יוגי [קוקו-לוקו] או

KiaritChan

New member
יוגי [קוקו-לוקו] או

חשבתי לפתוח דיון כזה כי..זה פשוט משהו שאי אפשר להתעלם ממנו בסדרה,אני מדברת על:השיער. כל אחד וקולקציית השיער המוזרה שלו..הכי בולט לדעתי הוא כמובן,יוגי. כאילו,בכמה קופסאות ג'ל הוא השתמש לעזאזל?! וכמה זמן לקח לצבוע לו ת'שיער ב-שלושה צבעים-!? [סגולשחורצהובXD] והוא לא מתבייש להסתובב ככה ברחוב?O_O; בעצם הוא לא צריך..XD..לאחשוב. ויאמימאליק,WTF?!נראה כאילו הוא התחשמל או משהו. כל הקוצים האלה,והפוני..והמוזריות O_O;. אבל ת'אמת,זה מוסיף לאישיות המרושעת שלו XDDD..כי לרשעים יש שיער מטריד D:. ויש עוד המוןהמון שיער מטריד בסדרה הזאת XD..אני רק נתתי דוגמאות לסגנונות הכי מוזרים בסדרה לדעתי XD ^^;.. אגב, דיון מטריד. אבל זה מצחיקXD נה..וכי גמאני אוהבת צ'יבים [:..

blck angel1

New member
*סוקלת אותך* מאריק סשקסי *.*

ממ צודקת
באמת.. לצבוע כמות של שער כזאת ולהעמיד אותה ככה זה דורש הרבה כסף XD

KiaritChan

New member
לא אמרתי שהוא לא ^^..

מאליק אכן שקסע. והשיער שלו בסדר! ^^ והיאמי שלו כזה קאוואי!!!!!!!!!!! אבל הוא נראהכאילו הוא התחשמל XD..גם כל הקשקושים על הפרצוף שלו,והוורידים שתמיד בחוץ XD...XDDDDDD

blck angel1

New member
זאת ילדים יקרים תוצאה של שימוש

מופרז בסמים! הורידים יוצאים החוצה , ולא טוב להם... וגם ילדים יקרים עם אתה רוצה שער כמו של מאליקה לכו רטובים ויחפים לעבר התקע הקרוב ,ותוך שניות קבלו גם צבע וגם שער כמו של מאליק!
לא לקחת ברצינות מה שכתוב פה!!! להתחשמל זה אסור!!

blck angel1

New member
כי אסור להתחשמל ><

כי שקע ותקע מחברת החשמל אמרו!! את א פעם לא מקשיבה לבובות בוגרות ממך!! איזה חסרת בגרות!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סורי ^^

anime4ever

New member
אאמממממ....

מיצי... אנבי!!!! *____* לא ליסקול על מה שכתוב בצד...

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| נמ. ^^~

לסטו יש את השיער הכי נורמלי בסידרה. ^____________^ ולבאקורע את הכי יפה. >_> ולאטמו ויוגי שיער מטריד ._." ואני אוהבת את השיער של מאליק והיאמי המטורף שלו. XD חוצמזה שביוגיאו בכלל יש בעיות ציור, כי הם הולכים בזיגזג והם עקומים לגמרי, אז למה ציפיתם מהשיער?

KiaritChan

New member
טוב.כי זה סטו D: הוא חייב להיות נור

מאלי.
ולבאקורע..הא.שיער לבן *_*; אבל גמלו יש צורה מוזרה [לבאקורה,לא לריו.] נראה כאילו ישלו קרניים במקום פוני XD..[אם תסתכלו טוב תיראו בצד הראש שלי 2 קצוות שיער שקצת טיפסו גבוהה מידי,כמו קרניים של שטן XD] חמוט ^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|XD

כשחושבים על זה, את צודקת. ^^; וסטו לא נורמלי. ;;

KiaritChan

New member
נכון.הוא יצור. והוא אונס אטמו D:

ולבאקורה יש פטמ שקסע.
את חושבת שהוא ייתן לי לתפוס בה? ;;

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| כלכך נכון. *-*

וודאי שהוא ייתן לך.
רק תוודאי שריו או מאליק לא בסביבה.

KiaritChan

New member
אניאכניס אותם לצינוק ואנעל אותם [:

או שאני אזרוק להם ת'חולצות לפח ואבהה בפטמ.

למעלה