יודעי דבר סיפרו לי.....

omaopa

New member
יודעי דבר סיפרו לי.....

ידיד שהוא פריק של מזג אוויר סיפר ששבוע הבא הולך להיות.... אחולשלוקי של מזג אוויר
אמנם זה רק בגדר השערות כי מזג אוויר הוא בדיוק כמונו - הוא יכול להשתנות ברגע האחרון בגלל מצב הרוח
.... אבל אני אישית לוקחת את זה כהמלצה להכניס את מה שאני יכולה ברמה האימונית השבוע כי אם הוא צודק אז להתאמן שבוע הבא לא יהיה הכי כיף
מקסימום, אם יצא שהוא או התחזיות טעו, יצא לנו שבוע של אימונים טובים שזה תמיד טוב ורצוי

zzebra

New member
אבל אבל

תגידי לו שיסדר סופ"ש הבא מזג אוויר טוב, אפילו מצויין. במיוחד באילת. בכל זאת יש שם איזה איש...

omaopa

New member
באילת תמיד המזג מצוין!

ועד סופ"ש הבא..... אלוהים גדול!

מור שלז

New member
הלו! הלו! לא לעשות לנו עין הרע ../images/Emo57.gif../images/Emo5.gif

רונה, כניצולת חצי הישראמן שנה שעברה, אני מוחה בתוקף על הקביעה שלך! גשם(!!!), קור אימים (קטע הזוי: הצלחתי להכנס להיפותרמיה תוך כדי תחרות), רוחות מטורפות של 80-90 קמ"ש (כאבו לי הידיים רק מלהחזיק את האופניים שלא יעופו), ומשתתפי המלא גם זכו לברד(!!!). למה מכל זה את קוראת מזג אויר מצויין??? וחוץ מזה, לא ממש אכפת לי מה יקרה בסופ"ש הבא. אבל בזה שאחריו, כל מי שיש לה דיבור עם מישהו, עשו טובה, סדרו לי משהו נסבל, טוב? עוד 16 יום... (אבל מי סופר
)

למה ישראמן?יש גם נשים בתחרות לא????

מעניין לדעת אם זו הייתה במקור תחרות רק של גברים ואנו ה"לא ספורטאיות"הצטרפנו עם הזמן

הישראמלמן זה לא בסופ"ש הבא

אלא עוד שבועיים. ב-29. ונשמח למזג אוויר טוב - לא חם מדי, לא סוער. תודה

למעלה