש חומר משפטי, אח"כ כשהוא התחיל ללמוד משפטים הוא עזר להם גם בהגנה/תביעה בבית משפט.

טנקסיו^^ עכשיו הארייט, מהי בעצם../images/Emo35.gif

עוזרת משפטית או פקידה או שלישה
או משהו
...

הרמוני

New member
הארייט

בהתחלה היא הייתה כמו באד על הסי-הוק, אני לא בטוחה מה היה התפקיד שלהם שם. בג'אג נראה לי שהיא מין פקידה כזאת, היא עוזרת להארם ומאק למצוא חומר ומידע כמו באד אבל היא לא עוזרת משפטית, אין לה קשר לעריכת דין ואם אני לא טועה היא רק עושה "מילואים" בג'אג והיא כבר לא נמצאת במשרד באופן קבוע. נראה לי.

omer landau

New member
בכל זאת מה באד עשה על הנומט???

רואים אותו בהרבה פרקים בפלאשבקים על אוניות וכאלה אבל מה הוא עשה שם כאילו דרך מי הוא הגיע לגאג הארם לא אני ראיתי את כל הפרקים שהיו בארץ אבל התבלבלתי אבגדהוזחטיכלמנסעפצקרשת

Public Affairs Officer

זה היה תפקידו ע"פ The Jagsite, אתר נחמד... יש לי בקשה.. כשאני אסיים את העבודה אני אוכל להלעות אותה ותעירו לי עליה

למעלה