יודאיקה בס"ד מחפש סידורים, מזוזות(הקלף,לא הבית), וסיפרי קודש(עדיף ישנים) מישראל וממרוקו תודה, חן
ח חן האספן מנהריה New member 31/7/03 #1 יודאיקה בס"ד מחפש סידורים, מזוזות(הקלף,לא הבית), וסיפרי קודש(עדיף ישנים) מישראל וממרוקו תודה, חן
א אבא של נעם New member 31/7/03 #2 אתה לא קצת "מתפזר" על הרבה תחומים? לא שזה רע, אבל... מי שלא מתמקד מקשה על עצמו, בעיקר באופן כלכלי, להגיע להישגים באספנות. והתחומים שאתה בוחר, ברוך השם - תחומים שבהם כל פריט עלול לעלות הרבה כסף... בכל מקרה - בהצלחה.
אתה לא קצת "מתפזר" על הרבה תחומים? לא שזה רע, אבל... מי שלא מתמקד מקשה על עצמו, בעיקר באופן כלכלי, להגיע להישגים באספנות. והתחומים שאתה בוחר, ברוך השם - תחומים שבהם כל פריט עלול לעלות הרבה כסף... בכל מקרה - בהצלחה.
ח חן האספן מנהריה New member 31/7/03 #4 נכון בס"ד אני מיתפזר על הרבה תחומים כי אני אוהב הרבה דברים!! אבל עכשיו אני חושב איזה אוספים להשאיר ואיזה לא,כי באמת זה יותר מידי תודה, חן
נכון בס"ד אני מיתפזר על הרבה תחומים כי אני אוהב הרבה דברים!! אבל עכשיו אני חושב איזה אוספים להשאיר ואיזה לא,כי באמת זה יותר מידי תודה, חן
P powo New member 31/7/03 #3 חן אתה מתפזר שלום חן אני יצרתי קשר איתך באתר אספנט בקשר לטלפון.הסיבה שלא מכרתי לך את הטלפון.היא שאתה קטין.וזה בעיה.האם גם כאן אתה רוצה לקנות כל מה שזז.
חן אתה מתפזר שלום חן אני יצרתי קשר איתך באתר אספנט בקשר לטלפון.הסיבה שלא מכרתי לך את הטלפון.היא שאתה קטין.וזה בעיה.האם גם כאן אתה רוצה לקנות כל מה שזז.