יודעים?

sponge booooob

New member
יודעים?

יודעים אם יהיה שידור חוזר של סטרדי נייט לייב? ביס? הפסדתי חצי ושמעתי רק את השיר.. בקשה עזרוווו /:

../images/Emo112.gif זה שידור חוזר..

אתמול היה הפרק עצמו. ומארון לא הופיעו בחצי שעה הראשונה. רק בשיר ובסוף התוכנית כמעט בכיתי מהתרגשות

sponge booooob

New member
ווואלה?

ואני חשבתי שהפסדתי הכל והם השתתפו במעכונים שם... יווו איך שימחת אותי:) תודה לךךך הא ועוד משו:) קראתי פה בפורום שאפשר לראות את התוכנית של קונאן אוברין שמארון מופיעים בה... קראתי נכון או שדמיינתי?

../images/Emo112.gif חח בכיף...

וכן הילע שמה קישור לשירים שהם הופיעו.... תעשי בחיפוש בצד maroon5 אם לא הבנת תגידי

sponge booooob

New member
תווודההההההה

סנקיווו:) עשית לי ת'יום...(חח כבר לא יום אבל עדין חח)

lolli1

New member
נצל"ש

למישהי יש את הקליפ soap disco?????? כי הורדתי אותו מאיזה אתר אבל זה ממש קטן ואני לא יכולה לראות את הפנים שלהם
וניסיתי להוריד באמיול אבל זה לא קיים שם... אז בבקשה בבקשה אם למישהי יש שתגיד לי ....

../images/Emo112.gif אהההה?

יש קליפ לסופ דיסקו??? מאיפה הורדת?? דרך אגב,ראיתם את התגובות החדשות????

lolli1

New member
אממ.. נראה לי מהאתר הרישמי של

אדם אני אנסה להעלות אותו ואני אשים... וכן ראיתי את התגובות החדש ... איזה טוב!!!

lolli1

New member
הצלחתי!!!

וואי התגובה המקוצרת זה ממש נוח!!!! הצלחתי להעלות את זה... אבל רק שתעדו זה ממש קטן ואם מגידים רואים ממש מטושטש אז אם למישהי יש את זה נורמלי בבקשה בבקשה תיגדי לי!!! http://s20.yousendit.com/d.aspx?id=0PP1QP7Z3R9H9186OAHQ1JCBDR

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo109.gifיש לי את הקליפ מהאתר של

אדם..ואממ הוא כזה קטן..ובאמת בקושי רואים טוב אבל זה עדיף מכלום

../images/Emo112.gif חח תום תודה :]

הילע מוזר שאת כל הגוף רואים ורק הפנים כאלו מטושטשות! איזה שיר חמודדדדדדדדד וראיתי שם את הגיטרה של ג'יימס-מיקי. לבנה עם חלק שחור :]
אני אוהבת גיטרות...

KerenWelling

New member
חע. קליפ שולט. ../images/Emo79.gif"סואפ דיסקו,איים

גרר. זה קטע אותי באמצע.

למעלה