יודעם על מה חשבתי

mei14

New member
יודעם על מה חשבתי

אולי בעצם באמת יש קוסמים בעולם בידיוק כמו בספר. תחשבו על זה, אנחנו אנשים פשוטים מוגלים, ויש קוסמים ואנחנו לא יודעים על קיומם כי זה ממש כמו בספר סודי ואם איזה מוגל מגלה את זה כמובן שבעזרת הקסם גורמים לו לשכוח את זה למרות שדי בא לי להיות קוסמת ממש כמו הארי שיהיו לי חיים בידיק כמו הארי מעניין אם זה אפשרי ובאמת ישנו עולם קסום ומיסתורי.

ToryMaster

New member
ולמה

הרעיון שהעולם שלנו הוא הקסום והמיסתורי, כל כך לא הגיוני? אולי יש קסם בעולם? אולי לא באותו אופן כמו בספר, אבל אולי?

Roonil Wazlib

New member
צודקת

ת'אמת, שלדעתי זה נכון, אבל כבר הסברתי את זה בהודעה של "האם אתם מאמינים בקסמים?", אז אני לא אסביר שוב...

maxkohl

New member
הלוואי, אבל בנתיים לא מומלץ לך

לנסות בטעות להיכנס בקיר באיזה תחנת רכבת בלונדון...
אבל אם כבר העלית את זה, משהו מאוד לא מסתדר לי עם השילוב של עולם הקוסמות ועולם המוגלגים בספרים של הארי פוטר! אולי אני כרגיל שוכח איזה הסבר פשטני נוח שהופיע מתישהוא בעבר, אבל למשל:
(מהספר השישי) בהלוויה של דמבלדור, תואר שהארי ראה אנשים רבים מאוד שהכירו את המכשף הקשיש, אבל כולם היו בעצם מעולם הקוסמות - איך זה?!? עם כל ההיסטוריה המפוארת של האיש הזה, באמת ייתכן שאף נפש חיה מעולם המוגלגים לא פגשה אותו פעם ותרגיש עכשיו בחסרונו כשהוא מת? ...מן הסתם לא. אני בטוח שיש הסבר הגיוני - משהו בסגנון: "קוסמים אמיתיים שמגיעים לעולם הקוסמות לא חוזרים עוד לעולם המוגלגים - הם פורשים מוקדם מתודעת הציבור ולא פעילים שם", אבל תודו שיש אינטראקציה כלשהי בין הקוסמים למוגלגים - הארי, דמב' והדארסלים למשל!

scudnick

New member
כמובן שיש,../images/Emo58.gif

אבל דמבלדור לא היה חשוב בעולם המוגלגים, הוא לא היה מפורסם שם.

כן...

וברגעים אלו שופטים את ג'יי.קיי.רולינג במרתפי הקסמהדרין על חשיפת העולם הקוסמים..
לא, עכשיו רציני... באמת יש מצב שזה נכון..
שיהיה לכם שבת שלום..

maxkohl

New member
קסמהדרין זה ה-ministry? ה-order? ה-

what? ואם כבר, אז הנה שאלה לפריקים שעשו השוואות מעמיקות: מה ממש ההבדלים בין הגירסאות הבריטיות לאמריקאיות? יש אולי איזה מאמר/קישור/טיגלון/אתר בנושא? סתם סקרן...

shirim257

New member
אני לא כותבת פה כמעט..

אבל יו! זה בדיוק מה שאני חשבתי תמיד...שג'יי קיי רולינג בעצם חשפה את עולם הקוסמים! חח הלוואי ובאמת יש עולם קוסמים בעולם ): רק שאני כבר עברתי את גיל 11 ולא יהיה חלק ממנו :/

Pr0NgS

New member
קסמהדרין זה מערכת המשפט.

Wizangamot או משהו בסגנון.

maxkohl

New member
../images/Emo51.gifרבה ו../images/Emo52.gif../images/Emo70.gif זה נאמר בחיבה

אפילו ב"הערצה"-משהו לידע הכביר שלכם כאן...לא חשבתי שלמילה פריקים ישוייך מטען שלילי כלשהו...מצטער
ושוב, תודה רבה לך על הלינק! אתם פורום נפלא

למעלה