יובש בעיניים

lalush3

New member
בוקר טוב

נירית תודה רבה על התשובה הרופאה לא אמורה לומר לו שהטיפות מכילות סטרואידים ומה התוצאות או לפחות להגיד לו שהטיפול היחיד נעשה רק בטיפות האלה בפםעם הבאה שתהיה לו דלקת זאת לא מחויבות שלה בתור רופאה? תודה והמשך יום נעים

דלקת עינים

שימוש ממושך או חוזר בטיפות סטרואידיליות אינו מומלץ . יש לחפש הגורם לדלקות החוזרות - יתכן חיידק עקש או דלקת כרונית של שולי העפעפים - הדבר מצריך ברור וטיפול הולם. שילחי אותו לבדיקה אצל רופא עיניים.

lalush3

New member
יובש בעיניים

ערב טוב לכולם. אני חדשה פה בפורום אבל ישנו נושא שמאד מטריד: לחבר שלי היתה דלקת בעיניים לפני שבועיים בערך והרופאת משפחה או עיניים נתנה לו טיפות עיניים בשם דסקמצין יש לי שתי שאלות ברשותכם: 1) הטיפות עיניים מכילות סטרואידם? עכי אם כן אני הבנתי שאם חבר שלי מקבל דלקת עיניים חוזרת הטיפול היחיד שאפשר לקבל הוא בסטרואידיטם האם זה נכון? 2) כתוצאה מהשימוש יש לו יובש בעיניים כבר שבוע בערך האם יש איזו תרופה או תרופת סבתא טבעית שאפשר להשתמש בה? כי זה ממש מציק לו והעינים שלו שורפות. אני מאד אשמח לקבל תשובה שיהיה שבוע טוב ולילה טוב לילך

lalush3

New member
הי דר אורן מן

אין לחבר שלי דלקות חוזרות יש לו יובש בעיניים לאחר שימוש בטיפות עיניים עם סטרואידים השאלה שלי היא אחרת במקרה ותהיה דלקת עיניים נוספת האם הטיפול היחיד יהיה בטיפות עיניים המכילות סטרואידים? או שיש משהו אחד למקרה והדלקת תחזור ושנית האם זאת לא מחויבותה של הרופאה לעדכן את המטופל שיש סטרואידם בטיפות כי באלות צרכן לא רשום ואני קראתי אותו תודה על ההתייחסות לילך

למעלה