יובל, מה זה "גונטינג"?

../images/Emo5.gif

צרם לך? תציק - תציק!

הגונטינג הקהה הוא דווקא בהיר (ידית בצבע אדום) והגונטינג הכהה הוא הגונטינג החד (ידית בצבע שחור). תודה על התיקון.

fusion boy

New member
מישהו בארץ מייצג אותו?

בכלל מי בארץ מתעסק באומנויות פיליפיניות מלבד אבי מוריה ואתה?

נכון להיום רק אנחנו.

קרי גיא רפאלי: חברי ושותפי ואנוכי... לצערי: בי אינו עוסק כיום בנושא הפיליפיני.הוא טען כי מדובר היה בהתנסות ברמה הבסיסית, לדידו וכי את זמן אימוניו הוא מבכר להשקיע באהבתו האמיתית והתמחותו הגדולה: שינג-אי. היו עוד מס' מורים שנגעו בתחום הפיליפיני: מי פחות - מי יותר, לעומק. עד כמה שידיעתי משגת: בית סיפרנו הוא בית הספר היחידי המלמד ארניס כשיטה כוללת (נשק, יד ריקה והקשרים בניהם) + השפעות נלוות של ו'ינג-צ'ון, סילאט וכל מיני...

WhiteBear

New member
יובל - יש לי הצעה...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה דעתך שכל פעם שאתה רוצה לתקן הודעה שלך, פשוט תעתיק אותה מחדש, ואת ההודעה עם שגיעות הכתיב תשאיר הודעה עם
- למחוק שגיעות כתיב אני לא בטוח שזה יהיה לך יותר יעיל, אבל אין לי בעיה לעזור לך בזה אם אתה מעוניין
...

הצעתך נדחתה.

אין בה ייעול של ממש שכן השגיאה היא לרוב: אות בודדת. עד שההנהלה תמחוק, ערברב של קוראים לא יבינו מה נפל עלי ומדוע כתבתי הודעה כפולה. ובכל-זאת: חן-חן על הרצון הטוב. יובל.

הימצאות נציג של אינוסאנטו בארץ...

לא, עד כמה שידוע לי. ישנו בית-ספר בירושלים המתרגל אסכולת קונג-פו שמקורה ב- JKD אבל לא מבית מדרשו של גורו דן אינוסאנטו ולא מהתקופה בה עסקו ב- JKD בלחימה פיליפינית, אינדונזית וכו'. קצת חבל... אני ממתין שיהיה נציג בארץ כי יש לנו ה-מ-ו-ן במשותף: הן בתפישת העולם והן בסגנון העבודה. אני משער כי הדמיון נעוץ הן בעובדה שעבודתו של אינוסאנטו עמוסה בחומר פיליפיני (נשק ויד ריקה) והן בעובדה כי בראם (ראש השיטה שלנו) מאוד מושפע מאינוסאנטו ומצוי בקשרי חברות וחילופי ידע עם בכירים מתלמידיו.

crane

New member
../images/Emo6.gif תזכורת לעצמי:

לא להתעסק עם יפנים ענקיים. גם וופל יכול להיות נשק מסוכן (ברחוב תסתדר עם מה שיש!).

zoti

New member
גם אני נשוי וגם אני הייתי בטוח שזה

איזה אגוזי.

crane

New member
אני מבין שבעולמך, כל מה שאישה מחפשת

אצל גבר זה יכולת הפרדה בין וופל מצופה לכלי נשק... עכשיו אני מבין איך תפסת כזו מציאה

crane

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif

רק תזכור שביום בו תצביע על סכין ותגיד לאשתך: "יקירתי, תביאי לי בבקשה את הפסק זמן", אתה תמצא את עצמך ישן לבד על הרצפה בדוג'ו.

gafni

New member
נדבר א ח ר י משבר 7 השנים

ומזל טוב לגברת האמיצה שנישאה לקרח ונשואה לבלונדיני

למעלה