יודעים אנשים....

יודעים אנשים....../images/Emo4.gif

אני מההה זה לא מכירה אתכם בכלללל.... חבל לי!עד שמצאתי אנשים שאפשר לחלוק איתם את אהבתי העצומהההההה לגלעד....רותה להכיר אתכם אנשייים!

טוב,אז אני בעד סקר חדש../images/Emo70.gif

שבגלל העיפות שלי (והמורה לגיטרה שכבר בדרך) הוא יהיה קצר:
שם:
הופעות של גלעד שהייתי בהם:
אומנים חביבים עליי:
הכישרון שלי:
התחביבים שלי:
השיר של גלעד שאני הכי אוהב:
אייסיקיו/מסנג'ר/מייל:
מכונית אואופנוע?
מכתב אושיחה בטלפון?
לישון או לקום?
לילה או יום? :)

ראשון

שם: תומר גיל: 21 עיר מגורים: הכי קרוב לחול שאפשר הופעות של גלעד שהייתי בהם: בארבי בת"א בסוף אוגוסט ובארבי בכפ"ס בשבת האחרונה אומנים חביבים עליי: עברי לידר, גלעד שגב, אלאניס, אוונסנס ועוד הכישרון שלי: קומפיילר התחביבים שלי: אין לי כוח לפרט השיר של גלעד שאני הכי אוהב: סופי אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: מייל : [email protected] מכונית אואופנוע? מכוניץ מכתב אושיחה בטלפון? טלפון לישון או לקום? לישון לילה או יום? לילה

N o l o g o

New member
טוב..:)

שם: שיראל גיל: 17 ומשהו עיר מגורים:ראשון לציון הופעות של גלעד שהייתי בהם: * ניצנים 2004 * עיר הבירה אומנים חביבים עלי: אממ זה הרבה בקיצור נגיד האומנים שעושים לנו את הרוק הישראלי בעיקר.. הכשרון שלי: כתיבה..:) השיר של גלעד שאני הכי אוהבת: תלוי במצברוח שלי.. היום נראה לי זה יהיה ציפורים.. אייסיקיו : 173913730 מכונית או אופנוע: מכונית מכתב או שיחה בטלפון: מכתב לישון או לקום: אממ לישון..זה לא ברור?חח לילה או יום: לילה

N o l o g o

New member
אממ..שכחתי

לא ראיתי את השאלה על התחביבים.. אז אני אוהבת לשמוע מוזיקה, להיות עם חברים לישון.. ואממ זהו אני חושבת..:)

Me

שם: אריאלה גיל: 17 עיר מגורים: באר יעקב הופעות של גלעד שהייתי בהם: שתי הופעות בבארבי ת"א, ניצנים ועיר הבירה אומנים חביבים עליי: יש המון... אבל עברי לידר וגלעד הם הכי הכי.. הכישרון שלי: אממ לרקוד
.. לכתוב
.. התחביבים שלי: לרקוד.. השיר של גלעד שאני הכי אוהב: "אחותי" אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: 166704040, [email protected] מייל- [email protected] מכונית או אופנוע? מכונית מכתב או שיחה בטלפון? תלוי.. לישון או לקום? לישון לילה או יום? לילה

ואני ../images/Emo13.gif

שם: אורעד גיל: 14.9 עיר מגורים: חיפה הופעות של גלעד שהייתי בהם:
אומנים חביבים עליי: עברי, גלעד, שילה פרבר הכישרון שלי: Word Smart
התחביבים שלי: אה. אין לי כוח
השיר של גלעד שאני הכי אוהב: 'ציפורים' אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: 178704038, [email protected] מכונית או אופנוע? מכונית מכתב או שיחה בטלפון? שניהם. לישון או לקום? לישון
לילה או יום? לילה.

איף

New member
אני בתור../images/Emo26.gif

שם: יסמין
עיר מגורים: קרית אונו.
הופעות של גלעד שהייתי בהם:הממ,2 הופעות בבארבי בכפ"ס (אחת מתישהו בתחילת אוגוסט, והשניה בשבת האחרונה) והופעה בבארבי בת"א בסוף אוגוסט.
אמנים חביבים עליי: גלעד שגב,מורן גמליאל,עידן רייכל,רמי קליינשטיין,פבלו רוזנברג,רונה קינן...טוב,אני אפסיק,למרות שיש עוד
הכשרון שלי: הממ...מוסיקה (אני מקווה).
תחביבים שלי: מוסיקה (האזנה ונגינה),שינה,צחוק בריא,ים (בלילה).
השיר של גלעד שאני הכי אוהבת: זה משתנה...היום זה "פחדים".
איי סי קיו: 81458821
מכונית או אופנוע? מכונית,בהחלט.
מכתב או שיחה בטלפון? מכתב...
יש בזה משהו רומנטי עתיק כזה (בהנחה שמדובר על מכתב אהבה או סתם מכתב אחר שמבשר טובות).
לישון או לקום? לישון...ולקום אם יש סיבה טובה לקום בשבילה.
לילה או יום? לילה...אין ספק!

204 או משו כזה

שם: מורי גיל: 23 עיר מגורים: ירושלים הופעות של גלעד שהייתי בהם: עיר הבירה,ניצנים וצוללת צהובה אומנים חביבים עליי: עברי לידר ,אביב גפן,ירמי קפלן הכישרון שלי:ציור התחביבים שלי:לצייר השיר של גלעד שאני הכי אוהב: הבזק אייסיקיו/מסנג'ר/מייל:מסנג'ר:[email protected] איסקיו :345762024 מכונית או אופנוע? אופנע מכתב או שיחה בטלפון? שיחה בטלפון לישון או לקום? לישווון לילה או יום? לילה

אז ככה..

שם: סתיו גיל: עוד מעט 16 עיר: פ"ת (תוציאו אותי משםםםם) הופעות של גלעדייי: המממממ לא הייתי בכלל אוווווף באיזור המרכז הן תמיד בשבת! אומנים: רמי קלינשטיין, מאיר בנאי כישרון: אני שרה וכותבת. תחביבים: לשמוע אותו ומוזיקה בכלל,לראות סרטים... שיר אהוב של גלעד: אחותי איסיקיו: אה... זה כבר רק למי שאני מכירה ממש... מכונית/אופנוע: אופנוע מכתב/שיחה: מכתב לישון/לקום: רוצה לישון, טוב לקום.... לילה/יום: לילה...

גמני

שם: עדי גיל:23 עיר מגורים: יובלים שזה חור ליד כרמיאל הופעות של גלעד שהייתי בהם:אמממממ
אומנים חביבים עליי: עברי לידר,חמי רודנר,קורין אלאל,ערן צור ורבים וטובים אחרים הכישרון שלי: לבלבל תשכל לאנשים התחביבים שלי: רכיבה על סוסים וצפייה מאסיבית בטלבזיה השיר של גלעד שאני הכי אוהב: ציפורים אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: מכונית אואופנוע? מכונית מכתב אושיחה בטלפון? שיחה לישון או לקום? לישון לילה או יום? יום

גמני

שם: שיר
עיר מגורים: רעננה
הופעות של גלעד שהייתי בהם: בבארבי בת"א ב30.7 (ובתקווה גם ב8.10)
אומנים חביבים עליי: גלעד כמובן, עברי, ירמי ורד הוט (אבל הם לא מכאן
)
הכישרון שלי: ההה... ציור(?)
התחביבים שלי: כנ"ל
השיר של גלעד שאני הכי אוהב: כרגע זה ימים כי שמעתי אותו אתמול בבוקר וזה היה במקום
אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: אין לי כוח
מכונית או אופנוע? מכונית
מכתב או שיחה בטלפון? מכתב
לישון או לקום? לישון
לילה או יום? לילה

ממ גם אני עונה../images/Emo13.gif

שם: הדר גיל: 14 וחצי עיר מגורים: ראשון לציון הופעות של גלעד שהייתי בהם: ממ נראה לי שרק ניצנים אומנים חביבים עליי: יש הרבה אבל בעיקר עברי לידר וגלעד.. הכישרון שלי: אממ... שירה.. לפי מה שאומרים.. היום יש לי שעור ראשון של פיתוח קול=] התחביבים שלי: לשיר, לשמוע מוזיקה, לרקוד כמו.. בלרינה נכה.. ולצחוק.. הרבה.. השיר של גלעד שאני הכי אוהב: הבזק, עכשיו טוב, סופי.. אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: *ICQ#193435783 *מסנג'ר+מייל: [email protected] מכונית או אופנוע? אופנוע מכתב אושיחה בטלפון? נראה לי שיחה בטלפון.. אבל זה תלוי.. לישון או לקום? לישון לייק דההה
לילה או יום? גם וגם:) נגמר
אוף

גמאני יכולה? ../images/Emo9.gif

שם: שיר יצחק
עיר מגורים: באר שבע (קורה)
הופעות של גלעד שהייתי בהם: ניצנים 2004 וזהו.. (הוא לא בא לב"ש
)
אומנים חביבים עליי: גלעד כמובן, עברי, היהודים, שייגעצ, שוטי הנבואה.. נו אני לא צריכה להמשיך, הבנתם מה אני אוהבת :)
הכישרון שלי:
בו. אמממ.. לא יודעת, במה אני מוכשרת? יש לי כישרון להכין דברים יפים ויצרתיים לאנשים חחחח לא יודעת נו..
התחביבים שלי: מוזיקה כמובן, אייסיקיו, סתם לישון
השיר של גלעד שאני הכי אוהב: "אחותי"
אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: *אייסיקיו- 155522034 *אימייל- [email protected]
מכונית או אופנוע? מכונית.
מכתב או שיחה בטלפון? תלוי מה רוצים להגיד.. אם זה משהו ריגשי- אז מכתב
לישון או לקום? לישון, לישון.. שונאת להתעורר בבוקר, זה הכי מעייף בעולם
לילה או יום? אחר- הצהריים :)

A N I g M A

New member
אני אעשה הכל כדי לא ללמוד תנ"ך

שם: סיוון/סיוונואל.. מה שבא לכם
עיר מגורים: ירושלים
הופעות של גלעד שהייתי בהם: ניצנים..פסטיבל הבירה.
אומנים חביבים עליי: גלעד
, תומר
, עברי לידר
, זהות שבורה
, מיקה קרני
, היהודים
... זה מה שעולה לי לראש.
הכישרון שלי:אממ.. שירה |מסמיקה|
התחביבים שלי: לשיר, לעשות מוזיקה.. לכתוב.
השיר של גלעד שאני הכי אוהב: סופי
אייסיקיו/מסנג'ר/מייל: [email protected] (מסנג'ר)
מכונית אואופנוע?: מכונית יפנית. חדשה, אם אפשר.
מכתב אושיחה בטלפון?: תלוי עם מי
לישון או לקום?: כל כך לישון
לילה או יום?: לילה. לילה=חושך=לישון.

3נטוש

New member
אני!

שם:נטע גיל: 14.2 עיר מגורים: קרית ביאלק הופעות של גלעד שהייתי בהם: שום דבר..בעעעע אני מתה להיות! אומנים חביבים עליי: גלעד,עברי לידר,שייגעצ,הדג נחש.. הכישרון שלי: אממ יש כמה.. אני משחקת טניס ומנגנת בכינור.. התחביבים שלי: אממ לשחק טניס,לקרוא,להיות במחשב,לשמוע מוזיקה.. השיר של גלעד שאני הכי אוהב:"מותק שלי" אייסיקיו/מסנג'ר/מייל:291133093 מכונית או אופנוע? מכונית מכתב או שיחה בטלפון? שיחה לישון או לקום?לישון לילה או יום? ממ לילה...

original hila16

New member
ואני...

שם: הילה גיל: עוד מעט 16 עיר מגורים: רחובות הופעות של גלעד שהייתי בהם: לא הייתי
אומנים חביבים עליי: היהודים, גלעד שגב, avril lavigne, שייגעצ ... הכישרון שלי: לא יודעת
התחביבים שלי: לראות טלויזיה, לשמוע מוזיקה, לקרוא, לבלות, לנגן בגיטרה
השיר של גלעד שאני הכי אוהב: ציפורים וימים
מכונית אואופנוע? מכונית מכתב אושיחה בטלפון? מכתב..
לישון או לקום? לישון.... לילה או יום? גם וגם

למעלה