|יובש בעיניים

rinat043

New member
|יובש בעיניים../images/Emo35.gif

היי בנות יקרות... אמנם אני לא כותבת פה הרבה אבל אין יום שאני לא נכנסת לפורום לפחות פעמיים.. ככה לראות מה שלומכן.. בכל אופן, רציתי לשאול האם גם לכן יש תופעות של יובש בעיניים.. משום מה התופעה הזו התחילה לי מאז שהתחלתי עם טיפולי IVF אז אני מניחה שזה קשור לרמות הורמונים בגוף או אולי בכלל לאנדו' (או שאני סתם מאשימה בכל דבר שקורה לי את האנדו'), וזה ממש ממש מציק, אני פשוט מתעוררת באמצע הלילה עם כאבים נוראיים בעין, כאילו הרגשה שנכנס משהו לעין שלא עוברת במשך כמה שעות עד שאני שמה קוקטייל של ג'לים וטיפות עיניים..

זואילי

New member
לא מכירה את התופעה על עצמי ../images/Emo12.gif

שאלת את רופאך?
בטיפולים.

rinat043

New member
תודה רבה, בהצלחה גם לך../images/Emo140.gif

הרופא עיניים לא חושב שיש קשר בין הדברים עם סוריאנו עדיין לא התייעצתי

ha1231

New member
יש לי מידי פעם תופעה כזו אך לא חושבת שזה קשור

לאנדו', יש טיפות עניים כמו דמעות מלכותיות, מאוד רצוי להשתמש בהם בעת תופעת היובש זה עוזר מאוד להקל על העיין. האם את עובדת הרבה מול מחשב? אם כן אז רצוי לעשות הפסקה מידי כמה זמן לעצום את העניים ולתת להם לנוח, ואם זה לא עוזר אז לעשות קצת קומפרסים עם מים קרים.

rinat043

New member
כן אני באמת משתמשת

בטיפות אבל זה גם כבר לא כ"כ עוזר, כנראה שזה בגלל שאני כל היום מול המחשב בעבודה| אולי אני אנסה באמת את הקומפרסים תודה בכל אופן..

nhmhphmh

New member
די מוכר לא בטוחה אם יש קשר

היה לי את התופעה שאת מתארת שמצבי היה יותר גרוע עם האנדו, לפני שעברתי אתה ניתוח. לי יש גם הפרדות זגוגית - אני רואה מעין כתם שקוף כל הזמן ונאמר לי שיובש בעיניים יכול להיות אחד הגורמים המחמירים לתופעה.קראתי פעם איזה שהוא מאמר שחקר את הקשר בין שינוי הורמונלי להפרדות זגוגית לא יודעת לגבי יובש כללי.

rinat043

New member
../images/Emo12.gifוזה עבר לך?

כלומר, היום כבר אין לך את אותו כתם שקוף..? מה הטיפול שאת מקבלת או שזה רק טיפות וג'לים למיניהם? מקווה שזה יעבור, מספיק לנו האנדו'

nhmhphmh

New member
זה לא עובר

אני כבר יותר משנתיים עם זה. פשוט התרגלתי לזה וזה לא משהו שמפריע לתפקוד היום-יומי. אחד מהרופאים זרק שאולי עם השנים זה יוכל לשקוע, אבל בינתיים אני תקועה עם זה. אין לזה טיפול פשוט צריכים להגיע פעם בכמה חודשים לביקורת לראות שאין פגיעה ברשתית. מה שכן עברתי לעדשות מגע יומיות שהן יותר טובות לעיניים יבשות. יהיה בסדר.

לא מוכר לי

אבל שווה לבדוק בדף המצורף לכל תרופה בתופעות הלוואי של כל מה שאת מקבלת ל-IVF ואז לחקור יותר במידה ורשום שמי מהם אם בכלל גורם ליובש בעניים תרגישי טוב

למעלה