יוהו!!! איים באק!

יוהו!!! איים באק!../images/Emo139.gif

אררררררר... אני כאן שוב! אחרי שהייתי בהולנד ואתם לא תאמינו, ראיתי את כל משחקי הסימולציה שם והכל ב 5 יורו! כאילו כל הסים טאואר והסים פארם והסים טאון וסים ארררר ב 5 יורו! בעעעעעעע כאילו הסימס ממש יקרים ואגב גם ראיתי את סיםסיטי 3000 שכולם מחפשים פה והם עולים שם גם 5 יורו!
רציתי להשאיר הודעה ולשאול אם מישהו רוצה שאני אקנה לו אבל אין שם פונטים בעברית וזה לא נתן לי אררר אפילו לעשות לוג אין לא יכולתי! בעעע אם מישהו ורצה לבדוק אז שיכנס ל www.bartsmit.com , רשת חנויות צעצועים הולנדית אררררררררר אגב, מישהו יודע מה שם הקובץ שיש בקאזה שמכיל מלא אובייקטים? כאילו נתקלתי באחד שהוא בערך 18 מגה אבל הסיומת שלו היא VXD, כאילו איזהו תוכנה פותחת אותו?
סינטרקלאס שמח! חחח

Man Dark

New member
ראית סים סיטי 3000 אנלימיטד

ולא קנית? (לעצמך) למה לא קנית לעצמך?! (את כל המשחקים), עזוב אותנו..... זה ממש ממש זול!

Man Dark

New member
אה. וברוך בוארך לישראל!

WELCOME! איך היה בנתב"ג ראית את נתב"ג 2000?

חחח נתב"ג 2000 ../images/Emo160.gif

הוא עדיין לא נפתח.. וגם לא ניראה לי שזה בכלל יקרה כי אפחד לא טס לכאן... כאילו לאדע למה לא קניתי לעצמי! הם ניראו לי כאלה משחקי זבל כאלה.. גם בגלל המחירים הזנותיים
. כאילו את סימסיטי ברור שיש לי וכבר מיציתי אותה כל כך הרבה פעמים שאני כבר לא יכול להסתכל עליה יותר! חח אני מחכה לסימסיטי 4 למרות שהתפנקתי על איך שהיא הולכת להיראות.. וכן התכוונתי לאנלימיטד מקודם. אגב הסימס דלוקס ממש להיט שם שלא נשאר אפילו עותק אחד והייתי באותה חנות כמה פעמים כי קניתי משחקים אחרים חחח כמו סטרונגהולד למשל שאני ממש אוהב! אז כאילו בקשר להודעה הראשונה שלי.. אפחד לאדע על מה אני מדבר? בעעעע אהה וניזכרתי בסיםטאון פתאום, שזה ניראה מעניין.. הבתים ניראים כזה יפה ואפשר לראות חתך של כל בית (כאילו לראות מה יש בפנים)

Man Dark

New member
(נתב"ג 2000 נפתח במאי 2004)

וגם אם אין תיירים לפה (מה שלא ממש נכון. יש ירידה אבל זה לא אומר שאין בכלל) יש את הישראלים שטסים מכאן לשם, לא? (גם בזה יש ירדה... אבל לא נורא) לגבי המשחקים. סים טאון, לא מוכר לי.. סים טוור הייתי רוצה מאוד! וגם סים סיטי 3000 אנלימיטד למרות ש 4 יהיה הרבה יותר טוב!

למעלה