יודע מה...לא אכפת לי ממך

T h e N a m e

New member
אם אני שואל שאלה בקשר למשהו..

אני לא יילך לחפש את אותו נושא לפני 10 דפים כי לא בטוח שהוא יקפוץ להתחלה...ואז מי יענה לי אה....אז תתחיל להתעסק בדברים אחרים...

gokussj2

New member
אף אחד לא אמר לך לחפש את

השרשור מלפני 10 דפים , יש דבר כזה שנקרא ניצול שרשור , או נצל"ש אם תרצה פשוט תבחר שרשור איזה שאתה רוצה ושם תכתוב את הבקשה שלך.

gokussj2

New member
זה יפה שלא איכפת לך

אבל אני לא אומר לך את זה בתור אחד שבא לחייב אותך או להגיד לך מה לעשות אלא בתור אחד שמציע לך איך לא להרוס פה נושאי דיון שהם חשובים יותר. ולמען האמת מה שעשית עכשיו אם המנהל היה פה סביר להניח שהוא היה מוחק את השרשור הזה כי זה חסר טעם, וזה שאתה מנסה להוכיח לי שלא איפכת לך זה גם חסר טעם. תחשוב על זה.

T h e N a m e

New member
שימחוק...

העיקר שאתה תבין שהוא המנהל והוא יחליט מה חשוב פה ומה לא...ושלא אתה תענה לאנשים כמו תינוק....כי אני בטוח שאם אתה היית המנהל....אנשים היו פה לא מרוצים...אפילו שאלה הכי פשוטה שאפשר לענות עלייה בשנייה היית חייב למשך על 3 הודעות וגם לרשום משהו שיחייב תגובה...

gokussj2

New member
טוב לפי זה

ברור לי שאתה מבין את הכל בצורה עקומה , דברים בעלי חשיבות אתה לא מתייחס אליהם ודברים חסרי חשיבות אתה דווקא כן רואה , תהנה בפורום.

gokussj2

New member
אין השתוללות מבחינתי העניין סגור

הוא הראה נכונות לא להבין ולא להפנים דברים שהוא היה צריך אז אני עזבתי את העמדה של להסביר לו , שהמנהל ידאג לסדר את השרשורים אני רק באתי בתור מציע.

למעלה