יודעים מה?

יודעים מה?

לא מארגן יותר מפגשי פורום. גם ככה אתם מעדיפים להיות במפגשים אחרים... *סניף*

k R I P s

New member
אם פעם באה תעשו את זה בעזריאלי...

אבל שלא תגיד שלא באתי..

עשיתי (לא עשינו) את זה בעזריאלי

אבל כיוון שכמעט כל חברי הפורום מעדיפים להיות במפגש פורום אוונסנס, התלוויתי אל פורום אוונסנס, ופורום אוונסנס רוצים לעשות את המפגש בגן המשולש, אז...

kittycatbone

New member
עזוב X:

זה היה חרא מכל הבחינות גם אצל אוונסנס בגלל הישראבלוגרים המעצבנים האלה... פשוט לא תנאים לכל מפגש שהוא... בפסח מקווה שייצא לי לבוא איכשהו, יהיה יותר טוב ^^

Loves Bitch

New member
עודד תירגע.

אני אוהבת אותך והכל אבל תרגיע את עצמך. יש פה אנשים, מרבית חברי הפורום שהיו במפגש שכותבים בפורום אוונסנס כבר הרבה יותר שנים ויש להם קשרים הרבה יותר חזקים בפורום הזה. חוץ ממך, לא ראיתי חבר פורום אחד שלא כותב בשני הפורומים. אז מה זה משנה עם מי אנחנו? כאילו, אנחנו יושבים ומדברים על באפי באמת כל היום? לא. גם באוונסנס לא יושבים ואומרים וואו כמה איימי כוסית וכמה שהייתי מתה לזיין את ויל וכמה שבן מודי חרא ובלה בלה מתבכיין כזה ואחר. כולם עם כולם. שני הפורומים האלה מורכבים מאותם אנשים עם הבדל של אחד או שניים. ואם באמת כואב לך אלוהים יודע שיש מספיק אירועי באפי בשביל שאנחנו ניפגש. מתי אנחנו זוכים לראות אחד את השני בפורום אוונסנס? יש מזה הרבה הופעות שלהם... ואם לסכם את הכל לא מארגנים מפגש איכותי ביום אחד. במקרה כולנו אמרנו שנבוא כי במילא כולנו היינו בעזריאלי...במפגש אוונסנס. אז שובאני אוהבת אותך אבל די להרגיש שאנחנו עושים לך דווקא.

אוקיי, ההערה האחרונה הייתה בצחוק

ומלבד זאת, מה שבאמת ביאס אותי זה לא שאתם מעדיפם ללכת לאוונסנס, כי זה דבילי שאני אבקש מכם להעדיף משו אחד על פני משהו אחר, לא, מה שביאס אותי אבל ממש זה שמלא אמרו שיבואו ולא שמעתי מילה מאף אחד מהם.

frozen Blood

New member
דווקא במפגשי אוונסנס מדברים על באפי

אגב מזל טוב לי!!! סוף סוף סיימתי לראות את העונה הראשונה!

למעלה