יודעים..

יודעים..

אף פעם לא פחדתי יותר מדי מפיגועים. כלומר,כן, היו לי דפיקות לב כל פעם שעליתי לאוטובוס ובחנתי את כל האנשים. אבל אף פעם לא אמרתי "טוב, לא אסע לת"א כי אני פוחדת" אבל ממש מפחיד אותי לחשוב מה יהיה כאן אחרי שחיסלו את יאסין.
איזו טעות..

דיתוּש

New member
אחחח, גם אני חושבת ככה.

למה לא לחשוב קודם על מה שעושים? אצלנו בבית-ספר כולם צחקו על זה, הערסים צרחו ש"חיסלו את יאסין, עכשיו הם יראו איזה כוח יש לנו". איזה כוח יש לנו? אנחנו עם מסכן, חמישה מיליון בארץ והיהודים שבגולה... הם בגולה. אמריקה עוזרת לנו פה ושם. והם? חמש מדינות ערב, ענקיות בגודלן, עוזרות אחת לשנייה ומתרבים כמו נמלים. למי יש יותר סיכויים לנצח? טיפשות לשמה.

עמיתוש

New member
לא מסכים.

הרבה אומרים זה לא הזמן, לא היה צריך.. אך אני חושב שזה היה במקום. ברור שזה יפחיד את הארץ לזמן מה (וגם כולנו נדפקנו עם החופש עכשיו
) אבל כל עיתוי אחר היה דופק דבר אחר. אבל לא יודע
.

chat girl

New member
היה ממש מפחיד

הפיגוע שהיה היום בר"ג.. בייחוד שזה ממש לא רחוק מהבית שלי, כ"כ נבהלתי..

דיתוּש

New member
...

אני יודעת שהוא איש מזעזע, ואם לא היה איכפת לי מעצמי הייתי רוצחת אותו אני, אבל לאיזה מצב הגענו. צריך להרוג אנשים כדי להגיע לסוג של הסכם. באמת שאני מבולבלת בנושא הזה, אבל אני עדיין בטוחה שזה היה רעיון מפגר, מה הם חושבים, שהם לא יתנקמו? רצחנו להם את המנהיג. פעם ראשונה שאני באמת מפחדת. אבל באמת.

שלומצי

New member
../images/Emo4.gif אני נסעתי אתמול בקו 5

וזו היתה הפעם הראשונה שבאמת נבהלתי נורא כשהתקרבנו לסנטר. זה מצב קיומי ממש מוזר, לפחד למות, לא? אפשר לפחד מכישלון, כי כבר עברנו כאלה אפשר לפחד מתאונות, כי כבר ראינו כאלה אפשר לפחד מהחושך, כי הוא תמיד מגיע אפשר לפחד מאלימות, כי אנחנו מכירים אותה. אבל לפחד למות? לא מוזר?..

למעלה