יוהו ^_^

Silver Fox

New member
יוהו ^_^../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

שאלון קצר לכבוד החג, אם לא אכפת לכם. לנמק תשובות, אם אפשר
דמות אהובה: דמות שנואה: בית אהוב: בית שנוא: הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? האלים החביבים עליכם: אירועים שאהבתם בספר (אם יש אירועים מהמשתה, כתבו אותם בסוף הרשימה כדי שמי שלא קרא יוכל לדלג עליהם בחינניות) זהו זה. חג שמח ושנה טובה לכולם!

Silver Fox

New member
תשובותיי ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

דמות אהובה: בראן. הילד הכי מתוק שפגשתי בסדרה/ספר אי פעם. כפרעליו
דמות שנואה: דאינריז. מעצבנת אחת >< בית אהוב: סטארק!
וגם המארטלים מגניבים לאין שיעור. בית שנוא: טארגאריין, לאניסטר (חוץ מטיריון). אלה מטורפים ואלה סתם זונות.
הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: ארר, קשה קשה. אני חושבת שנהניתי במידה שווה מכל ספר... אולי עימות המלכים היה קצת פחות מזהיר. אבל גם אותו נורא אהבתי. באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? בצפון לא, כי אני שונאת קור >< נראה לי ברמות גנים. טוב שם ועשיר שם.
האלים החביבים עליכם: ר'הלור של ת'ורוס. אירועים שאהבתם בספר (אם יש אירועים מהמשתה, כתבו אותם בסוף הרשימה כדי שמי שלא קרא יוכל לדלג עליהם בחינניות) סאנסה בונה את וינטרפל בשלג. החלום של בראן כשהוא מתעורר אחרי הנפילה. בראן וכל החבורה שהסתתרה במערות הקבורה בסוף עימות המלכים יוצאת ורואה את וינטרפל שרופה... לא אהבתי את האירוע, אבל הוא נורא ריגש אותי. וינטרפל
קייטלין מתפללת לשבעה שישמרו על הילדים שלה, בסוף של עימות המלכים הראשון. ג'ון נלחם באנשי הפרא באגרוף ראשוני האדם, ובראן-קיץ בא להציל אותו.

סתמרוח1

New member
אהה

דמות אהובה:בראן כי מה שהוא עובר כדי ללמוד לעוף מגניב למדי דמות שנואה:סרסיי בית אהוב:סטארק בית שנוא:לניסטר הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה:משחקי הכס כי הוא תחילת כל העלילה המדהימה הזו באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע?אי הפנים נשמע לי כמו אזור טוב להתמסטל בו האלים החביבים עליכם:העתיקים כי הם הכי פחות טובעניים ושקתים וכאלה אירועים שאהבתם בספר (אם יש אירועים מהמשתה, כתבו אותם בסוף הרשימה כדי שמי שלא קרא יוכל לדלג עליהם בחינניות) כל הקטעים הנבואיים הם משהו לפנים וחלומות הזאבים

lol1000

New member
אני../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

דמות אהובה: ג'ים,טווין,וטיריון, דיאנריז דמות שנואה: אדארד בית אהוב: לאניסטר בית שנוא: מארטל הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: סופת החרבות באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? בקעת ארין האלים החביבים עליכם: רהלור של מליסנדרה אירועים שאהבתם בספר: לידת הדרקונים והחתונה האדומה

Silver Fox

New member
בקעת ארין? ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

זה כל כך... מבודד O.O או שמא בגלל זה?

HarelBarok

New member
חג שמח

דמות אהובה: בראן וריקון, אולי כי הם גורמים לי להתחבר לצד הילדותי והתמים יותר שבי, למרות שלבראן יש סוג של צד אפל. דמות שנואה: סרסי, פשוט כי היא לא יוצלחת אחת גדולה שמתעקשת להאט את קו העלילה במעשיה הטיפשים. מייס טיירל, כי הוא נאד נפוח שמחזיק מעצמו מינימום איגון הכובש. ורוב, למרות שכאב לי עליו כי את רוב המשפחה שלו אני כן אוהב וכאבתי בכאבם על אובדנו. בית אהוב: סטראק, בגלל ריקון ובראן, טראגריין כי הוא מיצר את הדמויות הכי מעניינות, וגם כי יש לי חולשה לריאגר בית שנוא: בית פלורנט. אזור: איי הקיץ, איפה שהפירות בשלים תמיד והבחורות לובשות לבוש מינימלי. הספר האהוב בסידרה: סופת החרבות, כי בו דברים מתחילים לזוז בגדול וכי הקצב שלו הכי מהיר. אירועים אהובים: *החלום של בראן שבסופו הוא מתעורר. *הקרב בין גרגור קלגן לצפע האדום *החלום של ג'אים עליו ועל בריאן *הולדתם של הדרקונים *הקרב על טירת שחור *אדוארד מגלה על סרסי וג'אים *אריה עוזבת את כלב השמירה גוסס תחת עץ *החלומות של נד על מגדל החדווה *החתונה האדומה *טריון משפיל את ג'ופרי בליל חתונתו, ואז ג'ופרי מת. *טריון משפיל את סרסי *טריון הורג את אביו *ליסה לומדת לעוף (פשוט כי חיכיתי לרגע שהפסיכית הזאת תמות כבר) ________ספויליר לממשתה______ *סאנסה מתלמדת במשחקי הכס *בריאן קוברת את מורה הדרך שלה יחד עם דרקון זהב. *אריה רוצחת את העריק ששכחתי כבר את שמו *סרסי נכלאת ומושפלת *ג'אים מסרב לעזור לאחותו *כל הסצינה שבו מת ארייס אוקארט. *אימון המלומד שומע על דאניריז

Silver Fox

New member
לבראן יש צד אפל? ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

(*מדלגת עם העיניים במהירות על האירועים מהמשתה* למה לבראן יש צד אפל? הכוונה היא לכוחות הרוחניים שלו? כי אם יש מישהו שיש לו צד אפל, לדעתי זה ריקון. מה רוב עשה לך?

HarelBarok

New member
לבראן יש סוג של משיכה

לדברים אפלים, את יכולה לראות את זה לפי הסיפורים שהוא אוהב והדמויות שהוא מעריץ, לעזאזל הוא ראה את אריון הלוהב כדמות מגניבה. את רוב לא אהבתי כי הוא פשוט דמות די משעממת, הוא הדמות שפשוט נמצאת שם כדי למות בערך מהספר הראשון, כלומר מהרגע שהוא לקח את הצבא דרומה פשוט חיכיתי לרגע שהוא ימות. אז לורד פריי בא וסיים את מה שהיה ברור שיקרה אגב פריי, עוד אחד שווסטרוז היתה מקום קצת טוב יותר בלעדיו.

Silver Fox

New member
בראן הוא ילד בן תשע. ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

ליתר דיוק, הוא אהב את הסיפורים האלה עוד לפני שהכל התחיל - עוד לפני גיל שבע. טבעי שילדים קטנים יאהבו סיפורים מפחידים - כמו צ'יזבאטים.

...

דמות אהובה: אני אוהב את טיריון (אין צורך לפרט), אריה (אין צורך לפרט, ודאני. אני אפרט בנוגע ללמה אני אוהב את דאני בגלל שאנשים שונאים אותה, דבר שאני לא מבין אותו. היא דמות עמוקה בעלת אופנים רבים, היא אכפתית ויש לה פרקים מאוד מעניינים דמות שנואה: סאנסה וקייטלין. אני לא אהבתי את סאנסה בגלל שהיא הייתה במהלך כל הספרים ילדה קטנה ומעצבנת שכל פעם שראיתי את הפרקים שלה רציתי לדלג (חוץ מבסוף הספר השלישי ובספר הרביעי). וקיילין, סתם דמות חסרת עומק. בית אהוב: אני אוהב את בית מארטל, הם ממש מגניבים (לדעתי). ואני אוהב את בית טארגריין, יש בהם משהו מאוד מיסתורי, למרות שאנחנו יודעים את כל ההיסטוריה שלהם. בית שנוא: בית גרייג'וי, בית מעצבן שיש בו אנשים מעצבנים. הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: זה קשה... אני חושב שזה תלוי בפרקים של הדמויות. כל דמות מתבלטת בספרים שונים, נגיד טיריון מאוד מתבלט בספר השני. באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? אני חושב שהייתי רוצה באיזור הצוק. הצפון קר, בקלשון יש קרבות, בבקעה יש פראים, בדרום חם, ואני לא רוצה לחיות באיי הברזל. האלים החביבים עליכם: השבעה. אירועים שאהבתם בספר: הולדת הדרקונים הקרב על מעלה מלך הדרך שבה דאני השיגה את הבלתי טמאים שחרור ארנהול על ידי אריה אצבעון דוחף את ליסה ג'ון מסרב לסטאניס דאבוס מתחצף לסטאניס טיריון מסתער לקרב ועוד הרבה...
ג'ים שורף את המכתב סרסיי נכלאת אצבעון מבטיח לסאנסה את ווסטרוז (בערך) אריה מחביאה את מחט

בבקשה

דמות אהובה:תיאון,אוברין,דוראן דמות שנואה:קייטלין,סאנסה,דאני בית אהוב:מארטל בית שנוא:טארגריין הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה:לא יודע באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע?סנספיר,יותר מדי דומה לבית האלים החביבים עליכם:לא יודע אירועים שאהבתם בספר (אם יש אירועים מהמשתה, כתבו אותם בסוף הרשימה כדי שמי שלא קרא יוכל לדלג עליהם בחינניות): את הקטע שבו סאנדור בא אל סאנסה במהלך הקרב על הבלאקוואטר,הקטעים האחרונים של תיאון לפני פול ווינטרפל,הדיון בין אוברין לטיריון. חג שמח

Moondust

New member
חג שמח!

דמות אהובה: תחרות קשה בין בראן לטיריון. דמות שנואה: ג'ופרי התולעת, ותיאון. הוא דמות עמוקה, אנושית, אפילו מרתקת - אבל אני פשוט לא סובלת אותו. בית אהוב: סטארק (מקורי
). גם את מארטל וטיירל אני אוהבת. בית שנוא: גרייג'וי - בגלל גישת ה"אונס ורצח הם בדמנו! מלח וברזל, זוהי זכותנו, בואו נקריב כמה אנשים לאל הטבוע!" ; טארגאריין - אנשים מנופחים שבטוחים שהם נעלים על כולם. הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: משחקי הכס וסופת החרבות. באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? רמות גנים או הצוק, מטעמים שכבר כתבו לפני. האלים החביבים עליכם: האלים העתיקים, ר'הלור של תורוס. אירועים שאהבתם בספר: סאנסה בונה את וינטרפל בשלג. סאנדור בא לתבוע מסאנסה את השיר שלו. אוברין מארטל VS גרגור קלגאן. החלום של בראן לפני שהוא מתעורר. לידת הדרקונים. אריה מתפללת בחורש האלים בהארנהול ושומעת את קולו של אדארד. טיריון נותן לג'ופרי את המנה שמגיעה לו. ג'ופרי מת (
). ויש עוד הרבה...

dorgilyt

New member
יאללה

דמות אהובה: טיריון, אחד מהדברים שאני יותר אוהב אצלו, זה הערמומיות, וכל מה שבא בנוסף לזהP: וולדר פרי, ועכשיו כולם ישאלו למה?, למה, תמצאו מישהו יותר שנון, משעשע, ומעניין בצורות האלה בספר. דמות שנואה: אחת מהדמויות השנואות, סאנסה, סאנסה, למה ליצור את הדבר המעצבן הזה? בית אהוב: סטארק, וטיירל פה ושם. בית שנוא: באראתיאון, מי טוב ויצא משם? הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: אין ספק שעימות המלכים, הכי מהנה מהשלושה שקראתי עד כה. באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע?: אני חושב שבסופו של דבר הייתי בוחר להתגורר בדורן, בחור הגדול בווסטרוז. האלים החביבים עליכם: האלים הצפוניים אין מה לעשות אירועים שאהבתם בספר: הולדת הדרקונים החתונה האדומה כשסטאניס בא לחומה כשסם הרג את האחר.

למה לא...

דמות אהובה: ג'ון, לא רחוק אחרי אריה. גם סאנדור. דמות שנואה: מממ...תחרות בין סרסיי לליסה...אה, וג'וף. בית אהוב: אין. בית שנוא: אין. הספר האהוב בסדרה: דווקא עימות המלכים, ספר מפנה מעולה. אזור בווסטרוז שרוצה להיות בו(או מחוצה לה): הערים החופשיות נשמעות מעולות, במיוחד בראבוס. בווסטרוז- אולדטאון. אלים חביבים: לא אוהב אלים, אבל מחבב את מליסנדרה. אירועים אהובים(יש המון): ג'ון מציל את ג'ורה מורמונט, ג'ון ואיגריט, ג'ון הורג את קהורין, ג'ון נבחר להיות מפקד החומה, החתונה האדומה, ג'יים מאבד את ידו, הקרב בין גרגור לצפע, ג'ופרי מת, הקטעים של סאנדור וסאנסה, אריה יוזמת את הבריחה מהאנרהול, אריה אומרת לסאנדור: "לא מגיעה לך מתת המוות", לידת הדרקונים, דאני משתלטת על אסטפור, דאני בבית האלמתים, רוז בולטון בוגד ברוב(בהארנהול עם הפקודה לגלובר), טיריון מרביץ לג'ופרי, סרסיי סוטרת לטיריון ואז כבר לא..., כפי ששמתם לב אף אירוע לא מהמשתה...במשתה אין כ"כ ארועים אהובים...זה מספיק?

רעיון נחמד :)

תשובות: דמות אהובה: אדארד סטארק. אדם מוכשר, הגון, נאמן וטוב לב, שהוצא להורג רק בשל טיפשותם ורשעותם של עלובי נפש. דמות שנואה: ג'ופרי לאניסטר (או שמא גבע?). אדם אכזרי, חסר גבולות, ילדותי, מרושע, והכי גרוע - בעל כתר לא צודק על הראש. בית אהוב: סטארק. בית שנוא: טיירל. בוגדניים, שאפתניים, נצלנים, ולא מוכשרים במיוחד. הספר האהוב בסדרה: או עימות המלכים ב', שבו יש את מירב ההתרחשויות על המלחמה, או סופת החרבות ב', שם יש פשוט הכי הרבה אירועים גדולים ומעניינים. איזור שהייתי רוצה לגור בו: רמות גנים. עושה רושם שבכל העולם של מרטין, זה האיזור הטוב ביותר לחיות בו. האלים החביבים עליכם: שונא את כל האלים. אירועים שאהבתי בספר: הקרב ביער הלוחש, החתונה האדומה (על אף התוצאות השליליות כחובב סטארקים, הקטע הזה פשוט גרם לי לרעוד תוך כדי קריאה), הקרב על החומה בסוף סופת החרבות, משתה החתונה של ג'ופרי, הקרב בין גרגור לאוברין מארטל, ההצצה שמקבלים לתוכניות האסטרטגיות של רוב בפרקי קייטלין.

myochay

New member
שלי

דמות אהובה:טיריון בגלל הנחישות התחמנות ההומור הציניות וחוש הצדק המציאותי היחיד כמעט שיש לנו בסדרה דמות שנואה: רוברט ארין בגלל החולניות הנפשית בעיקר. המשפט"אני רוצה לראות אותו עף" בהחלו מחליא בית אהוב: קשה קשה הייתי אומר שסטארק קצת לעוס אבל זה מה יש בית שנוא: ארין לפחות בסדרה בגלל ליסה ורוברט שני יצורים מגעילים הספר האהוב עליכם מכל הסדרה עד כה: סופת החרבות באיזה אזור בווסטרוז (או מחוצה לה) הייתם רוצים לחיות ומדוע? היתי רוצה לנדוד עם הדותראקים לראות הכי הרבה עם האנשים הכי מגניבים האלים החביבים עליכם: אלי הצפון השקטים הסולידים והאמתים ביותר(לא מבחינת הסדרה אלה מבחינת ההרגשה שלי) אירועים שאהבתם בספר (אם יש אירועים מהמשתה, כתבו אותם בסוף הרשימה כדי שמי שלא קרא יוכל לדלג עליהם בחינניות) כול רגע מהישטלתות של טיריון על מעלה מלך שווה זהב. דו קרב בין בריק לסאנדור היער הלוחש החתונה של ג'ופרי(השמחה פשוט הציפה אותי שראיתי את נשמתו של ג'ופרי יוצאת מגופו)

Silver Fox

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

"השמחה פשוט הציפה אותי שראיתי את נשמתו של ג'ופרי יוצאת מגופו" - אהבתי, ומסכימה לחלוטין

אני שופט את בית טיירל לפי המעשים של

ומה לעשות שכמו כל בית, המעשים נקבעים לפי המנהיג. לא לפי מארגארי ווילאס, אלא לפי מייס טיירל ונושאי דגלו. אפשר לראות בקלות, שלמרות שלרמות גנים יש את העוצמה הצבאית הגדולה ביותר לווסטרוז ללא עוררין, ובכלל את התנאים הטובים ביותר, הם לא הצליחו לממש הרבה מזה, ולא ממש ''הביאו תוצאות'', לא לעצמם ולא לאנשים ששירתו. מעבר לכך, כתוב במפורש באחד מפרקי טיריון בסופת החרבות שמייס טיירל לא באמת הוכיח את עצמו בשדה הקרב, ואם יש מישהו באמת מוכשר מבין הלורדים של דרום-מערב ווסטרוז, זה ראנדיל טארלי. חוץ מהכישלונות, ניתן לראות את האופי הבוגדני, חסר היושר והשאפתני של בית טיירל ונושאי דגלו. פשוט ההפך המוחלט מבית סטארק.

למעלה