יוהי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

angle sword

New member
יוהי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתחבר מהמחשב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוריד את הרת מחר כי האנטי ווירוס עכשיו מטפל בכל המחשב
איזה כיף!!!!!!!!!!!!

angle sword

New member
חחח... כבר לא!

אני מוריד את השרת (הגיע ל 24% חחח...) אני אשחק בו איזה חצי שעה ואלך לישון... לילה טוב |נוחר|

angle sword

New member
איזה כיף!

עוד רבע שעה אני נכנס למשחק!!! נראה מה חדש וכו' וכו' וכו'...

angle sword

New member
אלכס!!!!! תעזור לי!!!!!!

אני נוב ברמות!!! רמה 29 או 30 עם ברונז +1 והחרבות גלדיאוס נדמה לי... אלכס בבקשה שים לי כמה דברים טובים בבנק... תודהף אופק

dan the man

New member
חח תרויח כמו כולם

יש באג בנשקים... לך לאיש בלורנסיה שמתקן דברים... הוא מוכר חרובת אדומות כאלה ב120 אלף...תקנה 1 ואז כשאתה מוכר אותה היא תנמכרת ב150 אלף.... יש לך 30 אלף רווח אתה קונה מלא מלא ואז אחרי כמה מכירות יש לך כבר כמה מיליונים... זה שיטה טובה למתחילים

angle sword

New member
חחח... תודה ../images/Emo13.gif

יש לי כבר איזה 20 מיליון לא מהשיטה הזו אלא אנשים הביאו לי...
איפה אפשר לקנות ברס או משהו כי אני נוב לאללה ויש לי 2 סולים
לילה טוב... אופק

yadiday

New member
גיליתי באאאאאאאאאג !!!! אלכססססס !!

בכספת - אם אני שם כל דבר בחלק העליון - משבצת חמישית משמאל - זה הופך לכל מיני דברים !!!! אבדו לי ככה כמה חפצים יקרים !!! וגם.....קשה לי לעלות רמות............ אני רמה 270+++ - ועושה ES ב DEVIAS2 כבר הרבה זמן - וזה לוקח מלאאאאא זמן לעלות רמה אחתתתתתתתתתת מה גם שהלבוש שלי הוא לא משו..... גדי.

dan the man

New member
דרך אגב מה עם הגלובל?

חזרתי לשחק ככה קצת... אתה צריך עזרה במשהו שם נכון? להעביר דברים או משהו בסגנון ודרך אגב יש לך קצת כסף אולי בוויגל?

למעלה