יודע הכל

בעלך

New member
יודע הכל

נשוי כמה שנים, עליות וירידות (גם במשקל מצידה לפחות) בחיים לא בגדתי בה ותאמינו לי שאני נראה טוב. נודע לי בדרכים לא דרכים שהיה לה סטוץ/ים עם בחור שעובד אתה. היא חושבת שאני חושב שהם רק חברים לעבודה... בינינו היחסים טובים, יש ילדים, יש אהבה יש זיונים (מסתבר שגם מהצד) ההתלבטות היא אם לעזוב ולתת לזה לעבור או לפוצץ....

גיוRא

New member
בויייייננה כולן פה תפוסות....

חפש לתת לה קונטרה...במקום העבודה שלך..

תזרוק אותה ! (רזיאל-ז´קונט)

סתם..סתם.. לא מבין בזה, אולי סער יענה ? (רק שלא ישלח אותי לחפש איזה קטע שהוא כתב לפני 200 שנה...)

נחמד שגילית שאישתך מחללת אבל..

תעצור לרגע תלחץ על סוויץ´ החשיבה והזיכרון אצלך מתי בזמן האחרון אמרת לה "אני אוהב אותך" מתי בזמן האחרון הבאת לה זר פרחים מתי בזמן האחרון היית רומנטי איתה כבעבר ילד אני בטוחה שמשהו שם קרה שהיא בגדה זה שאתה נראה טוב זה לא הכל! לגבי לעזוב את זה או לפוצץ
אני חושבת שאתה בתוך תוכך יודע יופי מה ברצונך לעשות עם חייך, כך שאף אחד מתלמידי החכמים פה לא יוכל לעזור לך רק אתה יכול לעזור לעצמך! קח את עצמך בידיים, תשב ותחשוב עד כמה היא חשובה לך, עד כמה אתה אוהב אותה, איפה פספסת איתה שהיא עשתה את מה שעשתה ואולי בכלל החדש שלך על לא מאומה אולי בכלל היא לא בגדה בך לא תמיד שמועות אמיתיות לא תמיד הדרכים לא דרכים זו האמת! מקווה שעזרתי..

חחחחחחחחחחחח

גדולה את, המורה. היא מזיינת מהצד, והוא אשם. על אותו משקל, ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, אני מכיר פסיכי אחד שהיה אומר שהכיבוש והשליטה על עם אחר גורמים לכך שיש שהידים... סקסופון

לא לפוצץ אם יש עדיין אהבה וחיבה

ורצון לחיות ביחד למרות הכל השאלה היא למה מצידה היו סטוצים? אולי יש בעיה שלא דיברתם עליה חסר לה משהו לא בשביל להאשים אבל אולי היתה הזנחה מצידך חוסר אהבה מילולית חוסר התייחסות מכורח המציאות עבודה שחיקה לא שזה מצדיק אבל כדאי לבדוק את הדברים לעומק ואם למרות הכל יש אהבה ורצון לחיות יחד כל הזמן לנסות לסלוח ולראות זאת שממצב של שפל מדרגה ויאוש משם תצמחו יחד אבל הכל לעשות יחד לדבר להבין לנסות לא לכעוס הכוונה היא לשני הצדדים הענין הוא לפוצץ כל אחד יכול אולי תרגיש הקלה לשניה שסיפרת אבל אחר כך זה יכרסם בך אויש כולם יודעים איך אנו נראים, מכיוון שאחר כך אתה ואישתך תצאו מזה עם הזמן אבל למי שזה ישאר זה לאלה שסיפרתם ... אפשרי ללכת ליעוץ מקצועי יועצי נישואין וכדומה אבל הכל תלוי ברמת הרצון להישאר כי אם אין לנישואים האלה מעבר לאהבה חיבה ורצון להישאר מצד שני הצדדים צריך לסיים אבל לא לשכוח את הילדים שהם פרט לא פחות חשוב מכיוון שהם מבחינתם לא ירצו להשאר ללא אב או אם, וזה ממש לא משנה אצל מי ישארו פשוט עצם הענין של התפרקות המשפחה מביאה להתמוטטות כל טוב ובהצלחה

ELIR

New member
בעלך יודע הכל../images/Emo88.gif

תקשיב..טוב !!!!! אני יודע שדבר הראשון שעולה לך בראש זה לעזוב אותה ולפרק את החבילה..אבל.... מנסיון ומידע ..תחשוב מה אתה תסיג..ומה זה יתן לך... גירושים..עורך דין מלחמות..זה עולה המון כסף... תמשיך לחיות את חייך ...ותעשה מה שטוב בשבילך... תבלה...תחייה...תהנה...תזרום.....

ELIR

New member
בעלך יודע הכל../images/Emo88.gif

תקשיב..טוב !!!!! אני יודע שדבר הראשון שעולה לך בראש זה לעזוב אותה ולפרק את החבילה..אבל.... מנסיון ומידע ..תחשוב מה אתה תסיג..ומה זה יתן לך... גירושים..עורך דין מלחמות..זה עולה המון כסף... תמשיך לחיות את חייך ...ותעשה מה שטוב בשבילך... תבלה...תחייה...תהנה...תזרום.....

ELIR

New member
לוקח סיכון...../images/Emo88.gif

וכמה....שזה נכון.....רק מי שמעיז !!! מצליח.....

טאKילה

New member
בעלך..

אם היא בחרה ללכת ולרעות בשדות זרים, היא בטח אותך כבר לא אוהבת,עבר לה. השאלה איך אתה מרגיש עם הקרניים? אם זה לא מפריע לך,גם לי לא מפריע. גבר!! רק בדק בית,לבדוק איפה אתה טועה, אישה לא ממהרת ללכת,רק אם הגיעה לחסך. תחליט מה שתחליט ההחלטה שלך...בהצלחה.

שאל את שקט

יש כאן מישהי בניק שקט על עקב גבוה תשמע מה שהיא מיעצת לך ותאמין לי לא תתחרט היא כזו חכמה וריאלית

תשמע לגמורה....../images/Emo15.gif

אתה יודע... לא תמיד הסיבה שאישה הולכת לרעות בשדות זרים בגלל שחסר לה משהו או שנגמרה האהבה. ואתה יודע...אוליי היא בעצם קצת מתלהבת שמישהו אחר מתיחס. ואתה יודע.... אוליי אישתך בעצם לא כ"כ נאמנה כמו שחשבת. ואתה יודע....אף אחד מאיתנו לא יכול באמת לייעץ לך או לתת לך תשובות, אחריי הכל הולכים אחריי תחושות הלב. ב ה צ ל ח ה .

שחר 33

New member
ההתלבטות היא אחרת לגמרי

האם אתה בכלל רוצה להיזדקן איתה ? אם טוב לך איתה כפי שאתה מתאר, בנה מחדש את האמון, ע"י שיחות ובעיקר מעשים.... אולי מעז ייצא מתוק, או...לא ! אם התשובה שלילית, יש לך יופי של נקודת יציאה. שלך, שחר 33

בעלך- מעליב וכואב......../images/Emo122.gif

"סוף הדרך" . אם בגדה......כנראה יש לה את הסיבות שלה. אם אתה מאוד מעוניין נסה לשפר את עצמך.......ואם לא -------- כל אחד הולך לדרכו. ואולי זו באמת לא בגידה ואתה חושד סתם ?????? רכילות לא תמיד מדוייקת. כדאי לברר קודם עם המקור...את האמת.

למעלה