יוהו minagaba

יוהו minagaba ../images/Emo124.gif

אז שמעתי בעצתך ונכנסתי לחנות של עונות, להלן מסקנותי: 1. היתה מוכרת מקסימה שבדר"כ עובדת בחנות בבת-ים ומקרה היתה שם. 2. למרות שירדתי הרבה קילואים (לא יודעת כמה כי אני לא נשקלת), אבל אצל נאוה נכנסתי לבגדים שיכולתי לחלום עליהם קודם, הפלא ופלא בעונות נשארתי כמעט באותה מידה, תלוי בג'ינס. היו ג'ינסים במידה הכי גדולה שהיו קטנים עלי וכאלה שגדולים עלי,שזה באמת תלוי בגיזרה. אבל איך אפשר להסביר את התופעה שנשארתי פחות או יותר באותה מידה בעונות ובבגדים הרגילים שלי ממקודם אני שוחה וטובעת מידי פעם? 3. החולצות החדשות מאוד יפות אבל קטנות. או קי, הבנתי לא הקטינו את המידות (את רואה אני מפנימה) אלא הצרו. יקירתי, שורה תחתונה, לא יכולתי לקנות כי החולצות היו קטנות עלי. כתבת לי לפני כמה זמן שכדאי לי להכנס ולבדוק ושאני עוד אופתע. נכנסתי, בדקתי ולא הופתעתי. ג'ינס קניתי באותה מידה כמו קודם (טוב בסדר אחד מהם במידה קטנה יותר, לא גליק גדול). והחולצות קטנות. אז מה את אומרת, לא ללכת עם חולצות בחורף הזה? או אולי להשאר עם החולצות שקניתי בעונות לפני שנים במידה 4 והיום קצת גדולות עלי כי רזיתי???? מה שכן, באמת שהמוכרת היתה נחמדה כי שכחתי באוטו את הקופון של היום הולדת שלי, ולמרות זאת זכיתי להנחה. חייבת לציין - אחלה שרות בלי שום ציניות. אני מציינת את העובדה הזאת לחיוב מכיוון שבדיוק בשבוע שעבר נתקלתי בשרות מחריד במשרד כרטיסים בת"א שבו ממש לא רצו להתאמץ ולתת לי שרות טוב כשלא הבאתי איתי משהו חיוני לשם קבלת הכרטיסים. (מתה לציין את שם המשרד אבל לא בטוחה שאני יכולה וחבל לי שההודעה תמחק בגלל זה. אם מותר לי אני אציין בשמחה את הגועל נפש שחויתי). אני מציינת את השרות הטוב במיוחד בגלל העובדה שאצלי בעבודה יושבת יועצת אירגונית שמזיינת לנו את השכל השקם וערב על מתן שרות, ובעירך 50 פעם ביום יוצא לי לתת ללקוח שרות בצורת היענות לבקשה שלא ממש מגיעה לו. אבל למרות השרות הנפלא, החולצות קטנות. ל ט י פ ו ל ך אולי אני צריכה לרזות עוד הרבה כדי לקנות בגדים בעונות, אבל אני מתחילה לחשוב שעוד קצת כבר אוכל לקנות את הבגדים הזולים באמת בחנויות הרגילות..... (מה לעשות, הייתי חייבת).

naamon

New member
גם אני הייתי בעונות והופתעתי

בעיקר מהמחירים. נכון שמצאתי בגדים מאוד יפים ונראה שיש שיפור גם באיכות הבדים. מצאתי חולצה שמבחינתי היא ליומיום והיא עלתה אחרי כל ההנחות 240 ש"ח, ג'ינס ב-280. במחיר כזה אני מוכנה לשקול קניית בגדי מעצבים שיושבים אחרת לגמרי על הגוף, או באמת לקנות בחנויות הזולות יותר כמו בורדו. לגבי המידה אני מידה 46 בעונות, על אף שברוב המקומות אני מידה 48.אבל לעבודה בעיניים הזו כבר התרגלתי. ודרך אגב ראיתי שם מעילים וג'קטים יפים מאוד, אבל בגלל המחיר אני אוותר ואקנה מעיל בזארה שאני מפנטזת עליו כבר כמה שבועות.

DREAM111

New member
גם אני החלטתי לתת לעונות הזדמנות

ההזדמנות הזאת עלתה לי בבאסה אחת גדולה. אחרי שנים נכנסתי לחנות בקניון הזהב. ברוריה מוכרת שמכירה אותי שנים היתה מאושרת לראותי והציגה בפני קולקציה אין סופית. לאחר התלבטות כי נראה לי שלא יעלה דבר ממה שהוצע לי החלטתי לנסות כן כדי לשמח את ליבה של ברוריה שכל כך מנסה. התוצאות הן כלדקמן: 8 זוגות מכנסים שעולים או חצי או מלא אבל אין סיכוי לסגירה. (כן ברוריה הציעה דיאטה קלה). חולצות שנמדדו היו צמודות כמו מכנסי טייץ שהיו באופנה בעבר. סריג מדהים אחד שהוחזר לאחר כבוד למדף מחוסר חמצן ללובשת. אז הצרת את הדגמים אבל המידות הן לא מידות. בשמחה אני מוכנה להוציא מהארון שלי בבית את קולקצית עונות שיושבת ואני נהנית ממנה גם בימים אלה. חבל חבל חבל

גם אני רזיתי הרבה

ואת כל המכנסיים הקודמים מעונות כבר תרמתי, ועדיין שנכנסתי לחנות הייתי אותה המידה.

צפרדעית

New member
ואני דווקא הופתעתי לטובה!!!

בדיוק לפני כמה דקות חזרתי מהסניף שלהם בתחנה מרכזית ת"א וכולי עונג מהרכישות החדשות. קניתי לעצמי 2 חולצות טי שחורות ליום יום (ממבצע שנקרא פרומו) שעלו לי 90 ש"ח כל אחת. קניתי סוודר י פ י פ יה משולב בסריג וקרושה (250 ש"ח) ובגל שקנית משהו מהקולקציה החדשה קיבלתי אפשרות לרכוש חולצה נוספת ב- 60 ש"ח אז לקחתי לי חולצת לייקרה עם מחשוף תחרה. בנוסף להכל דאגתי להדפיס קופוני הנחה שלהם (מה כ'פת לי ש לי סטוק בארנק על כל מקרה שלא יהיה) אז קיבלתי עוד 50 ש"ח הנחה (לדעתי הגיע לי הנחה של 100 אבל אין הנחות נוספות על הפרומ) בקיצור... יצאתי עם 4 פריטים מוצלחים בנזק נסבל של 440 ש"ח. אומנם לא זול אבל תודו שזה לא יקר...
צפרדעית (שבעלה יתלה אותה על עץ גבוה בגלל כל הבזבוזים שלה)

צפרדעית

New member
אופס,

שכחתי לציין את השרות המדהים, הסבלנות והיחס של 2 המוכרות בחנות כבר המון זמן שלא נתקלתי בכזה שרות מעולה, בחיוך חם ובאמירה: "זה לא מחמיא לך, תנסי משהו אחר". מה לעשות, כנות קונה אותי (גם אם יש לי נטייה לא להקשיב למוכרות) צפרדעית (שעוד מעט תכתוב גם על חוויותיה בג'אמפ בגן דן נתניה)

עונות

בעניין עונות בתחנה המרכזית, הייתי שם בשבוע שעבר, קניתי בערך ב650 ש"ח 8 פריטים, הכל הכל מ"אוט לט" שום דבר מהקולקציה החדשה שהיא יקרה יקרה ושוב יקרה. בעניין המוכרות, אני לא מצאתי שם יחס נעים, הייתה מוכרת אחת שראתה שאני מסתכלת במכנסיים- עודפים ומיד היא שלפה מכנס ורוד מידה 52 ואמרה "זה ישב עליך נהדר", אמרתי לה, "גברת אני גג בימים רעים מידה 48 " אז היא ענתה לי "מה זה משנה, אם המכנס מוצא חן בעיניך את תמיד יכולה ללכת לתופרת שתעשה תיקונים פה ושם ואז את תזרחי מהמכנס היפה", הייתי המומה. אח"כ שמצאתי בגד שרציתי למדוד והיה תור בתאים שבאזור ה"אוט לט" תפסתי יוזמה וצעדתי לצד השני של החנות, שם התאים היו ריקים והיא פשוט הלכה אחרי ואמרה לי שאני אעשה לה בלאגן. חשבתי ללכת באותו רגע. אבל אני סמרטוט, המכנס קורדריו שחור ב70 ש"ח עשה לי טוב על הלב וכן גם בארנק.

למעלה