יודית בערוץ 11!!!!!!!

PianoGirl20

New member
יודית בערוץ 11!!!!!!!

במקרה פתחתי והראו אותה עושה את 'לקחת את ידי בידך' וזה היה בעיבוד פסנתר מזה יפה!! והיא גם ניגניה את זה עם הגיטרה..אוך, זה היה כזה יפה!!! היא עכשיו שרה את 'באה מאהבה', מי שער, להסתכל!

PianoGirl20

New member
מסתבר שהראו

כמה הופעות שונות של יהודית..אחרי 'לקחת את ידי בידך' (שהיה בעיבוד פשוט מהמם מאיזו הופעה שאף פעם לא יצא לי לראות) היה את 'באה מאהבה', אחרי זה את 'למה את בוכה' שיודית שרה עם נורית גלרון ואחרי זה את 'צער לך' עם אריק איינשטיין. אני חייבת לומר שלמרות שאני אוהבת את הקול של יודית איך שהוא היה פעם, אני דיי שמחה שהיא נפטרה מה'רייש' ההיא..

"שירים שאוהבים", לא?

צער לך היה הקליפ האחרון? אם כן, זה היה שירים שאוהבים... לא מאמינה שפספסתי את זה שוב...

PianoGirl20

New member
אני חושבת שכן..

אחרי זה הראו את זה שוב ב-4 בבוקר, ובהתחלה (שפיספסתי) היה את 'סליחות' בביצוע המקורי מפסטיבל הזמר ב-78', אחרי זה היה את 'הילדה הכי יפה בגן' בביצוע מקסים שיודית עושה לבושה כילדה קטנה וחמודה, ויוני רכטר מנגן בפסנתר, אחרי זה היה את 'בראש אחד' עם דני ליטני, מין קליפ הזוי ומוזר.. ואחרי זה כבר היה את 'לקחת את ידי בידך' (ששוב אני חייבת להגיד שהיה פשוט בעיבוד מדהים בזכות איזה פסנתרן ממש מוכשר שניגן לה). ואחרי זה את באה מאהבה וכל השאר..

YA2007

New member
אז מה אם פספסתם ../images/Emo35.gif

את רוב הקטעים יש ב-YOU TUBE, ואפשר למצוא בפורום את הקישורים אליהם...

PianoGirl20

New member
אני יודעת ש..

את 'צער לך' עם אריק איינשטיין, 'בראש אחד' עם דני ליטני, 'באה מאהבה', 'למה את בוכה' (עם נורית), וגם את 'סליחות' מפסטיבל הזמר העברי יש ביוטיוב, את הקטע של 'לקחת את ידי בידך' בעיבוד היפה ההוא אין אותו ביוטיוב (לצערי) וגם לא את 'הילדה הכי יפה בגן'.

PianoGirl20

New member
האמת שגם אני לא

מוצאת את זה...מוזר. דווקא זכרתי שראיתי את זה שם מתישהו..יש שם את 'ילדות נשכחת' שמבצעות יודית ונורית, ו'למה את בוכה' זה בטוח מאותה ההופעה, אבל משום מה זה לא שם....סורי.

למעלה