יודעת שלא קשור אבל..

עדן גפן

New member
יודעת שלא קשור אבל..

רפואה שלמה לראש הממשלה

הולמס 30

New member
אני מאחל לו

שיזכה לטיפול רפואי כמו שמקבל אחרון הזקנים בבית החולים הכי שכוח אל בארץ לו רק זה יקרה, וסל התרופות ישונה מחר בבוקר ותקנים יתווספו תוך שבוע

הולמס 30

New member
ברור שהוא בן אדם

ומאחר שאני בטוח שבבואו לעסוק בתקציב הבריאות הוא חשב על אותם הזקנים, יש להניח שהוא דאג להם לטיפול נהדר שכמותו הוא מוכן לקבל בצמו

shiranbo

New member
הפאסימיות שלך היא פשוט מחלה

איש יקר, אתה צריך טיפול. כבר מספר הודעות שאני רואה את תגובותייך... רמת פאסימיות כזו לא ראיתי כבר שנים... מה נגמר איתך???

הולמס 30

New member
ברור שאני צריך טיפול

כאילו DUH מה אתה חושב שאני עושה פה? <הולמס קורא לזה ריאליזם ולא פסימיות>

shiranbo

New member
זה לא המקום לחפש טיפול

אם אתה צריך טיפול אנחנו לא פסיכולוגים. לך תחפש מישהו שיעזור לך לא מישהו שלא יכול לעזור לך. במקרה שלך אני אפילו חושבת (כן, אני אישה...) שאתה צריך פסיכיאטר קליני... הקופה מממנת כמה כאלו במחירים זולים. בהצלחה!

הולמס 30

New member
הקופה מממנת?

אז אולי תסבירי לי איך קופה נהיית כ"כ עשירה שהיא יכולה לממן? זה לא שהיא בוגרת M.I.T או משהו אמנם פרימאטית, אבל יש גבול ובבקשה אל תגידי לי שהקופה הזו עובדת בזנות אני לא אעמוד בזה מילא כבשים, אבל קופים? לאן נוליך את החרפה?

היי אני לא פעילה בפורום אבל

אני מתבוננת בכמה וכמה פורומים. לצערי התרשמתי שחלק מהאנשים פשוט מוצאים את הפורומים כדרך להוציא אגרסיות. יש דרכים יותר תרבותיות להביע דיעות לשם מה העלבונות? לעתים אנשים משדרים מצוקות . אם אי אפשר לעזור לא יותר נכון לשדר להם אמפתיה או אפילו בקורת אך בצורה אחרת . סליחה על דברי הקשים אך זו דעתי

L L B

New member
אם היית באמת קוראת פה

מספיק זמן, היית רואה שיש פה אנשים שלא שייכים לפה... אנשים כאלו נקראים "טרולים". ולטרולים לא משדרים אמפתיה... לטרולים פשוט לא מתייחסים.

הולמס 30

New member
זה לא ברור?

באתי למצוא את הוד גאוניותך ולספוג ממך חוכמה ודעת התתרמי לי דבר חכמה? פליזזזזזזז טוב, אז לא כלבה

למעלה