יודע שהם לא משהו אבל עדיף על כלום איזה ספר בעברית מומלץ על JS? נקנה, נקרא בחג.. כי המצב על הפנים
H havlaz New member 24/9/04 #1 יודע שהם לא משהו אבל עדיף על כלום איזה ספר בעברית מומלץ על JS? נקנה, נקרא בחג.. כי המצב על הפנים
א אוריקס New member 24/9/04 #2 באמת שאני לא מכיר שיטה יותר טובה מאשר לקחת את MSDN, פורום ASP מדור JS, מדריך בסיסי ולהתחיל לכתוב קוד...
באמת שאני לא מכיר שיטה יותר טובה מאשר לקחת את MSDN, פורום ASP מדור JS, מדריך בסיסי ולהתחיל לכתוב קוד...
H havlaz New member 24/9/04 #3 הלו, יש לי יום כיפור להעביר אני צריך ספר ואם כבר, עדיף ללכת על JS שאני בור בה
H havlaz New member 24/9/04 #5 נשמע נחמד, שלוש במכה אחת בעברית? איזה הוצאה אתה אולי זוכר? כי לא ראיתי אותו באתרי המכירה באינטרנט
N nirtheking New member 24/9/04 #7 הוצאת הוד-עמי. ואם רוצים ללמוד רק CSS הכי טוב בה W3C הספר הזה מתייחס הרבה לDOM של-IE לפי התקציר שלו בהוד-עמי
הוצאת הוד-עמי. ואם רוצים ללמוד רק CSS הכי טוב בה W3C הספר הזה מתייחס הרבה לDOM של-IE לפי התקציר שלו בהוד-עמי
M Mapisto New member 24/9/04 #8 ../images/Emo45.gif מסכים! יש לי הספר המדובר, מלמד יסודות. CSS רק בW3school.com וגם dom וגם XML...
N nirtheking New member 24/9/04 #9 CSS רק ב-W3C המקום הכי אמין. כך אתה יודע גם למה עליך לצפות מהדפדפנים ומה מבוגג בכל דפדפן.