יובל- לשאלתך...

עילית33

New member
יובל- לשאלתך...

לאן נעלמו כל יושבי גרמניה.. אז אני כאן, קוראת אתכם בעיקר ועוקבת מרחוק. רק לידע כללי...

עילית!!!../images/Emo140.gif

היי, ת´געגעתי! מה שלומך? למה עוקבת מרחוק? איך הגרמנית? מה חדש? התחלת להתרגל? מי עיצבן אותך?

עילית33

New member
יובלי../images/Emo39.gif - והיכרות קצרה.

ת´געגעתי גמני. אצלי בסדר , תודה. מרחוק כי הייתי זקוקה לחופש מהמדיה הזו במתכונתה הנוכחית שהיוותה מקור להרבה תיסכולים בזמנו. הגרמנית חרא- תודה. רק מה, יצא לי לנהל שיחה היום עם פסיכולוגית (ריאיון בלבד- לא להילחץ) במשך שעה וחצי בגמנית!!!! ולא רק זה, אלא שהיא אפילו הבינה אותי !!!!!!!!!! ואני אותה- ככה ככה, רוב הזמן ניחשתי...
מצאתי ספר ללימוד גרמנית בעיברית- וזה עזר לי מאוד להבין קצת יותר.. בדיוק היום התחלתי לחפש שוב בית ספר לשפות..נראה לי שאני בשלה לחזור להתמודד עם הדבר הזה שקוראים לו גרמנית
התרגלות- כן, מתה על מזג האויר המקסים ( חיית חורף שכמותי או במילים אחרות דובונת שכמותי) , תרבות- ככה ככה אבל הרבה יותר מקודם ובהחלט יש שיפור בביטחון שלי ובהתמצאות.
עיצבן אותי? אני בעיקר. שלום לכל החדשים, עילית מגרמניה כאן.
נשתמע עילית33

מה חרא?!

אם ניהלת שיחה של שעה וחצי בגרמנית אז את משתפרת פלאים! את פשוט לא שמה לב. תראי, עוד יבוא היום שזו גם לא תהיה כזאת משימה לנהל שיחה כזו. מתי את מגיעה למערב?

ליילה

New member
אמממ... אני לא רוצה להפריע באמצע

שיחה פרטית, אבל לא יכולתי שלא לשמוע על ספר בעברית ללימוד גרמנית... אני כבר שלוש שנים מנסה להתגבר על השפה הזו ולא כל כך הולך לי, אז איזה ספר זה??? עכשיו כשיש לי פה הרבה זמן פנוי, החלטתי אולי להסתער מחדש, אם יש עצות, אשמח לשמוע ודרך אגב.. נעים מאוד עילית, אני מרב

עילית33

New member
היי מירב

הספר הוא בהוצאת פרולוג - ללימודי השפה הגרמנית. זה לא הופך את זה לקל יותר אבל זה עושה קצת סדר בבלאגן שניסיתי להתמודד איתו בחצי שנה לימודים ולא הצלחתי למצוא את הידיים והרגלים. כשזה מוסבר בעיברית זה מתחיל טיפה לקבל היגיון - והיות וכבר בכל זאת יש לי בסיס כלשהו , אז זה פשוט פותח כמה דלתות.. נעים לי גם להכירך
, ואני מאחלת לך ניהול נעים ופורה ( בטוח תיהני כי יש כאן אחלה אנשים).

עילית33

New member
היי סירפדי

התגעגעתי וזה.. וגם גנבתי לך את ה - וזה.. מה חדש בדנמרק?

judyr

New member
כנסי כנסי מהר

מילא להפוך מפעילה לנחבאת אל הכלים... אבל להעלם אפילו מהמסרים:(

עילית33

New member
צודקת ג´ודי ../images/Emo9.gif

נעלמתי וגם לא בדקתי מסרים שנים... נזקקתי לחופשת עיצוב מחדש. אבל עקבתי אחרי כל ההתפתחויות- אז... סליחה

עילית33

New member
כן אבל..

אני רואה שחזרו לכאן רוחות רעות , מכוערות של אנשים מלאי בעיות קשות שמוציאים את קיצפם על כל העולם... מה שהניע אותי אז ללכת מניע אותי שוב...מפורום חמים ונעים זה הפך במה לכמה חולי נפש עם פה מטונף שחוזרים כל פעם בהתחזות לניק טאחר כדי לשנוא ולשנוא ולשנוא...- וזה לי אישית מאוד מפריע. אשמח לשמור על קשר באופן אחר איתך ועם האחרים- אבל כל עודזה המצב, אפרד מכם והפעם בצורה יפה יותר... יובל עדי מירב תותי ג´ודי ויניב...ומי שלא הזכרתי סליחה.. שלום והרבה הצלחה לכם..

ליילה

New member
עילית בבקשה אל תלכי

נכון שהיו כאן בימים האחרונים מילים שלא ראויות, ונכון שקצת התחממו פה הרוחות, אבל אם אנשים כמוך ילכו בגלל זה, הפורום לעולם לא יהיה מה שכולנו רוצים שהוא יהיה. חוץ מזה, אני לא צריכה לספר לך שבדרך כלל, נחמד פה מאוד
יום כתום לך ולכולם

judyr

New member
עילית שניה רגע יקירתי....

שימי על כל מי שלא שווה פס אחד עבה מאוד.... פשוט אל תראי אותם.... מתוקה שלי.... אנחנו זה מה שחשוב.... ואף אחד לא ישבור לא אותך ולא אף אחד אחר מהמשפוחה...

למעלה