יובש

החלפת הגלולות למדבקה לא תעזור

מהסיבה הפשוטה-נכון שזה מגיע בצורת מדבקה אבל אלו הורמונים לכל דבר-הווה אומר אותה פעילות שלילית שנגרמה לה(חוסר חשק).....

יובש

כשאני לוקחת גלולות אני מרגישה שרמת החשק המיני שלי ירודה. וכשאני לא לוקחת גלולות החשק יורד בעקבות הפחד להריון (אני ובעלי מאוד פוריים). אני לא יוזמת את הסקס כי בדרך כלל "לא בא לי" וכאשר בעלי יוזם והוא "מחרמן" אותי, אז כשמגיעים לחדירה אני פתאום מתייבשת, מה שמקשה על החדירה והופך את הסקס ללא נעים וכוחני. גם כשהוא נוגע לי בדגדגן אז בהתחלה זה נעים ופתאום כבר לא, וגם שם אני כבר מרגישה כאב מהמגע והחיכוך. מה לעשות?, יש לי הרבה פנטזיות מיניות שאני לא מצליחה להגשים עקב כך.ולכן אין לי גם חשק ליחסי מין. אם זה היה תלוי בי, זה יכול לחכות גם חודשים. האם הבעיה בי? בבעלי? האם זוהי בעיה נפוצה?, האם יש לכך טיפול, ןאם כן למי לפנות (אני אחרי שתי לידות, אם יש קשר...)

../images/Emo24.gifלצערי התופעה מוכרת וידועה

וכיום יש יותר ויותר מחקרים על השפעתן השלילית של הגלולות על התפקוד המיני של נשים. יחד עם זאת, יש מקום לחשוב מה עדיף....הזיון או הסיכון...(סליחה על הבוטות, זה רק בגלל החרוז...). מכל מקום, יש אמצעי מניעה נוספים כפי שהזכירה העונה הקודמת ששחכה...קונדום. עידן מיליצ'ר

אמצעי מניעה

ראשית, תודה על התגובות. אז ככה, מבחינת התקן תוך רחמי, לאחר ייעוץ עם רופא הנשים שלי, הוא לא ממליץ ואני גם מעדיפה לא להתעסק עם גופים זרים בגופי. בקשר לקונדום, בעלי בגישה שגבר נשוי לא צריך להשתמש בקונדום (כנראה מזכיר לו את תקופת ה"הוללות, שלו) ולא רוצה להתייחס אליי כאחת מהן. מה שמחזיר אותנו לגלולות..... מה עושים?, כיצד אפשר לגרום לי לחשק מיני לפחות מינימלי?

למעלה