יוגה דינמית.

taibox

New member
יוגה דינמית.

שלום לכולם. אני מחפשת יוגה דינמית ומאתגרת,חוץ מאשטנגה. קיבלתי המלצה לתרגל shadow yoga ,נאמר לי שמשולבים שם בה אלמנטים מאומנויות לחימה(?). השתתפתי בסדנה של shadowyoga וזה בכלל לא היה בכיוון... אולי מישהו יכול להמליץ לי על שיטת תירגול ו\או מקום? תודה מראש לכל העונים.
 

avnerika

New member
המלצה מתוך נסיון...

מצאי לך מורה. כדאי להתנסות שוב, גם אם באותה שיטה-עם מורה אחר. ישנם מעט מאד מורים מדהימים ליוגה, אשר מבינים מהותה האמיתית של היוגה. קשה למצוא אחד כזה או אחת כזו ולכן לעיתים צריך קצת להתאמץ-וזה שווה את המאמץ. לפעמים את גם עשויה לפגוש אדם כזה ולא להבחין בכך עקב ציפיות מוגזמות או ראיה מוטעית של המציאות. אין אדם שיכול באמת להמליץ לך, החוויה שלך היא אישית ושונה מזו של אדם אחר. אז להתנסות ולפתוח את הלב בהצלחה
 
כמה תשובות

ראשית, הייתי בודקת את מה שניסית עם מורים אחרים- למשל אשטנגה, לדעתי חלק גדול מהעניין הוא חיבור למורה הנכון. מעבר לזה, יש מורים שמלמדים יוגה זורמת שנקראת ויניאסה יוגה, פראנה ויניאסה או יוגה flow- הייתי מנסה גם את זה. במרכז פראנה בת"א יש הרבה מורים שמלמדים יוגה דינאמית- הייתי עושה שם מנוי לחודש ובודקת את כל האופציות, עש שתמצאי את "האחד".
 
למעלה