יווואווווו...

• פותח הנושא gig19
  • פורסם בתאריך

gig19

New member
יווואווווו...

לכל מעריצי המרוץ למליון השרשורים יורדים עמוד....ואנחנו נימחקים... בואי נעשה שירשור שלא יישכח כמו.... אם עכשיו יש המרוץ לצליון חמש ... את מי הייתם לוקחים .... איפה הייתם רוצים שהמרוץ יעבור... ולאיזה דירוג הייתם מגיעים לדעתכם.... אני למשל הייתי לוקחת את אח שלי כי הוא יודע לנווט ובטיולים אנחנו מסתדרים הכי הייתי רוצה שהמרוץ יעבור בלוס אנג'לס אוסטרליה דנמרק ושוויץ ובוסטון הייתי רוצה להגיע למרוץ הראשון אבל בטח הייתי נופלת מקום טוב באמצע....

rpassiv

New member
המרוץ למיליון תוכנית פ33ה!!

טוב ממקורות מוסמכים רציתי להגיד לכם שיעשו לזה עונה בישראל כן כן כמו ששמעתם... אל תשאלו אותי מאיפה אני יודע, אבל אני יודע , אומנם זה לא הולך לקרות ב 2004 אבל ב 2005 זה יהיה הלהיט החם בטלוויזיהיה הישראלית! יש לי מקורות נאמנים...(אנשים מהעיתונות ומהטלוויזיה). עכשיו אני בטוח הולך לאודישנים לזה.. יש לי את מה שצריך.. 1- רישיון בין לאומי 2- מישהו טוב לקחת אותו למסע 3- חוש כיוון. איזה כיףףףף המירוץ למיליון איך לא ראיתי את זה פעם.. מזל שיש את הערוץ הכי חם בטלוויזיה.. בגללו אני לא זז משעה 9 מהבית... במירוץ למילון 1 הכי אהבתי את הילדה והאמא..אמילי וננסי. במירוץ 2 הכי אהבתי את האחים פייג' ושכחתי איך קוראים להוא.. במירוץ למילון 3 אין לי עוד מעודפים כי אנחנו רק בחצי המירוץ תיזהרו לא לשרשר ספוייילירם בכלל !! לא אוהב ספויילרים!! זה מפחיד וזה הורס הייתי רוצה להיות בתאילנד איזה ארץ יפהפה..ובספרד.. ובארגנטינה... יאלה~~

וואלה?

וואלה אתה רציני? יהיה המירוץ למיליון גם בישראל? אתה יודע איך נרשמים? ומאיזה גיל?

Cell313

New member
ממ

הייתי רוצה שהמירוץ יעבור בתל אביב (לטפס על גג עזריאלי , לחפש דוכן פלאפל בשוק הכרמל וכו') להסיע את עצמך עד אילת לעשות צלילה ואז לעבור למצרים , במצרים יש לפגוש איש עם גמל שיתן לך את הרמז שיטיס אותך לשוודיה , ומשם לדנמרק ולגרמניה, מגרמניה יש לקחת מטוס עד לארגנטינה וכו' וכו' וכו' זה יהיה ענק!

gig19

New member
../images/Emo6.gifשווווו....

אתה יכול להצטרף להפקה של המרוץ יש לך רעיונות ממש טובים

maya567

New member
אני הייתי לוקחת את אבא שלי

הוא טוב בניווטים (גם אני) ובנהיגה (גם אני) והוא יעשה את כל המשימות (אני לא...) - מה גם שבד"כ אנחנו לא ממש מסתדרים, אז בתוכנית היינו רבים כל הזמן ועושים הרבה רייטינג. הייתי רוצה לעבור בגרמניה/אוסטריה - אבא שלי גרמני והוא מכיר כמעט את כל האזורים שם, ובדרום אמריקה - ע"מ לנצל את הספרדית המעולה שלי. וחוץ מזה בנורבגיה/שבדיה/פינלנד - כי נמאס קצת מאלסקה ושם יש גם שלג. ונגיע, כמובן, למקום הראשון.

אממ...הייתי רוצה...

הייתי לוקחת את אחותי או אח שלי...ניראה לי את אחותי..אנחנו מסתדרות ויש לה חוש כיוון מעולה.... הייתי רוצה המרוץ יעבור בהודו נפאל תאילנד אוסטרליה... או יותר בכיוון אחר של ארה"ב... כמו שאני מכירה את עצמי מתאים לי להכנס למשחק אבל לצאת דיי מהר... אבל לא ראשונה... ואגב באמת נתחיל לשרשר על המירוץ למליון... כבר בקושי רושמים על זה... ואגב אני ראיתי שהיה פעם את זה ככה שאני יודעת מי ינצח...אבל בשביל לא להרוס...

ממממ...

אני הייתי לוקחת את דוד שלי.. הוא לייק אח גדול שאין לי.. בן 20 אם טעיתם.. אני חושבת שנסתדר מצוין!.. ויש לו חוש כיוון והוא מאוד יצירתי.. אני בטוחה שזה יעזור!.. ממ הייתי רוצה שהמירוץ יגיע לאוסטרליה, שוויץ, ברזיל, ותילאנד אבל במקומות הנידחים... איפה הייתי ממוקמת!?.. ת'אמת ממש לא יודעת.. מקווה שבין הראשונים :)

rpassiv

New member
כן כן מה ששמעתם

הולך להיות גירסא ישראלית למירוץ למיליון... (וגם לפרדייז הוטל) הגילאים מגיל 19 ומעלה.. דברים שחייבים רישיון נהיגה בין לאומי. אסור להיות חולה לב או בהיריון. יש לי עוד פרטים אבל הכל סודי בהחלט ששששששששששששששששששששששששששש

טיליה

New member
הפרק של 9/2

וואי איזה פרק אני לא מאמינה שאריאן ואהרון עפו איזה באסה... טרי ואיאן עולים לי על העצבים וגם צוות 911 שנדחפים בברית של האחים . טוב לבנתיים אני מקווה שזאק ופלו יצליחו להשאר למעלה .. איזה מוזר הם ידידים והיא רומזת ליותר מעניין לרות איך זה יתפתח..

Y A H O O O

New member
מישהו יכול להגיד לי.......

איפה המירוץ למיליון 3 יהיה עוד? אני יודע ש: אם יש אנשים שלא רוצים לדעת אז לרדת בגרמניה וויאטנם אבל איפה עוד? ואיפה המירוץ (איזה ארצות)4 יהיה?

gig19

New member
כן....

כבר אין לי עם מי להזדהות כי אהרון ואריאן הצמד שרציתי שינצחו עזבו אז נשארו לי רק פלו וזאק והתאומים אין צדק בעולם....כמושאהרון אמר שאיאן הוא טיפוס האמריקאי המגעיל:)

tintin5

New member
../images/Emo58.gif אם אני זוכרת נכון

הם מנצחים וכשהם נישארים 3 זוגות היא זונחת את זאק לטובת דרו...או דרק...אחד מהם מה זה משנה...מחכה כבר למירוץ 4...מישהו זוכר אם זה שודר בקיץ?

Boran

New member
../images/Emo58.gif לזוכים מעליי

טינטין בשביל מה לכתוב מי זכה? מישהו ביקש?

tintin5

New member
בכל מקרה זה לא ממש ספויילר כי זה

כבר שודר פעם אחת בארץ גם דרך יס וגם דרך ערוץ ריאליטי אם כי קראו לו סאמר ניטס...

Boran

New member
אמנם נכון, אבל...

עדיף להגדיל ראש רוב משתמשי הפורום החדשים הם צופי יס ריל שלא צפו בעונה בסאמר נייטס, אז אפשר להגדיל ראש ולסמן ספוילר בשבילם

lnofar

New member
תגידו לי בבקשה שזה לא נכון

מישהו שזוכר בדיוק מה קרה במירוץ 3 שיגיד לי מה יקרה ואם הוא לא רוצה לכתוב בפורום אז 212502477 זה האיי סיי קיו שלי תענו בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gig19

New member
מה אתה..

רוצה לדעת מי מנצח? מי הזוגות האחרונים לך תחפש בדפי הפורום כי יש שם כמה הודעות שיעניינו אותך אני קראתי את ההודעות האלה והמרוץ למליון 3 נהרס לי אני מחכה למרוץ 4 אם יהיה בכלל ומתי....

gig19

New member
פרדייס הוטל

ישראלי נראה לי שרן תלם קנה את הזכויות והוא יפעיל את הרעיון.....

למעלה