יוגי הו!

NYMets Man

New member
שחק נגד גבי

אבל הוא לא מספיק טוב בזה כדי להביס ילד בן שמונה... אם יש לך אח קטן צור קשר

Y o u R M a N

New member
דחליל איך היה בעבודה ?

נו מנהל היה גדול כמו שרצית? בטח הוא נתן לך הרבה לשתות אחרי זה אה ובקשר ליוגיהו אין לי מושג מה זה אז אין טעם לשחק איתי... ואם אתה יודע מה זה אז למה שאתה לא תשחק איתו? הרי אתה מכיר את כל החוקים במשחקים כמו בביסבול איך להפסיד! חחהחההה מפסידן! אפילו בייסבול הוא מפסיד!

NYMets Man

New member
עזוב... הוא אמר לי

הוא לא רוצה לשחק נגד ילד עם שם של מתחנגל

NYMets Man

New member
לא... לא התבלבלו

אתה מתחנגל... מממ... אני הומו... אתה זה שבשלב ההתכחשות המינית ואיך להרשים בחורה... כשתגיע לאן שאני הגעתי... בעצם לא... שתתנשק פעם ראשונה (ולא... גבר לא נחשב וגם לא פוסטר!) אז תדבר איתי

Y o u R M a N

New member
חה ! לאן הגעת?

נראה הגעת לקטע הזה שראית פעם ראשונה בת חחחח אתה לא יודע לאיזה קטעים אני הגעתי אז תתחיל להרגיע כי לא תגיע לקטעים כאלה עד שתיתחתן... אם תתחתן חחח מי תרצה דחליל כבעל! חהחהחחה LOX SVOLATCH IDI UCHIS PISATS NAHUY SUKA!

NYMets Man

New member
אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם

שוב... ביום שתתקרב למה שאני עשיתי בחיים (זה נוגע לבחורות, השכלה, חברים) תדבר... עד אז תהיה בשקט... כי עוד התגרות אחת ויש כאן מישהו שמכיר אותי טוב שיאמת את הדברים... ואני לא דחליל... מאיפה הבאת את זה? נו טוב... אייקיו 8 אמרתי אה? אתה ב-4

Y o u R M a N

New member
מי יאמת את זה?

שירי הגיבן מינוטרדם 2? חהחהח איתה הגעת לקטע כזה? וואי אני מרחם עלייך או שדווקה לא אתם מתאימים בחד חח אולי יעשו סרט חדש : " בחזרה לערץ גוץ עם הדחליל והגיבן מנוטרדם 2" וואי סרט לילדים בני שנתיים!

NYMets Man

New member
אוי אוי אוי :\

די... כמה שהפורום הזה לא מעניין אותי, ואני חופשי לדבר פה איך שאני רוצה כאן הרמה ירדה מתחת לכל מה שאני מסוגל לרדת... זזתי לארוחה המשפחתית... גבי... תשמע... לריב ככה? מילא... אבל אני רוצה שתדע... אתה ילד מאוד מיוחד... ואני לא יורד עליך ולא כלום... אתה באמת ילד מיוחד טיפש כמוך הרבה מאוד זמן לא ראיתי... פה זה נגמר

Y o u R M a N

New member
טוב עזוב אותי עלית לי כבר על העצבים

לך תוכל איזה עוף ותרגיש טוף!

Ana1 9

New member
מה אני אגיד לך..

זה פשוט רעיון "כביר" למצוא לילד בן 8 שותף למשחקים דרך האינטרנט...
בהצלחה...

די לריב

אנשים אולי ננסה לדבר כמו בני אדם ולא לריב?
....מקווה שתבינו שמריבות לא יביאו לכלום בחיים

למעלה