יובל על העטיפה של העמותה לחקר התמותה
א איז New member 16/8/02 #3 ../images/Emo51.gif ../images/Emo3.gif האמת לא יצא משהו... וגם אני חייב להגיד שזה לא רעיון מקורי - ראיתי שמישהו עשה תמונות כאלה של כל נירוונה... בפורום נירוונה או פורום גראנג´... לא זוכר.
../images/Emo51.gif ../images/Emo3.gif האמת לא יצא משהו... וגם אני חייב להגיד שזה לא רעיון מקורי - ראיתי שמישהו עשה תמונות כאלה של כל נירוונה... בפורום נירוונה או פורום גראנג´... לא זוכר.
א איז New member 16/8/02 #6 הנה.. אביב גפן. לא קשור אבל בכל זאת להלהלה. מה שכתוב לו על החולצה ומוסתר - KISS MY ASS. זהו.
‡ ‡NoK New member 17/8/02 #8 והנה אני ../images/Emo9.gif השקעתי..נעזרתי בצייר מי שמכיר אותי יבין את הקטע של "נכון אני כבר לא טובה?" נ.ב..איזה כיף לי..התמונה שלי מופיעה בדף פתיחה בפורום יהודים, חולון אזור ופה..
והנה אני ../images/Emo9.gif השקעתי..נעזרתי בצייר מי שמכיר אותי יבין את הקטע של "נכון אני כבר לא טובה?" נ.ב..איזה כיף לי..התמונה שלי מופיעה בדף פתיחה בפורום יהודים, חולון אזור ופה..
‡ ‡NoK New member 18/8/02 #12 חחחחחחחח ../images/Emo24.gif מיש.. יילך לי.אתה עוד תראה.סניף.. אה, והנה אתה