יודעים אנשים....

שיר m

Well-known member
גמני!

שם: שיר גיל: עוד מעט 17 עיר מגורים: נתניה
הופעות של גלעד שהייתי בהם: לא הייתי
אומנים חביבים עליי: גלעד שגב, לירן נדל, דניאל סלומון, עוזי חיטמן
ועוד הרבה...
הכישרון שלי: כישרון? אממ...
התחביבים שלי: לשמוע מוזיקה, לקרוא, לשחות..
השיר של גלעד שאני הכי אוהב: אחותי
אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: [email protected] (מסנג'ר ומייל)
מכונית אואופנוע? אופנוע
מכתב אושיחה בטלפון? תלוי...
לישון או לקום? לישון
לילה או יום? לילה... ויום.

אני גם רוצה!

שם: נופר גיל:16.5 עיר מגורים: קרית מוצקין הופעות של גלעד שהייתי בהם: אם גלעד יחליט להגיעה לקריות או לחיפה, אני אוכל לענות על זה אומנים חביבים עליי: אביב גפן, גלעד כמובן, שייגעצ, הדג נחש, יש עוד מלא... הכישרון שלי: לזיין ת'שכל.. התחביבים שלי: מוזיקה, מוזיקה, ומוזיקה! ולפעמים לבלות עם החבר'ה חחח... השיר של גלעד שאני הכי אוהב:כל יום זה אחר, עכשיו זה הבזק אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: אי סי: 1691304720 מייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] מכונית אואופנוע? אין לי אפחד מהם, אבל אני רוצה אופנוע, למרות שאני אמות לפני שזה יקרה מכתב אושיחה בטלפון? אני בכלל מעדיפה פנים אל פנים, אם לא אז מכתב... לישון או לקום? לישון, כאילו, יש אפשרות אחרת?! לילה או יום? לבילוי: לילה לישון: יום

הוספה

אני בהלם שבאמנים שכחתי את היהודים! (סקילה!) ו.. כישרון, דוגרי זה לא רק לזיין ת'שכל, אני גם שרה ומנגנת על אורגן... אבל זה סתם תחביב.. אני לא ממש טובה בלנגן... אבל זה כיף!

גם אני יענה...

שם:נועה גיל:17 עיר מגורים:אני קיבוצניקית הופעות של גלעד שהייתי בהם:ניצנים אומנים חביבים עליי:עברי לידר רונית שחר, רונה קינן, כנסיית השכל הכישרון שלי:אמממ ריקוד,שגם זה כבר לא ממומש... התחביבים שלי:כתיבה השיר של גלעד שאני הכי אוהב:כותב לך סיפור מכונית אואופנוע? מכתב אושיחה בטלפון? לישון או לקום? לילה או יום?

morrrrrrrrrr

New member
אפשר גם נכון../images/Emo35.gif

שם:מור גיל:23 עיר מגורים:מנצסטר אנגליה הופעות של גלעד שהייתי בהם:הוא עוד לא בא לאנגילה אז... אומנים חביבים עליי:רובי וויליאמס,מארון 5 ,עברי וכל הבנאייםוהכי הרבה מאיר בנאי ה
הכישרון שלי:לקנות בגדים התחביבים שלי:שופינג!! השיר של גלעד שאני הכי אוהב: סופי אייסיקיו/מסנג'ר/מייל:

oRockGirLr

New member
הושהשךגדכלשגכש ../images/Emo105.gif

שם: אור. גיל: 14 עיר מגורים: קריות הופעות של גלעד שהייתי בהם: ניצנים. אומנים חביבים עליי: יש המון, חייבת לעוף לכן לא אפרט =] הכישרון שלי: אין. התחביבים שלי: יש המון, חייבת לעוף לכן לא אפרט השיר של גלעד שאני הכי אוהב: כרגע - סופי ושיר ללא שם. אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: 248881424 מסנג'ר - [email protected] מכונית אואופנוע? מכונית מכתב אושיחה בטלפון? תלוי עם מי לישון או לקום? לישון לילה או יום? יום

*מצטרפת* ../images/Emo9.gif

שם: טל
עיר מגורים: רחובות
הופעות של גלעד שהייתי בהם: עיר הבירה וניצנים.. בינתיים.
אומנים חביבים עליי: אביב גפן, עברי לידר, חמי רודנר, אוואנסנס..
הכישרון שלי: לכתוב. קצת.
התחביבים שלי: ממ.. לשמוע מוזיקה, לקרוא כשיוצא..
השיר של גלעד שאני הכי אוהב: 'מותק שלי'.
אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: אייסיק- 249329459
מכונית או אופנוע? מכונית
מכתב או שיחה בטלפון? טלפון
לישון או לקום? לישון:)
לילה או יום? יום.

הבזק

New member
אני גם עונה.. בקצרה...

שם: גיא גיל: 30 (איפה ההליכון שלי? שכחתי..) עיר מגורים: ר"ג (זמני עד להודעה חדשה) הופעות של גלעד שהייתי בהם: כולם ! ( חוץ מאלה שבימי שישי בערב ובארבי כ"ס שפיספסתי - המבין יבין...) אומנים חביבים עלי: אהוד בנאי, ברי סחרוף, סטינג, פינק פלויד, לד זפלין, רד הוט, עידן רייכל (אולי כדאי שאני ארשום מי לא.. זה לא נגמר..) הכישרון שלי: מי אמר שיש לי? התחביבים שלי: לנקות אוזניים אחרי מקלחת (תענוג..) השיר של גלעד שאני הכי אוהב: נו השיר הזה.. איך קוראים לו.. באמת.. את כולם!!! מסנג'ר: [email protected] Email: [email protected] מכונית או אופנוע: רק עם אופנוע.. (עד החתונה..) מכתב או שיחה: אימייל... לישון או לקום: לישון ולקום לילה או יום: לילה לילה לילה וגם יום..

orguy

New member
טוב אז ככה......

שם: אור גיא גיל שבע עשרה עיר מגורים: קרוב לתל אביב (מי שיודע ישתוק) הופעות של גלעד שהייתי: רק באחת ה2.7 לצערי הרב מאוד! מסנג'ר: [email protected] אף אחד מהם......... אני לא יכול.......... אבל מכונית שיחת טלפון - כיף כזה ישיר ולעניין ולא נותן לאנשים לחשוב יותר מידיי על מה שהם אומרים......

orguy

New member
וגם שכחתי........

אומנים חביבים עליי: שלמה ארצי, גלעד שגב במקום ראשון, רמי קליינשטיין, יזהר אשדות ועוד הרבה, הכישרון שלי: כותב שירים למגירה, היו עוד הרבה אחרי השירים של במה חדשה היו עולי עוד מאתיים......... כותב ממקום אמיתי, שר וחולה על הגיטרה שלי!

orguy

New member
פרט קטן שוב שכחתי.......

כל יום שיר אחר מדבר אליי ואני אוהב שיר אחר לכל יום..........

שני מס 1

New member
גם אני... :)

שם: שני גיל: 15 (עוד 3 ימים
) עיר מגורים: ראשון לציון הופעות: - לצערי לא יצא לי אבל שיהיה בראשון אני שםםםם אומנים חביבם עליי: גלעד שגב, עברי לידר ןעוד המוןןןןןןן אני אוהבת את כולםם חוץ מכמה מציקים... הכישרון שלי: ריקוד (בלט, ג'אז, אתני) אבל בעיקר שירה! אני כל כך אוהבת לשיר ואני גם בלהקה... תחביבים: לרקוד, לשיר ולראות טלוויזיה במיוחד מוסיקה 24 השיר של גלעד הכי אהוב: "נופלים לתוך טבעת" מכונית/ אופנוע: מכונית! מכתב/שיחה בטלפון: שניהם... :) לישון או לקום: לקום, אבל מתי שרוצים!!!... לילה/יום: שניהם...

tamar brandy

New member
אני עונהה../images/Emo163.gif

שם: תמר
עיר מגורים: בית שמש
הופעות של גלעד שהייתי בהם: לא הייתי
אומנים חביבים עליי: גלעד שגב, שייגעצ, אבריל לוין
הכישרון שלי: לעצבן ולהתפגר מול אנשים
התחביבים שלי: מחשב, טלוויזיה, חיות, מוזיקה
השיר של גלעד שאני הכי אוהב: ציפורים וימים <נו מה?>
אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: 295983493
מכונית אואופנוע? ד'אאאא מכונית
מכתב אושיחה בטלפון? טלפון!!
לישון או לקום? לישון
לילה או יום? יום

אני =)

שם: נופר כוכב גיל: 16 עיר מגורים: בת ים הופעות של גלעד שהייתי בהם: בארבי ת"א פעם אחת, עיר הבירה, ניצנים אומנים חביבים עליי: ברי סחרוף, עיברי לידר, היהודים,ירמי קפלן, חמי רודנר, דנה ברגר muse, red hot, aoouk placebo וכו וכו =) וכ-מובן גלעד "הכישרון" שלי: לסבך דברים התחביבים שלי: הופעות (זה תחביב?) השיר של גלעד שאני הכי אוהב: ימים אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: [email protected] מסנג'ר 251-099-004 איסיקיו איך שתרצו =) מכונית אואופנוע? מכונית מכתב אושיחה בטלפון? שיחה בטלפון לישון או לקום? לישון!! בכמויות לילה או יום? לילה אממ.. ועוד משו אם באמת כל כך חשוב לכם שנכיר, מה דעתכם על מפגשפורום?

R a v £ N

New member
ואני..

קצת באיחור אבל בכל זאת...
שם: נריה
עיר מגורים: פ"ת הנידחת הופעות של גלעד שהייתי בהם:אמממ....
באף הופעה. אומנים חביבים עליי:יש הרבה.. הכישרון שלי:לא יודעת... התחביבים שלי:לנגן בגיטרה,לצייר,לקרוא וסתם לבלות עם חברים השיר של גלעד שאני הכי אוהבת:כותב לך סיפור וימים אייסיקיו/מסנג'ר/מייל:175829548 מכונית או אופנוע? מכונית מכתב או שיחה בטלפון? טלפון-למרות שתמיד נחמד לקבל מכתב ממישהו.. לישון או לקום?לישון לילה או יום?לילה...

למעלה